• BIST 9524.59
  • Altın 2523.397
  • Dolar 32.5629
  • Euro 34.6325
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 18 °C

Oman Air, Türkiye Ofisi ile Türkiye’yi 57 destinasyona bağladı

Oman Air, Türkiye Ofisi ile Türkiye’yi 57 destinasyona bağladı
Oman Air’in Avrupa Bölge Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışacak olan Türkiye Ofisi Ülke Müdürlüğü’ne Eda Büyükakkaş atandı.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
2015 yılında GSA ( Genel satış Acentesi) ile Türkiye’ye giren Umman Sultanlığı’nın milli hava yolu Oman Air, yatırım yaparak Türkiye ofisini açtı. Oman Air’in Avrupa Bölge Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışacak olan Türkiye Ofisi Ülke Müdürlüğü’ne Eda Büyükakkaş atandı.

oman-air,-turkiye-ofisi.jpg

oman-air-006.jpgSEFER SAYILARINI ARTIRMAYI PLANLIYORUZ

St.Regis İstanbul Hotel’de turizmin önde gelen satış acenteleri ile profesyonelleri ile basın mensuplarının katıldığı etkinlikte Oman Air’in Ülke Müdürü Eda Büyükakkaş “Oman Air ile Türkiye’yi 57 destinasyona bağlıyoruz. Deneyimli ekibimizle Türkiye’den sefer sayılarını artırmayı planlıyoruz” dedi.
Oman Air Ülke Müdürü Büyükakkaş, “Öncelikle davetimize icabet ederek, buraya geldiğiniz ve bizim için son derece anlamlı bu keyifli geceyi bizimle paylaştığınız için Oman Air adına çok teşekkür ederiz.” dedi. Ardından Oman Air’in Türkiye ofisinde çalışan ekibini katılımcılarla tanıştırdı.

oman-air-011.jpg
oman-air-012.jpg

oman-air-007.jpgUMMAN’IN ‘OTANTİK’ YAPISI ÇEKİM GÜCÜDÜR
Oman Air Avrupa Böge Müdürü Rogier de Jager, barkovizyon eşliğinde yaptığı sunumda Umman’ın başkenti Muscat olmak üzere en büyük özelliğinin hiçbir Arap ülkesine benzemeyen ‘otantik’ yapısı olduğunu söyledi. Umman’ın turizm adına bir çok avantajları olduğunu belirten Jager “Umman özgürce yaşanacak ortam sunan nadir Arap ülkelerindendir. Kültür düzeyi yüksek olan halkı bu konuda çok uyumludur. Deniz kıyıları, deniz altında yüzlerce canlının yaşadığı alanlar ve şelalelerin aktığı yeşil alanları ile konuklarına turizmin bir çok dalını kapsar. Umman’da dünyanın büyük otel zincirlerine ait lüks oteller vardır ve yeni yatırımlarla otel sayıları giderek artıyor” dedi.

oman-air-008.jpg70 oman-air-013.jpgUÇAKLIK FİLO
Oman Air Avrupa Böge Müdürü Rogier de Jager, konuşmasında Oman Air’in filosunda 4 adet Boeing 787-8, 4 adet 787-9 Dreamliner, 6 tane Airbus 330-300, 4 adet Airbus 330-200, 5 adet Boeing 737-900, 21 adet Boeing 737-800, 4 adet Embrarer 175 ve 3 adet 727 MAX bulunduğunu söyledi. Jager ayrıca 2018 sonunda Oman Air’in filosuna 5 adet yeni 737 MAX ve 3 adet 787-9 katılacağını ve toplamda 70 adet uçak olacağını bildirdi.

oman-air-009.jpg

KALİTE ÖDÜLLÜ HAVAYOLU
Avrupa ve Ortadoğu ile Afrika’nın en iyisi seçilen Business Class servisinin üstün özelliklere sahip olduğunu belirten Jager, ekonomi sınıfında geliştirilmiş kaliteli hizmet sunulduğunu söyledi. Ekonomi sınıfının koltuklarının geniş diz aralığı ve dirsek aralığı yanında, ayarlanabilir başlık ve ayak desteğinin bulunduğunu sözlerine ekledi.

oman-air-010.jpg

oman-air-014.jpgHAVALİMANINI TÜRK ŞİRKETİ ‘TAV’ YAPTI
Sadece iki saatlik bağlantılı uçuşlarla Muscat üzerinden dünyaya açılan kapıyı Türkiye’yi sunduklarını anlatan Jager, “Umman’ın cazip destinasyonları bulunuyor.

oman-air-015.jpg
oman-air-016.jpg
oman-air-017.jpg
oman-air-018.jpg

umman-sultani.jpgDeniz, güneş, doğa, tarih, kültür ve denizaltı zenginlikleri ziyaretçiler için eşsiz imkanlar sunuyor. Ayrıca Muscat Havalimanı Türk kuruluşu TAV tarafından yenilendi. Muscat’tan dünyanın çeşitli ülkelerine uçanlar havalimanda konforlu ve keyifli zaman geçiriyorlar. Umman Sultanı Arap dünyasının en modern ülkesini yönetiyor. ” dedi.

Bu haber toplam 4985 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.