• BIST 9524.59
  • Altın 2511.012
  • Dolar 32.6136
  • Euro 34.4311
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • Antalya 15 °C

Sijanji Bodrum Hotel'de mangal başında yaza ‘merhaba’

Sijanji Bodrum Hotel'de mangal başında yaza ‘merhaba’
Sijanji Well Being Resort’un Yönetim kurulu Başkanı Recai Çakır “ Farklı, kaliteli hizmet ile Bodrum’un en güzel yerinde misafirlere en iyiyi sunuyoruz”

ZAFER BAYKAL – TÜRKİYE TURİZM
BODRUM -
Bodrum Kadıkalesi mevkiinde bulunan,5 yıldızlı bol ödüllü Sijanji Well Being Resort Hotel, beach mangal partisi ile yaza merhaba dedi. Sijanji Well Being Resort’un Yönetim kurulu Başkanı Recai Çakır “Türkiye’nin sahil kentleri yeniden dünyanın gözdesi oluyor. Bodrum’da dünyanın gündeminden düşmüyor. Sijanji Well Being Resort olarak farklı, kaliteli hizmet ile Bodrum’un en güzel yerinde misafirlere en iyiyi sunuyoruz” dedi.
Yeni bir konsept yaratarak,Pazartesi hariç,her gün saat 16.00-19.00 arası Happy Hour ve her Pazar saat 20.00 den itibaren Mangal partisi düzelenecek olan Elani Sunset Lounge,Seçkin davetlilerin olduğu açılış ile hizmete girdi.

sianji-parti-015.jpg
sianji-parti-002.jpgMUHTEŞEM MANZARA VE GÜN BATIMI

Muhteşem manzarası ve gün batımı ile davetlilerini ağırlayan Elani Sunset Lounge,DJ İlker Sargın’ın müzikleri ile coştular.Barbükü için seçilmiş müzikleri çalan Sargın geceye renk kattı.Ev sahibi Recai Çakır ve Sanatçı Ege nin Mangal Show u görülmeye değerdi.


sianji-parti-003.jpg
sianji-parti-004.jpg
sianji-parti-005.jpg
sianji-parti-006.jpg
DAVETLILER SANATÇI AĞIRLIKLI IDI

Ali Poyrazoğlu, Selçuk Alagöz ve eşi Birsen Alagöz, Hurşid Yenigün ve eşi Kıymet Yenigün ,Dicle Yenigün, Ege,Bilgen Bengü, Sermiyan Midyat, Tuluhan Tekelioğlu’nun renklendirdiği geceye, Sijanji Well Being Resort’un Yönetim kurulu Başkanı Recai Çakır ve eşi Nesrin Çakır misafirperverlik gösterdi. Ayrıcac İşletme müdürü Ayça Eroğlu güler yüzü ve misafirleri ile devamlı meşgul olması herkesi mutlu etti. Türkiyeturizm.com olarak açılışına katıldığımız Bodrum’un mücevher tesisi ödüllü Sijanji Well Being Resort Hotel yerli ve yabanı misafirlerin en önemli tercihlerinden biri olduğu gösterdi.

httpwww.turkiyeturizm.comsijanji-bodrum-hotel-yaza-merhaba-dedi-56080h.htm.jpg

sianji-parti-012.jpg

sijansi.jpg
sijansi-001.jpg
sijansi-002.jpg
sijansi-003.jpg

sijansi-004.jpg

sijansi-005.jpg

 

Bu haber toplam 11379 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.