• BIST 9050.24
  • Altın 2295.671
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.1342
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 21 °C

Nikki Beach Bodrum’daki ikinci yılını kutladı

Nikki Beach Bodrum’daki ikinci yılını kutladı
Nikki Beach, St Tropez, İbiza, Koh Samui, Dubai gibi lokasyonlardan sonra Bodrum Torba’da kaliteli eğlence arayanların ilk destinasyonu haline geldi

BODRUM, Dünyada White Party konseptinin yaratıcısı Nikki Beach, Bodrum’daki 2. yılını White Party ile kutladı. Özgün eğlence anlayışı, bembeyaz dekoru, uluslararası mutfağı ile unutulmaz bir geceye imza attı.

nikki-beach,-bodrum’.jpgBundan tam 20 yıl önce “hayatı kutlama” mottosuyla Miami Beach Ocean Drive’da kurulan Nikki Beach, St Tropez, İbiza, Koh Samui, Dubai gibi lokasyonlardan sonra Bodrum Torba’da kaliteli eğlence arayanların ilk destinasyonu haline geldi. Nikki Beach yaşam tarzının özünde yer alan iyi müzikle, dünyanın her yerinde misafirlerine kesintisiz eğlenceyi sunuyor.

nikki-beach,-bodrum’-009.jpg
Doğan Holding_Başkan Yardımcısı Kurumsal İletişim ve Pazarlama Sorumlusu Neslihan Sadıkoğlu ve Ahmet Alp

nikki-beach,-bodrum’-002.jpgEğlence standartlarını yeniden belirleyen Nikki Beach, Bodrum’daki ikinci yılını 21 Temmuz’da düzenlediği White Party ile kutladı. Davete, iş, sanat, cemiyet dünyasının önde gelen isimleri katıldı. Nikki Beach Bodrum, White Party’de davetlilerine enerjinin hiç düşmediği hit müziklerve görkemli kostümlerle dans şovları, saksafon ve perküsyon performansları ile Bodrum’un en eğlenceli gecesini yaşattı.

nikki-beach.jpgDünyaca ünlü Nikki Beach Dubai’nin Resident DJ’i Mademoiselle Sabahve Nikki Beach Marbella’nın Resident DJ’i DJ Antoniove Nikki Beach Bodrum’un Resident DJ’i Mert Yenidünyaperformanslarıyla müziğin ritmi yükseldi.

nikki-beach,-bodrum’-004.jpgNikki Beach’in master şeflerinin geceye özel hazırladığı lezzetli yemekler, özel ikramlar ile damaklarda da bu kutlamayı yaşattı. Deneyimli mixolojistlerin elinden çıkan signature kokteyller ise gece boyu eğlenceye eşlik etti.

nikki-beach,-bodrum’-006.jpg

Nikki Beach Worldwide Hakkında:

Girişimci Jack Penrod müzik, yemek, eğlence, moda, film ve sanat unsurlarını bir araya getirerek ilk lüks plaj kulübü konsepti Nikki Beach'i 1998'de dünyaya tanıttı. Günümüzde Nikki Beach konsepti uluslararası sınırları aşarak çok yönlü, lüks yaşam tarzı ve konaklama markası haline gelmiş; bünyesinde Plajlar Grubu Bölümü; Oteller ve Resortlar Grubu; Life Style Grubu; Özel Etkinlikler Grubu ve Nikki Cares adında kar amacı gütmeyen hayır kurumu grubunu barındıran küresel ve çok yönlü bir yaşam tarzıve ağırlama markası haline gelmiştir.

nikki-beach,-bodrum’-007.jpgNikki Beach’in bulunduğu lokasyonlar: Miami Beach, Florida, ABD; Saint Tropez, Fransa; Saint Barth, Karayipler; Marbella, İspanya; Koh Samui, Tayland; Mallorca, İspanya; Ibiza, İspanya; Porto Heli, Yunanistan; Monte Carlo, Monaco; Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri; Bodrum, Türkiye; Versilia, İtalya; Barbados, Karayipler’de ve Costa Smeralda, İtalya’da 2018 yazında açılıyor. Nikki Beach, Uluslararası Cannes Film Festivali boyunca pop up olarak hizmet vermiştir. Oteller ve Resortlar Grubu’nun; Koh Samui, Tayland; Porto Heli, Yunanistan; Bodrum, Türkiye ve Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri’nde otelleri bulunmaktadır.

Bu haber toplam 8974 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.