• BIST 9693.46
  • Altın 2508.517
  • Dolar 32.5733
  • Euro 34.7678
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • Antalya 19 °C

Radisson Residences, Avrupa Tem İstanbul oteli açıldı

Radisson Residences, Avrupa Tem İstanbul oteli açıldı
İstanbul Havalimanı'na yakın konumda bulunan tesis, iş seyahatinde olanlar ve merkezi bir konumda şık konaklama imkanı arayan misafirler için mükemmel bir yer olacak.

İSTANBUL- Yenilenmiş 140 dairelik Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul, ilk misafirlerini kabul etti. Avrupa Tem Yerleşim Kompleksi içinde bulunan ve İstanbul Havalimanı'na yakın konumda bulunan tesis, iş seyahatinde olanlar ve merkezi bir konumda şık konaklama imkanı arayan misafirler için mükemmel bir yer olacak.

Doğu Avrupa, Rusya ve Türkiye Bölge Başkan Yardımcısı Michel Stalport, “İstanbul’daki 16. otelimizle, Türkiye’de çarpıcı bir tesis daha açmaktan gurur duyuyoruz. Ortaklarımıza devam eden güvenleri için teşekkür ediyoruz ve misafirlerimiz için daha unutulmaz anlar yaratmak için çok heyecanlıyız ” dedi.

radisson-residences,-avrupa-tem.jpgYeni inşa edilen rezidansta, tek yatak odalı, iki yatak odalı ve üç yatak odalı ünitelerin bir karışımını birleştiren 140 modern daire yer almaktadır. Ayrıca, iyi donanımlı bir spor salonu ve SPA ile kapalı yüzme havuzu, kısa ya da uzun süreli konaklamalarda misafirlerin hizmetine sunulmaktadır.

Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul, yeni İstanbul Havaalanı'na yaklaşık 30 dakikalık sürüş mesafesindedir ve konutu şehre bağlayan Trans-Avrupa Otoyolunun (E80) en yakın çıkışına sadece 400 metre uzaklıktadır.

RADISSON HOTEL GROUP HAKKINDA

Radisson Hotel Group dünya çapında yedi farklı otel markası ve 1.400'den fazla faal ve yapım aşamasındaki oteliyle dünyanın en büyük otel gruplarından biridir. Radisson Hotel Group portföyünde Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson, Radisson RED, Park Plaza, Park Inn by Radisson ve Country Inn & Suites by Radisson yer almaktadır.

Küresel ödül programımız Radisson Rewards ile konuklarımıza unutulmaz anlar yaşatacak, eşsiz ve kişiye özel imkanlar sağlamaktayız. Radisson Rewards, konuklarımız, etkinlik planlayıcılarımız, seyahat acentelerimiz ve iş ortaklarımıza özel bağlılık avantajları sunar.

Yaptığımız her şeyin merkezine konuklarımızı ve ihtiyaçlarını aldığımız Radisson Meetings, her toplantı veya etkinliği takvimdeki bir tarihten çok fazlası olarak değerlendirir. Kişisel, Profesyonel ve Unutulmaz olmak üzere üç hizmet taahhüdü etrafında tasarlanan ve özel servislerle sunulan Radisson Meetings, ‘Yes I Can!’ felsefesiyle konuklarımız için başarılı ve benzersiz deneyimler yaratır.

Dünya çapında 95.000’den fazla ekip üyesi Radisson Hotel Group ve Radisson Hotel Group sistemlerinde çalışma lisansına sahip otellerde görev yapmaktadır.

Bu haber toplam 4081 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.