• BIST 9016.2
  • Altın 2295.172
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0468
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 19 °C

Erciyes Kayak Merkezi’ne ödül

Erciyes Kayak Merkezi’ne ödül
Erciyes Kayak Merkezi, dünyada önemli tatil ve seyahat destinasyonlarına verilen "Tripadvisor Mükemmellik Sertifikası" ödülü verildi

KAYSERİ- Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Erciyes, dünya çapında önemli tatil ve seyahat destinasyonlarına verilen "Tripadvisor Mükemmellik Sertifikası" ödülüne layık görüldü.

erciyes6.jpg

Coğrafi konumu ve uluslararası teknik imkânlarıyla Türkiye’nin en iyi, dünyanın sayılı kayak merkezi konumundaki Erciyes Evrensel Kış Sporları ve Turizm Merkezi, dünya çapında önemli tatil ve seyahat destinasyonlarına verilen “Tripadvisor Mükemmellik Sertifikası” ile ödüllendirildi.
Ziyaretçilerin yapmış olduğu yorumlar neticesinde 2016 yılında da “Mükemmellik Sertifikası” ödülü alan Erciyes Kayak Merkezi 2017 yılında da konuklarının değerli görüşleri ile tekrar mükemmellik ödülü almaya hak kazandı. 28 farklı dilde 49 web sitesi, yaklaşık 96 milyon üye, 500 milyonun üzerinde yorum ve aylık 390 milyonu aşan ziyaretçi sayısıyla dünyanın en büyük seyahat sitesi olan Tripadvisor, bu ödülü ziyaretçilerden sürekli olarak yüksek puanlı yorum alan ve üstün konukseverlik sergileyen kuruluşlara veriliyor.

erciyes7.jpg

Erciyes, son teknoloji ürünü mekanik tesisler, 102 kilometre uzunluğunda 34 farklı kayak pisti, ulaşım imkanları, konaklama ve sosyal imkânları ile kayak severlerin dikkatini çekiyor. Kış turizm merkezi, ulusal ve uluslararası dev organizasyonlara ev sahipliği yapmanın yanı sıra aileler ve kayak sporuna meraklılar için de maddi açıdan gayet uygun şartlar taşıyor.

cingi.jpg

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Kayseri Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Cahid Cıngı, “üst üste iki yıldır dünyanın en büyük seyahat sitesi olan Tripadvisor’dan dünya çapında bu denli önemli bir ödülü olmak bizi oldukça mutlu etti. Erciyes, Kayseri Büyükşehir Belediyemiz’in devasa yatırımları ile dünya standartlarında bir turizm merkezi haline gelerek tüm dünyadan kayakçıların teveccühünü kazanmış bulunmakta. Yerli ve yabancı misafirlerimizin kayak merkezimize gelip buradan memnun bir şekilde ayrıldığını bilmek bizi daha üst hizmet sağlama noktasında oldukça teşvik ediyor” dedi.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.