• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • Antalya 17 °C

Qatar’da Premium’a seçmeli yemek

Qatar’da Premium’a seçmeli yemek
Qatar Airways, Ağustos itibariyle seçili uçuşlarda Premium yolcularına özel önceden seçmeli yemek servisine başlıyor.

DOHA - Qatar Airways, Ağustos itibariyle seçili uçuşlarda Premium yolcularına özel önceden seçmeli yemek servisine başlıyor. Ödüllü havayolu’nun yeni servisi’nde Premium yolcuları, seyahatlerinden 14 gün öncesinde tercih ettikleri ana yemeği seçebilecekler.

Qatar Airways, premium yolcularının Doha'dan yapacakları uzun uçuşlarda özelleştirilmiş bir yemek deneyimi yaşayabilmelerini sağlamak amacıyla özel bir servise başlayarak onlara daha fazla seçenek sunuyor.
Yeni Önceden Seçmeli Yemek servisi; Avrupa, Kuzey ve Güney Amerika, Avustralya ve Yeni Zelanda'ya yapılan uçuşlarda hizmete girecek.
First ve Business Class uçan yolcular, uçuş tarihlerinden 14 gün öncesinden başlayarak, kalkıştan 24 saat öncesine kadar alakart menüden bir ana yemeği seçebilecekler. Bu, değerli First ve Business Class yolcuları için hâlihazırda mevcut olan çekici “Talep üzerine yemek” servisine ek olarak yapılacaktır.
Bir premium class menüsü seçmek için müşteriler, Qatar Airways web sitesindeki "Seyahatlerim" bölümüne giriş yapabilir ve uçuşlarında mevcut olan sezonluk menüden istedikleri yemeği seçebilirler. Yemekler ayrıca, Qatar Airways mobil uygulamasından da sipariş edilebilir.
Qatar Airways Grubu İcra Kurulu Başkanı, Akbar Al Baker; "Ürünlerimizi ve hizmetlerimizi düzenlemek ve daha iyi hale getirmek için sürekli yeni yollar arıyoruz. Premium yolcularımıza uçuşlarından önce yemeklerini seçebilme fırsatı vermek, benzeri görülmemiş uçuş deneyimimizin başka bir örneğidir.” dedi.
Sözlerine devam eden Akber Al Baker şunları da ekledi: "Yeni Önceden Seçmeli Yemek servisi, Qatar Airways'in 2017 Skytrax ödüllerinde Dünyanın En İyi Business Class'ı olarak tanınmasını sağlayan ve bu senenin başında kullanılmaya başlanan devrim niteliğindeki Business Class koltuğu Qsuite'ten sonraki yeni hizmetimizdir. Ayrıca, dördüncü defa Yılın En İyi Havayolu ödülünü kazanmak, benzeri görülmemiş beş yıldızlı hizmetimizde yenilikler yapma konusunda bizi teşvik etmektedir.
Yeni Önceden Seçmeli Yemek menüsü seçeneği, Qatar Airways'in hâlihazırda bilinen kişiye özel hizmet anlayışını bir üst seviyeye çıkaracak ve havayolunda sunulan yeni Business Class deneyimine eşlik edecektir. Premium yolcular artık uçağa bindiklerinde, seçtikleri yemeğin hazırlandığını ve istedikleri zaman servis yapılabileceğini bileceklerdir.
Böylece, havayolunun üstün uçuş eğlence ve konfor hizmetlerinden yararlanmak ve rahatlamak için daha fazla vakitleri olacaktır.
Doha'dan kalkan uçuşlarda başlayacak olan servisle Qatar Airways, bu senenin sonuna doğru premium Önceden Seçmeli Yemek hizmetlerini diğer bölgelere taşımayı planlamaktadır. Premium yolcular, rakipsiz beş yıldızlı deneyimin tadını çıkarmanın yanı sıra BRIC’S, Nappa Dori, Monte Vibiano ve The White Company gibi birinci sınıf markaların sunduğu konfor paketleriyle de mükemmel bir uçuş deneyimi yaşayacaklar. Bunların yanı sıra, bütün yolcular gişe rekorları kıran filmler, TV dizileri, müzik, oyunlar ve daha fazlasını sunan 4.000 eğlence seçeneğine sahip, Qatar Airways'in ödüllü uçuş eğlence sistemi Oryx One'ın da keyfini sürmekteler.
Qatar Airways, Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Asya Pasifik, Kuzey Amerika ve Güney Amerika üzerindeki 150 önemli iş ve tatil noktasına 200 uçaklık bir filoyla uçan bir havayoludur.
Havayolu, bu yılın geri kalanı ve 2018 için heyecan verici yeni varış noktalarını duyurmaya hazırlanıyor: Chiang Mai - Tayland, Rio de Janeiro - Brezilya, San Francisco - ABD ve Santiago - Şili.
Birden fazla ödüle sahip Qatar Airways, Paris Air Show'da gerçekleştirilen 2017 Skytrax Dünya Havayolu Ödülleri’nde dördüncü defa prestijli Yılın Havayolu Şirketi ödülünü kazandı. Katar'ın ulusal havayolu şirketi ayrıca, Orta Doğu'nun En İyi Havayolu Şirketi, Dünyanın En İyi Business Class'ı ve Dünyanın En İyi First Class Havayolu Bekleme Salonu ödüllerinin de sahibidir.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.