• BIST 9510.34
  • Altın 2488.09
  • Dolar 32.5976
  • Euro 34.8262
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C
  • Antalya 22 °C

Kemer, ismini gökyüzüne yazdırdı

Kemer, ismini gökyüzüne yazdırdı
Kemer Belediyesi ile Onur Air arasında yapılan protokol ile Kemer logosu yerleştirilen yolcu uçağı ilk seferini yaptı

ANTALYA- Kemer Belediyesi ile Onur Air arasında yapılan protokol ile Kemer logosu yerleştirilen yolcu uçağı ilk seferini yaptı. Moskova’dan gelen Kemer uçağı, Antalya Havalimanı’nda Kemer protokolü ve turizmciler tarafından karşılandı. Mustafa Gül, “Kemerimizin ismini göklere yazdırmanın onurunu yaşıyoruz” dedi.

Belediyesi’nin çalışmasıyla Onur Air’in bir uçağının ön kısmına Kemer’in kurumsal logosu işlendi. Kemer logolu uçak ilk uçuşunu Moskova Antalya arasında gerçekleştirdi. Uçağı Antalya Havalimanı’nda Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan, Kemer Belediye Başkanı ve Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) Başkanı Mustafa Gül, eşi Neşe Gül, CHP Kemer İlçe Başkanı Erdem Cesur, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Başkanı Tayyar Gül, Kemer Otelciler Birliği (KEMOTEB) Başkanı Turan Bayar ve Onur Air yetkilileri katıldı.

YOLCULARI UĞURLADILAR

Uçakta incelemeler yapan protokol üyeleri ve turizmciler uçağın içinde de pilotla uçuş personeli ile sohbet etti. Başkan Gül ve yanındaki heyet uçağın önünde ve içinde hatıra fotoğraf çektirdi. Kaymakam Feslihan, Gül çifti ve turizmciler Kemer logolu uçağın yeni seferinde yolculuk yapacak misafirleri de Kemer ile ilgili tanıtım materyalleri verdiler ve ‘iyi yolculuklar’ dilediler. Daha sonra plaket törenine geçildi. Başkan Gül Onur Air Kurumsal İletişim Başkanı Rauf Gerz’e, Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan Onur Air Reklam Grup Başkanı Seda Güven’e, Neşe Gül de Devlet Hava Meydanları İşletmesi Antalya Havalimanı Başmüdürü Osman Serdar’a teşekkür plaketi verdi.

“İSTİKBAL GÖKLERDEDİR”

Kemer Belediyesi olarak Türkiye’de bir ilke imza attıklarını kaydeden Başkan Gül, “Yaklaşık 2 aydır bu konu üzerinde yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Türkiye’de ilk defa bir belediye böyle bir çalışma yapıyor. Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘İstikbal Göklerdedir’ sözü doğrultusunda Kemerimizin ismini göklere yazdırmanın onurunu yaşıyoruz. Bu uçakla uçan tüm yolcuların hafızalarına Kemerimizin ismi kazınacak. Bunu önemli bir tanıtım çalışması olarak görüyoruz” dedi.

1 MİLYON RUS’A ULAŞILACAK

Yapılan anlaşma gereği sadece bu uçakta değil Onur Air’in diğer uçaklarında da tanıtım yapılacağını kaydeden Başkan Mustafa Gül, “ Onur Air’in Rusya’ya gidecek bütün uçaklarında Kemer tanıtımı ile ilgili broşür ve harita hediye edilecek. Bu da 1 milyon turiste ulaşmamızı sağlayacak. Çünkü firma yılda 1 milyon Rus taşıyor. Bu turistlerin hepsine Kemer ile ilgili tanıtım materyalleri verilecek. Bu projeye katkısı olan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.