• BIST 9557.16
  • Altın 2489.416
  • Dolar 32.4951
  • Euro 34.7968
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • Antalya 22 °C

Reges, A Luxury Collection Resort&SPA, Çeşme’ye atama

Reges, A Luxury Collection Resort&SPA, Çeşme’ye atama
Reges A Luxury Collection Çeşme’nin genel müdür pozisyonuna Yıldıray Altın, satış ve pazarlama direktörlüğü pozisyonuna ise Gülce Köprülü atandı.

ÇEŞME- Çeşme’nin eşsiz güzellikteki koylarından biri olan Boyalık’ta konumlanan ve Haziran ayında kapılarını açacak olan Reges A Luxury Collection Çeşme’nin genel müdür pozisyonuna Yıldıray Altın, satış ve pazarlama direktörlüğü pozisyonuna ise Gülce Köprülü atandı.

reges-a-luxury-collection-cesme.jpgDünyanın en büyük otel zinciri olan Marriott Grubu’nun The Luxury Collection markasının lüks oteli Reges, a Luxury Collection Resort & SPA, Çeşme’nin ilk uluslararası lüks otel işletmesi olarak seçkin misafirlerine eşsiz bir yaşam stili adresi olmak için Haziran ayında kapılarını açıyor. Otelin genel müdür pozisyonuna Yıldıray Altın, satış ve pazarlama direktörlüğü pozisyonuna ise Gülce Köprülü geçti.

yildiray-akin.jpg

Yıldıray Altın Hakkında;

Ülkemizin turizm sektöründeki öncü okullarından olan Mersin Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümünden mezun olan Yıldıray Altın, meslek yaşamına İsviçre ekolü Hapimag Sea Garden Bodrum’da başladı. Profesyonel çalışma hayatına yurt içi ve yurt dışında Iberostar, Kempinski gibi dünya markalarında çeşitli pozisyonlarda görev alan Yıldıray Altın, Dünyanın en büyük otel zinciri Marriot ile Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum’da çalışmaya başladı. Bu görevinin ardından Lujo Bodrum açılış ekibinde görev aldı. Lüks konaklama sektöründe uzun yıllardır hizmet veren Altın, İngilizce, Almanca, Norveçce biliyor.

Bugüne kadar farklı otellerde üstlendiği lüks konaklama sektöründeki tecrübeleriyle başarılı çalışma hayatına devam eden Altın, artık Reges, a Luxury Collection Resort & Spa, Çeşme’nin Genel Müdürü olarak görev yapacak.

gulce-koprulu.jpg

Gülce Köprülü Hakkında;

Kariyerine 1998 yılında Asya Tur da başlayan Gülce Köprülü, daha sonra Ortadoğu ülkelerinde havacılık sektöründe görev almasının ardından 2007 yılında Türkiye’ye dönüş yaparak Online Seyahat markaları GTA , Expedia gibi yabancı firmalarda Türkiye pazar müdürlüğü , Sabancı Grubunun seyahat acentesi Vista’da iş geliştirme müdürlüğü yaptı.

Maxx Royal & Voyage Grubu, Wyndham Grand Kalamış Marina otellerinde satış müdürlüğü, Mauritus merkezli Lux* Bodrum Resort & Residences ta Satış Direktörü görevinin ardından, Kasım ayı başında Reges, a Luxury Collection Resort & Spa, Çeşme de Satış Pazarlama direktörü olarak göreve başlayan Köprülü, İngilizce ve Arapça biliyor.

Bu haber toplam 2838 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.