• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • Antalya 15 °C

Radisson Blu’dan “Something Blu

Radisson Blu’dan “Something Blu
Radisson Blu Resort & Spa Çeşme, evlenecek çiftlere unutulmayacak bir düğün için “Something Blu” konseptini sunuyor

ÇEŞME- Radisson Blu Resort & Spa Çeşme, evlenecek çiftlere Ege Denizi’nin eşsiz deniz manzarasında unutulmayacak bir düğün için “Something Blu” konseptini sunuyor
Düğünler; Çiftlerin yaşamlarındaki en özel günlerden biri. Radisson Blu’nun evlenecek çiftlere tam istedikleri gibi bir düğün planlamalarına olanak sağlayan Something Blu konseptiyle bir düğün tam da çiftlerin hayallerindeki gibi olabilir.

Profesyonel düğün uzmanları, dünyanın en özel mekanlarında yer alan Radisson Blu Türkiye otellerinde her aşamada ve her detayda çiftlerin istedikleri düğünü düzenlemek için özenle oluşturulan menülerden, farklı düğün konseptlere uzanan bir yelpazede uzmanlıklarını sunuyor. Something Blu düğün konsepti, ilham veren yaklaşımlarıyla çiftlerin düğünleri için hayal ettikleri her şeyi gerçeğe dönüştürüyor. Romantik, sofistike ya da farklı her tarzda düğün için mükemmel planlamayla en ince detaylarda titiz uygulamalar sunan uzman ekiplere emanet edilen organizasyonda, düğün sahipleri hiçbir şeyle ilgilenmeye gerek duymadan davetlilerle birlikte yaşamlarının bu en özel gününün keyfini çıkarıyor.

Kişiye özel paketler sunan Radisson Blu’nun Something Blu konseptinde düğün yemeği menüleri Radisson Blu’nun şefleriyle birlikte her bir detay dikkate alınarak hazırlanıyor. En kaliteli, mevsiminde taze ürünlerle ve dengeli bir şekilde oluşturulan menüler sade ama sofistike bir lezzet sunuyor.

Radisson Blu’nun Something Blu düğün konseptinin masallardaki bir düğüne dönüştüğü mekanlardan biri de Radisson Blu Resort & Spa, Çeşme. Ege Denizi kenarındaki plajında kurulu 900 metrekarelik platform, istenilen dekorasyon konseptini uygulamaya, eğlenceli bir düğün için her türlü düzenlemeye ve Ege Denizi’nin muhteşem deniz manzarası eşliğinde düğün fotoğraflarına olanak veriyor.

Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul, Tuzla ve Radisson Blu Bosphorus Hotel, Ortaköy de sundukları farklı ve özgün mekanlarla ve “Something Blu” düğün konseptinin en iyi uygulamalarıyla düğünler için en çok tercih edilen mekanlar arasında yer alıyor.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.