• BIST 9770.17
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C
  • Antalya 22 °C

Park Inn by Radisson, İstanbul Odayeri açıldı

Park Inn by Radisson, İstanbul Odayeri açıldı
Radisson Hotel Group’a ait Park Inn by Radisson, Türkiye’deki otel sayısını 20’ye çıkarırken, oda sayısını da 3.500’e yükseltti.

İSTANBUL - Park Inn by Radisson, Istanbul Odayeri’nde konumlandırılan yeni otelinin açılışını duyurdu. Enerjik ambiyansı, servis anlayışı ve yemekleriyle ön plana çıkan Radisson Hotel Group’a ait Park Inn by Radisson, Türkiye’deki otel sayısını 20’ye çıkarırken, oda sayısını da 3.500’e yükseltti.

park-inn-by-radisson,-istanbul-odayeri.jpgHAVAALANINA YAKINLIĞI ILE DIKKAT ÇEKIYOR

Radisson Hotel Group’un Ortadoğu, Türkiye ve Afrika bölgelerinin kıdemli Başkan Yardımcısı, Tim Cordon “İstanbul’da 12.otel ile tüm Türkiye genelinde 20.oteli açtık. Bölgenin en büyük uluslararası otel grubu konumuna geldik. Avrupa’nın en büyük lüks otel grubu olan Radisson Blu’nun yanında yer alan Park Inn by Radisson büyüyor. Yeni otel, bu yıl içerisinde faliyete geçecek olan ve her yıl 200 milyon yolcuyu ağırlayacak olan İstanbul’un yeni havaalanına yakınlığı ile dikkat çekiyor” dedi.

park-inn-by-radisson,-istanbul-odayeri-001.jpgHAVAALANINA SADECE 10 DAKIKA UZAKLIKTADIR

Park Inn by Radisson, Istanbul’un Avrupa yakasının gelişen semti olan Odayeri’nde konumlandırıldı. Otel, yeni Uluslararası havaalanına sadece 10 dakika uzaklıkta, Atatürk Uluslararası havalimanına da sadece 1 saatlik mesafededir. Yeşilliklerle dolu bir alanda bulunan otel, modern rezidans alanlarına, İstanbul Golf Club ve Kemer Country Binicilik ve Spor kulübüne yakınlığı ile de dikkat çekiyor. Doğa severlerin keyifle deneyimleyeceği otel, ayrıca Forestanbul doğa macera parkına ve Ayvad Bendi Milli parkına da kolayca ulaşılabilir mesafededir.

THE GARDEN RESTORAN FARKI
Toplam 97 odası ve süiti bulunan otelin tüm odaları renkli ve geniş bir tarz ile tasarlandı. Tüm odalarda klima, akıllı televizyon ve hızlı internet erişimi bulunuyor. Yerel ürünler ve en taze malzemelerden oluşan uluslararası yemekler sunan The Garden Restoran ise kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemekleri için bir çok opsiyon sunuyor. Serinletici bir kokteyl, çay, kahve ya da atıştırmalıklar için de The Lobby Lounge yer alıyor.

4 AYRI TOPLANTI ODASI BULUNUYOR
Otelde ayrıca iş seyahatinde olan misafirlerin verimli toplantılar gerçekleştirebilmesi için her biri son teknoloji ile döşeli 4 ayrı toplantı odası bulunuyor. Sınırsız ve yüksek hızda internet hizmeti ile toplantı odaları 90 kişiyi ağırlayabilecek kapasitededir.

Bu haber toplam 6629 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.