• BIST 9139.12
  • Altın 2324.276
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9529
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • Antalya 17 °C

İnsan yaşadıkça neler görüyor

İnsan yaşadıkça neler görüyor
Kanyon alışveriş merkezinde fenalaşınca Türkiye şartlarınn üzerinde tam donanımlı sağlık hizmeti Öner Ilgaz'ı şaşırttı,

İSTANBUL- Kanyon alışveriş merkezine giren her müşteri girdiği andan itibaren sağlık konusunda sigortalı hale geliyor. Herhalde Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren bu hizmet için Kanyon alışveriş merkezine Öner Ilgaz teşekkür etti ve olayı şöyle anlattı:

Dünya rehberle gününü kutlamak için Kanyon alışveriş merkezinde, turizmci arkadaşlarla 21 Şubat 2008 akşamı saat 18 sularında. Konyalı da buluştuk. Ödül töreni sonrası 5 arkadaş başka bir turizm konulu resepsiyona katılmak üzere ayrıldık.

Ticaret merkezinin yürüyen merdivenlerinde birden iki ayağıma birden korkunç acılarla kramp girdi, arkadaşların yardımı ile heman oracıkta ki " PAIN le quotidien" e sığındık, oturduk.

İşletmenin genç,sempatik yöneticisi Hakan Tek,derhal benimle ilgilendi,ve "efendim lütfen oturun ben Kanyon un sağlık ekibini çağıracağım" dedi.

Ve inanamadığım ve fakat hayretle hayran kaldığım bir şey gerçekleşti.3 dakika içinde özel güvenlik görevlilerinin yanında Kanyon Sağlık hizmetlisi genç bir kız ve genç bir adam yanımdaydı.

Steril eldivenleriyle,içinde bütün acil müdahale ilaç ve aletleri bulunan kutularıyla,trtemiz gülen itimat sağlayan yüzlerle tansiyonumu aldılar,kayıtlarını aldılar ve hiç bir yorum yapmadan "efendim şimdi doktorumuz geliyor"dedi ki zaten o anda kanyon müdavim hekimide yanıma gelmişti.

Tekrar kontroller,sonra bana bir dil altı hap,sakin sakin telkinler,sonra tekrar ölçümler ve tansiyonun indiğinden emin olarak,dostca ve otoriter söylemle doktoruma görünmemin tavsiyesi.Borcumuz nedir diyecek oldum, ama yüzlerindeki hakarete uğramış ifadeyi görünce ben utandım. Bizim görevimiz dediler ve gittiler.

Ülkemde insana değer verildiğini görmemin keyfini yaşadım.Belki de kendime biranevvel gelmeme bu insanca,modern,çağdaş davranışlar neden oldu.

PAN le quotidien de başta Hakan ve personeline profesyonel ve insanca davranışlarından,Kanyon Alışveriş Merkezine insana verdikleri değer ve sağlık hizmetlerinden dolayı nasıl teşekkür edilmez.

Aklınızda bulunsun Kanyon da hakikaten insanca emniyettesiniz.

Öner Ilgaz

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.