• BIST 9473.71
  • Altın 2495.182
  • Dolar 32.5987
  • Euro 34.8369
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C
  • Antalya 20 °C

‘Dört Köşe’ 6 Ekim’de vizyonda

‘Dört Köşe’ 6 Ekim’de vizyonda
Sinemalarda 6 Ekim’de vizyona çıkacak olan Dört Köşe filminin fragmanı yayınlandı.

İSTANBUL - Sinemalarda 6 Ekim’de vizyona çıkacak olan Dört Köşe filminin fragmanı yayınlandı. Ömer Faruk Yardımcı’nın senaryosunu yazıp yönettiği; başrollerini Şinasi Yurtsever, Murat Akkoyunlu, Ayhan Taş, Burak Satıbol, Ayça Erturan’ın oynadığı Dört Köşe Filmi, soluksuz izlenen temposu, birbirinden ünlü oyuncuları, kahkaha dolu sahneleri ile 6 Ekim’de vizyona giriyor. Komedi türündeki filmin yapımcılığını ise; Yeşim Sezgin, Necmettin Sancak ve Ahmet Sancak üstleniyor.

Çekimleri 4 hafta süren filmin konusu; İstanbul’da nev-i şahsına münhasır dört karakter, bir nezarethane… Aynı gece aynı nezarethanede bulunan Aşkın, Emel, İrfan ve Muzo haksız yere gözaltına alınmışlardır. Üstelik bu onların yaşadığı ilk haksızlık da değildir. Birlik olup, düzene karşı ‘’Bizde varız ’’ demek için bir hırsızlık tezgahladılar.

dort-kose2.jpg

İŞTE ASIL HIKÂYE BÖYLE BAŞLADI…

Künye :
Oyuncular: Şinasi Yurtsever, Murat Akkoyunlu, Ayhan Taş, Burak Satıbol, Ayça Erturan, İnan Ulaş Torun, Mehmet Özgür, Eylül Su Sapan, Beyti Engin, Ayşe Kökçü
Yönetmen: Ömer Faruk Yardımcı
Senarist: Ömer Faruk Yardımcı, Ayşe Işıkmen
Görüntü Yönetmeni : Muharrem Dokur
Görsel Sanat Yönetmeni & VFX: Cem Erdoğan
Yapımcılar: Yeşim Sezgin, Necmettin Sancak, Ahmet Sancak
Dağıtımcı: TME
Yapım : San Medya & Mucizeler Evi Film Yapım

PRODÜKSIYON DETAYLARI :

Film için Haydarpaşa Garı’ndan super lüks bir malikaneye, Kadırga sokaklarından araba hurdalıklarına kadar birçok farklı mekan kullanıldı. Uyuşturucu laboratuarı, fantazi odası, timsah havuzu, nezarethane gibi özel dekorlar inşa edildi, greenbox çekimleri yapıldı. Patlama ve çatışma sahneleri için özel effect sanatçıları ile çalışıldı. 200’den fazla yardımcı oyuncu ile kalabalık sahneler çekildi, Polis araçları ve özel zırhlı araç gibi özel araçların yanısıra çok sayıda lük araç da sahnelerde yer aldı.
Oyuncular için özel kostümler hazırlandı, karakterler için imaj çalışması yapıldı.

Filmde rol alan Polly ve Anna isimli timsah karakterleri için, CGI ekipleri ile çalışıldı ve yurtdışı ekipleri ile işbirliği yapıldı. Özel eğitimli oyuncu JackRussell cinsi köpek Mitril de filmin ana karakterlerinden biri olarak filmde yer aldı. Film 4 haftada 10’larca özel mekan kullanılarak çekildi.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.