• BIST 9572.07
  • Altın 2487.933
  • Dolar 32.508
  • Euro 34.8335
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 23 °C
  • Antalya 22 °C

TAB Gıda markaları İstanbul Havalimanı’nda!

TAB Gıda markaları İstanbul Havalimanı’nda!
TAB Gıda’nın dünyaca ünlü markaları Burger King®, Popeyes® ve Sbarro®, dünyanın en büyük havalimanı İstanbul Havalimanı’nda!

ISTANBUL, Hızlı servis restoran zinciri sektör lideri TAB Gıda, dünyanın en büyük havalimanı olan İstanbul Havalimanı’nda yer alacak restoranlarının ilk 3’ünü franchise olarak açtı

Türkiye genelinde Burger King®, Popeyes®, Arby's® ve Sbarro® ile dört global, Usta Dönerci® ve Döner Stop® ile de iki ulusal olmak üzere toplam altı markanın işletmecisi olan TAB Gıda, Burger King®, Popeyes® ve Sbarro® restoranları ile İstanbul Havalimanı’nda yerini aldı. 

tab-gida,.jpgTürkiye’de 1.200’e yakın restorana ulaşan ve çeyrek asırlık tecrübesiyle sektörünün lideri TAB Gıda, dünyaca ünlü markaları Burger King®, Popeyes® ve Sbarro® İstanbul Havalimanı H01 HPÖ’de (Pasaport öncesi) lezzet tutkunlarını ağırlayacak. 

“Avantajlı franchise fırsatlarıyla, kapımız tüm girişimcilere açık”

Türkiye’den dünyaya açılan İstanbul Havalimanı’nda Burger King®, Popeyes®, Sbarro®markaları ile hizmet vermekten dolayı büyük gurur duyduklarını belirten Finans ve Franchise Yatırımlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özgür Çetinkaya, yatırımcılara sundukları avantajlı franchise fırsatlar ile sektöre yön vermeye devam ettiklerini ifade etti. 

Sahip oldukları ekosistemin kapısını ardına kadar yatırımcılara açtıklarını belirten Çetinkaya, risk almak istemeyen ve kontrollü büyümek isteyen yatırımcıları beklediklerini belirterek; “TAB Gıda çatısı altında hizmet veren Burger King®, Popeyes®, Sbarro®, Arby’s®’in yanı sıra Usta Dönerci® ve Döner Stop® markaları için de yatırımcılarımıza anahtar teslim işletme seçeneği sunuyoruz. Bugün Burger King®’in Türkiye’de faaliyet gösteren 650’den fazla restoranı içinden 250’den fazla restoranımız franchise olarak hizmet veriyor. Burger King®’in yanı sıra 80’e yakın Sbarro®, 200’ü aşkın Popeyes®, 70’den fazla Arby’s®, 130’dan fazla Usta Dönerci® ve 5 Döner Stop® restoranımız ile kaliteden ödün vermeden kesintisiz hizmet veriyor, güçlü işletme modelimizle sektöre yön vermeye devam ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Bu haber toplam 6093 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.