• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 19 °C

Samsung’a Michelin şeflerin ilhamı

Samsung’a Michelin şeflerin ilhamı
Samsung’un Michelin yıldızlı şeflerden ilham aldığı mutfakta devrim yaratacak Chef Collection serisi lezzet tutkunlarının beğenisine sunuldu.

İSTANBUL – Samsung Electronics, dünyanın önde gelen Michelin Yıldızlı şeflerinden aldığı ilhamla tasarladığı premium ankastre serisi Chef Collection’ı özel bir davet ile tanıttı. Fransız Sarayı’nda düzenlenen davete iş, tasarım ve cemiyet dünyasının ünlü isimleri katıldı.

samsung-chef-collection-2.jpg

Samsung Electronics Türkiye Başkanı DaeHyun Kim ve Samsung Türkiye Tüketici Elektroniği Satış ve Pazarlama Direktörü Mert Gürsoy ev sahipliğinde yapılan davete Işıl Reçber, Ahu Yağtu, Pınar Tezcan Özçapkın, Jülide Berkman, Beste-Mustafa Yurttaş, Hakan-Ayşegül Kodal, Mera-Vural Gökçaylı, Özlem Süer, Elvan-Şafak Çak, Aysun-Alp Mamak, Metin Ar, Sibel Kerimoğlu, Haydar Çolakoğlu, Songül-Tuncay Aşcı, Zeynep Germen, Ebru Sanver, Mina Akdağ, Ekrem Cevheroğlu, Murat Ektiren, Kaan Karasoy, Linda-Kerim Kuyumcuyan, Savni-Berrin Okçu gibi isimler katıldı

samsung-chef-collection-6.jpg


ÜNLÜ ŞEFLERININ BILGI, BIRIKIIMI SAMSUNG ILE BULUŞTU
Michelin Yıldızlı Fransız Şef Eric Trochon’un en özel tariflerini, Samsung Chef Collection ile eşsiz tatlara dönüştürdüğü geceye özel menü ise davetlilerden tam not aldı.
Dünyanın en ünlü şeflerinin bilgi, birikim ve tutkularının Samsung teknolojisiyle buluşmasıyla yaratılan, fırın, ocak, davlumbaz ve bulaşık makinesinden oluşan yeni seriyi yakından inceleme fırsatı bulan konuklar gece boyunca Caz şarkıcısı İlhem’in muhteşem performansıyla keyifli dakikalar geçirdiler.
Gece boyunca davetliler ile ilgilenen Michelin Yıldızlı Fransız Şef, Yemek Danışmanı, Stilisti ve Paris’in ünlü aşçılık okullarından Ferrandi Culinary School’un eğitmeni Eric Trochon şöyle dedi: “Samsung dünyanın her yerinden Michelin yıldızlı şefleri bir araya getirerek Club de Chef’i kurdu. Chef Collection serisi şeflerin uzmanlık ve tutkusunu Samsung’un mühendislik ve inovatif teknolojileriyle buluşturdu. Samsung ise kullanıcılara hayalindeki mutfağı sunarken profesyonel aşçılık keyfini evlere götürüyor.”

samsung-chef-collection-4.jpg

İNOVASYONLA TASARıMıN BULUŞMASı
Mükemmellik hissi, duyguların gücü ve dünyanın her yerinden ünlü Michelin yıldızlı şeflerin know-how’ından ilham alan yeni jenerasyon ankastre ürünler, tüketicilerin yemek pişirme ve mutfak anlayışını üst seviyeye taşırken ezberleri de bozuyor.

Chef Collection serisinin her bir ürünü, birbirinden yeni ve inovatif özelliklerle Samsung teknolojisini estetik ile buluşturuyor. Chef Collection serisi, gurme buhar teknolojisiyle mükemmel pişirme deneyimi sunan fırın, sanal alev teknolojisiyle ocak ve waterwall su duvarı teknolojisine sahip bulaşık makinesi; tek bir el hareketi ile çalışan sensörlü davlumbazı ile kullanıcılara üstün bir mutfak deneyimi vadediyor.
Michelin yıldızlı şeflerin kullanıcı deneyimlerinden ilham alarak hazırlanan ve Nesnelerin İnterneti (IoT) teknolojisine sahip Samsung Chef Collection serisi akıllı telefonlar üzerinden uzaktan kontrol edilebiliyor.

samsung-chef-collection-3.jpg

FRANSA’NıN EN İYI ZANAATKARı; ERIC TROCHON
Fransa’da çeşitli branşlarda sadece en başarılı zanaatkarların çok zorlu bir yarışmanın kazanabildiği prestijli “Meilleur Ouvrier de France” (M.O.F.) unvanına 2011 yılında “Mutfak ve Gastronomi” kategorisinde layık görülen Eric Trochon, yemek pişirmeyi bir meslekten öte bir yaşam felsefesi olarak benimsiyor. Yemek tutkusunu ve yaratıcılığını Paris’teki Semilla ve Freddy’s adlı restoranlarında Danışman Şef olarak ifade eden Trochon, ünlü Fransız mutfak sanatları okulu Ferrandi’de Mutfak Danışmanı, Yemek Stil Danışmanı ve Öğretim Görevlisi olarak gastronomi deneyimini ve ustalığını paylaşıyor.
Paris’te doğan ve yaşayan Eric Trochon, farklı lezzetlerin peşinde Hindistan, Çin, Japonya, Singapur ve Güney Kore’de yeni mesleki maceralara ve keşif yolculuklarına yelken açıyor.

SAMSUNG ELECTRONICS HAKKıNDA
Samsung Electronics Co. Ltd. dünyaya dönüştürücü fikirler ve teknolojiler sayesinde ilham veriyor ve geleceği şekillendiriyor. Şirket, televizyon, akıllı telefon, giyilebilir cihazlar, tabletler, dijital gereçler, ağ sistemleri ve hafıza, LSI sistemleri ve LED çözümlerinin dünyasını yeniden tanımlıyor. Samsung hakkında en güncel haberler için http://news.samsung.com.TR adresinden “Samsung Newsoom” sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.