• BIST 8718.11
  • Altın 2239.872
  • Dolar 32.3226
  • Euro 35.142
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • Antalya 14 °C

OTI Holding 2019 yılını "Hizmet İhracatında" iki ödülle kapattı

OTI Holding 2019 yılını "Hizmet İhracatında" iki ödülle kapattı
OTI Holding, Odeon Turizm İşletmeciliği A.Ş, “HİB 2018 Yılı Hizmet İhracatı Ödül Töreni"nde “Seyahat Acenteliği Hizmetleri” ve “Finans, Sigorta ve Diğer Mali Hizmetler” kategorisinde iki ödül aldı.

İSTANBUL- Odeon Turizm İşletmeciliği A.Ş, “HİB 2018 Yılı Hizmet İhracatı Ödül Töreni"nde “Seyahat Acenteliği Hizmetleri” ve “Finans, Sigorta ve Diğer Mali Hizmetler” kategorisinde iki ödül birden aldı.
Hizmet İhracatçıları Birliği (HİB) tarafından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımyla bu yıl ilk kez düzenlenen “HİB 2018 Yılı Hizmet İhracatı Ödül Töreni"nde OTI Holding iştiraki Odeon Turizm İşletmeciliği A.Ş., 2018 yılına ait 548.669.847,61 Dolarlık beyanı ile, ‘Seyahat Acenteliği Hizmetleri’ kategorisinde birinci, OTI Holding ise 4.302.300,00 Dolarlık beyanı ile ‘Finans, Sigorta ve Diğer Mali Hizmetler’ kategorisinde üçüncü olarak, iki ödülün birden sahibi oldu.

oti-holding,.jpgOluşturduğu katma değer ve yarattığı istihdam olanakları ile ülkemizin en önemli sektörlerinin başında gelen hizmet sektöründe faaliyet gösteren kuruluşlar, 17 farklı kategoride değerlendirildi. Başarılarından dolayı ilk üçe giren firma ve kurumlara, İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen törenle ödülleri sunuldu.

oti-holding,-001.jpgBEKTAŞ ÖDÜLÜNÜ ERDOĞAN'DAN ALDI

OTI Holding ve Odeon Turizm İşletmeciliği A.Ş. adına OTI Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Bektaş, ‘Seyahat Acenteliği Hizmetleri’ kategorisindeki birincilik ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan, ‘Finans, Sigorta ve Diğer Mali Hizmetler’ kategorisindeki üçüncülük ödülünü ise, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank’tan aldı.

oti-holding,-002.jpgTörene, Cumhurbaşkanının yanı sıra Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başta olmak üzere; ilgili Bakan ve Bakan Yardımcıları ile üst düzey bürokratlar, hizmet sektörlerine yönelik sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile hizmet ihracatçısı firmaların temsilcileri katıldı.

Bu haber toplam 4739 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.