• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • Antalya 17 °C

“Boğaz’da Sinema Keyfi” sürüyor

“Boğaz’da Sinema Keyfi” sürüyor
Yeniköy’deki Sait Halim Paşa Yalısı’nda yaz akşamlarına renk katan yıldızların altında “Boğaz’da Sinema Keyfi” sürüyor.

İSTANBUL- Yeniköy’deki Sait Halim Paşa Yalısı’nda yaz akşamlarına renk katan yıldızların altında “Boğaz’da Sinema Keyfi” bu kez ünlü oyunçular Nicolas Cage, Faye Dunaway, Nicky Whelan’ın yer aldığı “İnconceivable” (Bakıcı) filmiyle sürüyor.

Yalı’da Akşam Keyfi ve Vizyon Filmleri Gösterimi Gaggenau sponsorluğunda23 Temmuz 2017 Pazar Saat: 21.00 - Passengers - Uzay Yolcuları, 26 Temmuz 2017 Çarşamba Saat: 21.00 - Hidden Figures - Gizli Sayılar filmleriyle devam edecek.

Boğazın en güzel noktasında Yeniköy’deki Sait Halim Paşa Yalısı’nda; dostlarla buluşuluyor, sosyalleşiyor, denizin üstünde keyifli ortamda günün yorgunluğu atılıyor. Ödüllü mutfak şefinin özenle hazırladığı açık büfe lezzetleriyle daha mutlu bir gün geçiriliyor.

sinema-sait-halim-pasa2.jpg

BOĞAZ’DA GÜN BATIMI…
Sait Halim Paşa Yalısı’nın gönderdiği tanıtımda şu sözler yer alıyor:
Yorgunluğumuzu aşarken akşamın keyfine varırken boğazda gün batımını sevdiklerimizle, dostlarımızla seyrediyoruz; Bunun keyfi bambaşkadır.

19 Temmuz 2017 Çarşamba: İnconceivable- Bakıcı
Saat 21.00’da artık yıldızların altında sinema seyrine sıra geliyor
İnconceivable filmini keyifle seyredin.
Popcorn, dondurma ve çeşitli içecekler eşliğinde.

incon.jpg

Filmin Konusu:
Geçmişinden kaçan, gizemli genç bir kadın olan Katie, kızıyla beraber yeni bir kasabaya yerleşir. Burada kendisi gibi anne ve geniş bir aile sahibi olan Angela ile kısa sürede sıkı bir arkadaşlık kurar. Bir anda aralarından su sızmamaya başlayan Katie ve Angela'nın arkadaşlığı, Angela ile eşi Brian'ın Katie'ye dadılık ve misafir evinde yaşama teklifi ile yön değiştirir. Katie'nin zaman içerisinde ortaya çıkan, Morganlar'ın kızlarına karşı olan takıntılı davranışları ve bitmek bilmeyen yalanları sonunda Angela ve Brian, tatlı Katie'nin ailelerini dağıtmaya uğraştığını farkeder.

Tür: Gerilim
Yönetmen: Jonathan Baker
Oyuncular: Nicolas Cage, Faye Dunaway, Nicky Whelan
Süre: 1 saat 45 dakika

GAGGENAU sponsorluğunda bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Boğaz’da Sinema Keyfi”nde; 19 Temmuz akşamı için ve diğer filmlerle ilgili detaylı bilgi almak için biletix.com’u ziyaret etmek ya da Sait Halim Paşa Yalısı’nı aramak yeterli.

Adres: Köybaşı Caddesi No: 83 Yeniköy, İstanbul (0212) 223 05 66 www.saithalimpasa.com

sinema-sait-halim-pasa3.jpg

SAİT HALİM PAŞA YALISI HAKKINDA BİLGİ
19. yüzyıl son çeyreğinde Osmanlı mimarisinin görkemli atmosferiyle büyüleyici Boğaz manzarasını bir araya getiren Sait Halim Paşa Yalısı günümüzde düğün, kutlama, kurumsal toplantı ve kurumsal davetlerin vazgeçilmez adresi.
Her türlü organizasyon için her mevsimde eşi bulunmaz tarihi bir mekan olan Sait Halim Paşa Yalısı, 13 farklı etkinlik alanı ve 800 kişilik banket kapasitesiyle düğünden konferansa pek çok farklı etkinliğe profesyonel ve dinamik ekibiyle ev sahipliği yapıyor. Sait Halim Paşa Yalısı, yaz aylarında yalının denize nazır bahçesi pazar kahvaltıları, açık hava sinemaları ve benzer etkinlikleri ile İstanbullulara farklı keyifler yaşatıyor.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.