• BIST 8718.11
  • Altın 2246.456
  • Dolar 32.3338
  • Euro 35.1962
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C
  • Antalya 10 °C

Singapur-San Francisco seferleri 7'den 10'a çıkacak

Singapur-San Francisco seferleri 7'den 10'a çıkacak
Singapur Havayolları,Los Angeles Direkt seferlerine başlıyor ve San Francısco direkt seferlerinin sayısını arttırıyor

SİNGAPUR- Singapur Havayolları, yeni Airbus A350-900ULR model (ultra uzun menzilli) uçaklar ile Kasım ayında Singapur Los Angeles arası direkt seferlere başlayacak. Singapur Havayolları ayrıca hâlihazırda gerçekleştirmekte olduğu günlük direkt Singapur-San Francisco seferlerinin sayısını haftada 10'a çıkartacak. Daha önce duyurulan Singapur-New York seferleriyle birlikte Singapur Havayolları, 2018 yılı sonunda Singapur ile ABD'yi haftalık 27 direkt sefer ile birleştirecek.

singapur-havayollari,.jpgSQ38 uçuş numaralı Singapur Los Angeles seferleri 2 Kasım 2018 tarihinde başlayacak. Bu rota üzerinde Singapur kalkışlı uçuşlar; Çarşamba, Cuma ve Pazar olmak üzere haftada üç gün gerçekleştirilecek. Günlük uçuşlar ise diğer A350-900ULR uçaklarının hizmete sokulmasıyla 9 Kasım 2018'den itibaren başlayacak. 7 Aralık 2018 itibariyle ilave üç uçuş daha SQ36 uçuş numarası ile başlayacak olup Singapur ile Los Angeles arasındaki haftalık direkt sefer sayısı 10'a yükselecektir.

Singapur ile Los Angeles arasındaki direkt seferlerin başlamasıyla Singapur Havayolları, Seul üzerinden Los Angeles'a bir aktarma ile gerçekleştirdiği seferlerini 30 Kasım 2018 itibariyle sonlandıracaktır. Singapur-Seul seferleri günde dört defa yapılmaya devam edilecek olup 1 Aralık 2018'den itibaren SQ612 uçuş numarası ile Singapur'dan Seul'e bir ek sefer düzenlenmeye başlanacaktır. Singapur Havayolları'nın Tokyo üzerinden Los Angeles'a gerçekleştirdiği günlük bir aktarmalı seferler ile birlikte Los Angeles'a düzenlenen haftalık sefer sayısı 17 olacaktır.

Singapur Havayolları tarafından hâlihazırda gerçekleştirilmekte olan Singapur-San Francisco seferlerinin sayısı, 28 Kasım 2018 itibariyle eklenecek haftalık üç yeni seferle artacaktır. Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri San Francisco'ya doğru gerçekleştirilecek söz konusu üç yeni sefer SQ34 uçuş numarasına sahip olacak ve hâlihazırda gerçekleştirilen günlük SQ32 direkt seferlerini tamamlayacaktır. Singapur Havayolları'nın Hong Kong üzerinden San Francisco'ya gerçekleştirdiği günlük bir aktarmalı seferler ile San Francisco'ya düzenlenen haftalık sefer sayısı 17 olacaktır.

"Müşterilerimiz her zaman ABD seferlerimizi beğenmiştir ve Singapur ile Los Angeles arasında direkt seferleri başlatarak ve mevcut Singapur-San Francisco rotasındaki direkt sefer sayısını arttırarak müşterilerimize daha fazla seyahat seçeneği sunacağımız için memnunuz" diyerek sözlerine başlayan Singapur Havayolları CEO’su Sayın Goh Choon Phong şöyle devam etti;


"Ekim ayında başlayacak olan direkt Singapur New York seferleri ile birlikte Singapur Havayolları, Singapur ile Amerika arasındaki uygun seyahat şartlarını yeniden tanımlayacak olup müşterilerimizin seyahat deneyimlerini sürekli geliştireceğimize dair verdiğimiz sözü de yerine getirmiş olacağız."

Airbus'a verilen yedi kesin siparişle Singapur Havayolları, A350-900ULR model uçakları dünya üzerinde kullanan ilk havayolu şirketi olacaktır. Bu ultra uzun menzilli uçaklar, 67 adet Business Class ve 94 adet Premium Economy Class ile toplam 161 koltuk ile toplam iki kabin sınıfından oluşacaktır. Singapur Havayolları'nın mevcut A350-900'leri; 42 adet Business Class, 24 adet Premium Economy Class ve 187 adet Economy Class ile toplamda 253 koltuk ile üç kabin sınıfı için düzenlenmiştir.

Singapur Havayolları filosunda 21 adet A350-900 bulunmakta olup 7 tanesi ULR varyantı olan ilave 46 uçağın siparişi verilmiştir. İlk A350-900ULR Eylül'de teslim edilecek olup Ekim ayında Singapur ile New York (Newark) arasında dünyanın en uzun direkt uçuş rekorunu tekrar kıracaktır.


Singapur Havayolları hâlihazırda ABD'nin Houston, New York, Los Angeles ve San Francisco şehirlerine haftalık 40 sefer düzenlemektedir. Yeni seferlerle birlikte ABD'ye düzenlenecek sefer sayısı Aralık itibariyle haftada 53'e yükselecektir.

singapur-002.jpg

Bu haber toplam 3382 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.