• BIST 9079.97
  • Altın 2324.301
  • Dolar 32.363
  • Euro 34.9365
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 16 °C

Serdar Aliabet turizm için aktör oldu

Serdar Aliabet turizm için aktör oldu
Karnak Turizm’in Başkanı Serdar Aliabet “milli görev” diyerek Türk-Arap yapımı 30 bölümlük dizide başrolde “patronu’u oynuyor.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
ANTALYA-
Türkiye’ye Ortadoğu, Körfez ve Kuzey Afrika ülkelerinden en çok turist getiren seyahat acentelerinden Karnak Turizm’in Başkanı Serdar Aliabet Antalya’ya 1 milyon Arap turist getirmek için “milli görev” diyerek Türk-Arap yapımı dizide başrol oyuncusu oldu. Serdar Aliabet “Dizi film Türk turizminde kaybolan dengeleri geri getirecektir. İstanbul’a 3 milyon, Antalya’ya ise 80 bin Arap turist geliyordu. Hedefimiz Antalya’nın sayısını 1 milyon Arap turiste çıkarmaktır. Film oynadığında bu rakam her yıl artacaktır” dedi.

serdar-alibert3.jpg

GÜMÜŞ’ÜN ÇEKİLDİĞİ YALIYI ARAPLARA AÇMIŞTI
Arap turist için yaptığı yeniliklerle tanınan Karnak Turizm’in sahibi Serdar Aliabet geçtiğimiz yıllarda “Gümüş” dizisinin çekildiği Abud Efendi Yalısı’nı kiralayarak turizmea açmış ve 50 bin Arap turisti orada ağırlamıştı.

serdar-aliabet4.jpg

serdar-aliabet2.jpg

Ramazan ayı boyunca TRT Arap dahil tüm Arap ülkelerinde oynayacak olan Türk-Arap yapımı dizide Serdar Aliabet, “patron” rolünü üstlendi. Suudi Arabistanlı senaristin yazdığı  dram-komedi şeklindeki senaryoda aşk, entrika, heyecan yanında Antalya’da Kemer, Manavgat Şelalesi, doğa parkları ve Arapların sevdiği lüks yaşam sergileniyor.

serdar-alibert2.jpg

İŞİNİ GÜCÜNÜ BIRAKTI DİZİDE OYNUYOR
Suudi Arabistan’ın ünlü aktörü Hassan Asiri ve Suriye’nin ünlü sinema yıldızı Dima Bayyaka ile kamera karşısına geçen Serdar Aliabet “Bu bir milli görevdir. Türk turizmi için işimi gücümü bıraktım ve en hassas dönemde zamanımı iki ay süren çekimlere ayırdım. Antalya’nın doğal, tarihi güzellikleri yanında yaşamını içeren dizi bir yol boyunca dönüşümlü olarak tüm Arap ülkelerinin televizyonlarıyla evlere girecek’ dedi.

serdar-alibert4.jpg

ÖZTÜRK AİLESİ 70 GÜN FİLM EKİBİNİ AĞIRLIYOR

Suudi Arabistan, Kuveyt, Mısır, Suriye ve Fas’lı oyuncuların yer aldığı 30 bölümlük dizi film saray süslemelerine sahip olan Antalya’nın Regnum Carya Oteli’nde çekiliyor. Serdar Aliabet “ Regnum otelinin sahibi olan Öztürk ailesi Türkiye turizmi için 70 kişilik ekibi 70 gün boyunca ağırlıyor ve günlüğü 15 bin dolara satılan Crown Villa’yı ücretsiz film platosu olarak tahis etti.

serdar-aliabet1.jpg

serdar-aliabet6.jpg

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.