• BIST 9079.97
  • Altın 2324.337
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9423
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 16 °C

Ebru Akçatepe’den ‘’Kadın Olmadan’’

Ebru Akçatepe’den ‘’Kadın Olmadan’’
Ebru Akçatepe’nin ‘Kadın Olmadan’ adlı sergisi ünlü sanatçı ve konukların katıldığı bir davetle açıldı.

BODRUM - Ebru Akçatepe’nin ‘’Kadın Olmadan’’ adlı resim sergisi babası Halit Akçatepe anısına Bodrum Trafo’da açıldı.

İstanbul doğumlu, Viyana Ekonomi Üniversitesi Reklamcılık ve Pazarlama bölümünü bitirdikten sonra Viyana Film Akademisinden mezun olan ressam Ebru Akçatepe’nin İstanbul, Bodrum ve Viyana atölyelerindeki resim çalışmalarından sonra Bodrum Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi TRAFO’da babasına ithafen ‘Kadın Olmadan’ adlı sergisi ünlü sanatçı ve konukların katıldığı bir davetle açıldı.

ebru-akcatepe2.jpg

Sinema ve tiyatro dünyasının duayen sanatçısı Halit Akçatepe’nin kızı olan ve dede, babaanne ve anneannesininde sanatçı olduğu bir ortamda yetişen Ebru Akçatepe, bu tutkusunu 2007’den itibaren eşi ünlü ressam, Heykeltraş, grafiker Şinasi Bozatlı’nın atölyesinde profesyönel olarak Avusturya’da geliştirdi. Resim çalışmalarını Viyana, İstanbul, Bodrumdaki atölyelerinde sürdüren sanatçı diğer yandan da tiyatro ve müzik dallarındaki sanatçı menejerliğine devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda babası değerli sanatçı Halit Akçatepe’yi kaybetmenin acısını yaşadığını belirten ressam Ebru Akçatepe ‘’ Ben babam için Bodrum’a döndüm. Beraber yaşadığımızda güzel zaman geçirdik. Çok daha fazla zaman geçirmek, çok daha farklı şeyler yapmak istiyordum. Bu sergiyi beraber açacaktık. Onun planını yapıyorduk. Çok üzgünüm. Alışmak çok zor benim için. Bu segiyi babama ithaf ediyorum’’ dedi.

Bodrum Trafo’da ki açılışta değerli sanatçı Halit Akçatepe’nin ilkokul arkadaşı ünlü jazz sanatçısı Yalçın Ateş ve Mr.Cole sanatçı anısına jazz performansı sergiledi. Açılışa sanat camiasından ünlü konuklar ve sanat severler katıldı.

nukhet-ebru.jpg

basak-feza.jpg

Katılan konuklardan bazıları;

Nükhet Duru, Selçuk Ural, Sefa-Figen Zengin, Tuna Orhan, Meral-Ural İkizler, Ender Güzey, Mustafa Altıntaş, Dr.Şükran Berker, Ferda-Erhan-Alpan Nukan, Emel Sözer, Ayfer Beyenner, Zeynep Germen, Renne Saban.

yalcin-ates-cole.jpg

 


 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.