• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3558
  • Euro 34.9403
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 16 °C

Ramada By Wyndham Van'a Mustafa Öksüz Genel Müdür oldu

Ramada By Wyndham Van'a Mustafa Öksüz Genel Müdür oldu
Türkiye’nin İran başta olmak üzere komşu ülkelerden gelen turistlerin gözbebeği haline gelen şehri Van’da, Van Gölü kıyısında Ramada By Wyndham Van Hotel hizmete girdi.

VAN- Türkiye’nin İran başta olmak üzere komşu ülkelerden gelen turistlerin gözbebeği haline gelen şehri Van’da, Van Gölü kıyısında Ramada By Wyndham Van Hotel hizmete girdi. Van bölgesinin deneyimli turizmcilerinden otelin Genel Müdürü Mustafa Öksüz “Bölge turizmine hizmet için 60 standart 6 junior suit ve 8 king suit olmak üzere toplam 74 oda ile hizmete veriyoruz” dedi.

ramada-by-wyndham-van.jpg
ramada-by-wyndham-van-001.jpgVAN’A TURİST AKINI BAŞLADI
Ramada By Wyndham Van Hotel Genel Müdürü Mustafa Öksüz, Van turizminin İran pazarı ağırlıklı olarak giderek geliştiğini belirterek “İranlı turistlerin alışveriş turizmi için Van’a geliyor. Van turizminin gelişmesinde en büyük etken budur. İranlı turist Van ekonomisini canlandırıyor. Ayrıca 2019 yılında Güneydoğu bölgelerine yerli ve yabancı turist akıni başladı. Kültür turlarında artış olunca Van’da yatıımlar arttı. Vanlı yatırımcıların turizme önem vermesi sonucunda dünya standartlarında Ramada By Wyndham Van Hotel ile Van turizmine yeni bir can kattık. 2020 yaz sezonu grupları için şimdiden rezervasyonlar başladı” dedi.

ramada-by-wyndham-van-012.jpg
ramada-by-wyndham-van-002.jpg
ramada-by-wyndham-van-003.jpg
ramada-by-wyndham-van-004.jpgKÜLTÜRÜN İÇİNDE

Ramada by Wyndham Van Hotel’de konaklayanlar konforunun keyfini çıkarırken şehir kültürünü keşfediyor. Van Gölü'nün güzel manzarasıyla çevrili olan otel, badem ağaçlarının ve Akdamar Kilisesi'nin bulunduğu Akdamar Adası'na kolay erişilebilecek bir konumda yer alıyor.
Tarihi gezilerin yapılabileceği Van Müzesi ve Van Kalesi otele yakın bulunuyor. Şehir merkezi ve Van Ferit Melen Havalimanı’na yakın mesafededir. Otelde ücretsiz WiFi, spor salonu ve tesis içi restoran gibi olanakları bulunuyor.

ramada-by-wyndham-van-005.jpg
ramada-by-wyndham-van-006.jpg
TARİH VE VAN KAHVALTISI
Van Müzesi'nde muhteşem altın takı sergilerinin yanı sıra bronz kemerler, kasklar, at zırhları ve daha fazlasını keşfedebilirsiniz. Van Kalesi ve Hoşap Kalesi'ndeki harabeleri ziyaret edebilir veya şehir merkezindeki eğlence yerleri ile barların keyfini çıkarabilirsiniz. Şehir merkezinde el yapımı halılar satın alabilir veya kahvaltı salonlarında ünlü Van Kahvaltısı’nı doyasıya tadabilir, peynir, bal ve yerel üretim olan diğer lezzetlerin keyfini çıkarabilirsiniz.

ramada-by-wyndham-van-008.jpg
ramada-by-wyndham-van-009.jpgramada-by-wyndham-van-009.jpg
ramada-by-wyndham-van-010.jpg
 

Bu haber toplam 6034 defa okunmuştur
  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.