• BIST 9530.47
  • Altın 2478.468
  • Dolar 32.4618
  • Euro 34.6712
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • Antalya 16 °C

Singapur Havayolları’nın, ABD'de yeni uçuş noktası Seattle

Singapur Havayolları’nın, ABD'de yeni uçuş noktası Seattle
Seattle, Singapur Havayolları’nın, ABD’deki beşinci uçuş noktasıdır. Yeni uçuşların gelecek yıl başlayacak olması sebebiyle Singapur’dan yapılacak dördüncü direkt uçuş olacakdır.

SİNGAPUR, Seattle, Singapur Havayolları’nın, ABD’deki beşinci uçuş noktasıdır. Yeni uçuşların gelecek yıl başlayacak olması sebebiyle Singapur’dan yapılacak dördüncü direkt uçuş olacakdır.

Singapur-Seattle arası direkt uçuşlar 3 Eylül 2019 tarihinde hizmete girecektir. Önce haftada 3 sefer düzenlenecektir ve Ekim 2019 tarihinden itibaren haftada dörde çıkarılacaktir. Uçuş, 42 Business Class, 24 Premium Economy Class ve 187 Economy Class koltuğa sahip Airbus A350-900 uçağı kullanılacak.

singapur-havayollari-002.jpgİlgili ülke yetkililerin onaylarına istinaden, SQ28 uçuşları ilk önce Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri saat 09.25’te Singapur’dan kalkacak ve aynı gün saat 09.05’te Seattle’a ulaşacaktır (hepsi yerel saatle). SQ27 olarak yapılacak geri dönüşler, her Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri saat 10.40’ta Seattle’dan hareket edecek ve ertesi gün saat 17.30’da Singapur’a varacak. Ekim 2019’dan itibaren, SQ28 ve SQ27 uçuşu Her Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleşecektir.

Singapur Havayolları CEO’su Sayın Goh Choon Phong “Yeni direkt uçuşumuz olan Seattle, ABD pazarındaki önemli faaliyetleriimizi genişletme ve uçuş ağımızı büyütme amacımızın bir göstergesidir. Yeni hizmetler aynı zamanda, Güneydoğu Asya, Güney Asya, Okyanusya gibi kilit pazarlardan Kuzey Amerika’ya yönelik olarak, müşterilerimize daha hızlı ve uygun erişim sunarak, Singapur merkezini daha da güçlendirecek” açıklamasında bulundu.

Güçlü ve çeşitlilik arz eden ekonomisiyle Seattle, ABD’nin en hızlı büyüyen şehirlerinden biridir. Seattle, geniş sayıda büyük ABD kuruluşlarının merkezlerine ev sahipliği yapmakta ve yeni iş girişimleri konusunda popüler bir buluşma yeridir. Seattle aynı zamanda istihdam açısından da yukarı sıralarda yer almakta ve nüfusu giderek artmaktadır.

singapur-havayollari-004.jpgÖzellikle “Zümrüt Şehir” olarak tanınan Seattle, yemyeşil ormanları, parkları, hareketli sanat, kültür hayatı ve Alaska gezilerine açılan kapı olarak aynı zamanda popüler bir turizm şehridir.

Yeni Seattle uçuşları, Singapur Havayolları’nın halihazırdaki Houston, Los Angeles, New York (hem JFK, hem de Newark Havaalanları) ve San Francisco uçuşlarını tamamlayacaktır. Singapur Havayolları yakınlarda Singapur ve New York (Newark) arasında günlük direkt uçuşlara başladı ve yarından itibaren, Airbus A350-900ULR (ultra-long-range) uçakla, Singapur ve Los Angeles arasında direkt uçacak. Mevcut direkt San Francisco uçuşları ise 28 Kasım 2018 tarihinden itibaren haftada yediden haftada 10 uçuşa yükselecek.


Singapur Havayolları, 27 adet direkt Singapur-ABD uçuşu dahil, Aralık 2018’den itibaren, ABD’ye haftada 53 uçuş gerçekleştirecek. Yeni Seattle uçuşlarının gelecek yıl başlamasıyla beraber, ABD’ye yapılacak uçuş sıklığı haftada 57’ye ulaşacaktır.

Biletler, çeşitli dağıtım kanalları aracılığıyla 7 Kasım 2018 tarihinden itibaren peyder pey satışa sunulacaktır.

Bu haber toplam 1392 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.