• BIST 9561.41
  • Altın 2479.624
  • Dolar 32.4943
  • Euro 34.7359
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 26 °C
  • Antalya 21 °C

Teknik Yapı ile Halk GYO buluştu

Teknik Yapı ile Halk GYO buluştu
Emlak Konut’un İzmir Alsancak ihalesini kazanan Teknik Yapı, 1.6 milyar liralık projeyi Halk GYO ile ortak hayata geçirecek

İZMİR - Geçen ay Emlak Konut’un İzmir Alsancak ihalesini kazanan Teknik Yapı, 1.6 milyar liralık projeyi Halk GYO ile ortak hayata geçirecek. Projeden Emlak Konut’un kasasına 585.2 milyon TL girecek. Proje ihalenin şartlarına uygun olarak ticaret, konut ve turizm alanlarından oluşacak. Ayrıca proje kapsamında kültürel fonksiyonları barındıracak yapılar, park, otel, ibadet alanı, ofis ve konutlar yer alacak.

'Teknik Yapı- Halk GYO Adi Ortaklığı Şirketi' tüm gider ve gelirlerden elde edilecek kârı yarı yarıya paylaşacak. Projeden elde edilecek hasılatın en az 585.2 milyon lirası Emlak Konut GYO'ya aktarılacak.

6 AY İÇİNDE BAŞLAYACAK
Projeyle ilgili çalışmalara 6 ay içinde başlanacağını anlatan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, "Halk GYO ile yaptığımız ortaklıkla İzmir'e yakışır bir proje hayata geçireceğimize inanıyorum. Özel sektör ve kamuyu bir araya getiren proje İzmir'in gayrimenkul sektörüne de değer katacak" diye konuştu. Durbakayım, Emlak Konut, Halk GYO ve Teknik Yapı'nın güçlerini birleştirerek hayata geçirilecek projede 'en iyi ürünü en iyi fiyata sunma' stratejisini sürdüreceklerini belirtti.

izmir-ihale.jpg

İZMİR'E DEĞER KATACAĞIZ
İzmir'i hayata geçirecekleri projeyle daha da güzelleştireceklerini kaydeden Halk GYO Genel Müdürü Dr. Feyzullah Yetgin, "Bulunduğumuz bölgenin yaşam standartlarını yükselterek sektöre değer katmak her zaman önceliğimiz. Ege'nin incisi İzmir'deki ilk projemizi hayata geçirmekten dolayı heyecan içindeyiz" dedi.
Emlak Konut'un mevcut ve önceki genel müdürleri İzmir'de buluştu. Feyzullah Yetgin, halefi Murat Kurum ile Alsancak'ta hayata geçirilecek 1.6 milyar liralık projede birlikte çalışacak. Yetgin, 2003-2009 yılları arasında Emlak Konut GYO Genel Müdürü olarak görev yapmıştı.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.