• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • Antalya 17 °C

Yenilenen Scala Nuova Village açıldı

Yenilenen Scala Nuova Village açıldı
Kuşadası’nın sos eğlence merkezi Scala Nuova Village, Ege Port Kuşadası’nda gerçekleştirilen muhteşem bir konserle açıldı

KUŞADASI- Yenilenen yapısı ve güçlü markalarıyla Kuşadası’nın sosyal yaşam, alışveriş ve eğlence merkezi konumundaki Scala Nuova Village, Ege Port Kuşadası’nda gerçekleştirilen muhteşem bir konserle açıldı. Demet Akalın, Ozan Doğulu, Ece Seçkin gibi Türk pop müziğinin üç ünlü isminin sahne aldığı 5 saat süren konser, Kuşadalılara müzik ve eğlenceye doydukları benzersiz bir akşam yaşattı.

scala-nuova-village-7.jpg

scala-nuova-village--demet1.jpg

ÜNLÜLER SAHNE ALDI
Kuşadası’nda sosyal yaşam ve eğlencenin merkezi Scala Nuova Village, Türk pop müziğinin ünlü isimleri Demet Akalın, Ozan Doğulu ve Ece Seçkin’in birlikte sahne aldığı muhteşem konser, 1 Temmuz’da Kuşadası Limanı otopark alanında saat 18.00’de DJ performansı ile başladı. Unutulmaz konserde ilk sahne alan pop müziğin genç yıldızlarından Ece Seçkin oldu. 5 kişilik dans ekibi ve sevilen parçalarıyla Kuşadalıları coşturan Ece Seçkin’e son şarkısında ise Ozan Doğulu eşlik etti. Ece Seçkin ve Ozan Doğulu, yeni düetleri “Sayın Seyirciler”i, sahnede birlikte söylediler. Daha sonra Ozan Doğulu sahnede sunduğu müzik ziyafeti ile hareketli dakikalar yaşattı. Demet Akalın’ın sahneye çıkışı da yine ve yeni bir Ozan Doğulu düetiyle gerçekleşti. Ozan Doğulu ve Demet Akalın, bu yazın gözdesi olacak “Kulüp” isimli parçayı sahnede ilk kez birlikte seslendirdiler. Türk pop müziğinin güçlü ismi Demet Akalın da, bilinen sahne performansı ve eşsiz yorumlarıyla Kuşadalılara muhteşem bir akşam yaşattı.

scala-nuova-village--demet2.jpg

scala-nuova-village-5.jpg

SICAĞA RAĞMEN DOLDU
Hava sıcaklığının 44 derece olmasına karşın Kuşadalılar konere yoğun ilgi gösterdiler. Scala Nuova Village açılış konserine 4.500 kişi katıldı. Dağıtılan özel bileklikler ve lazer gösterisi ile konser alanı renk festivaline dönüştü. Dansçılar ve yapılan akrobasi gösterileri de, üç ünlü sanatçının sahne performansına eşlik etti. Aşırı sıcak nedeniyle konser boyunca su ve meşrubat dağıtımı yapılırken, zaman zaman da dev hortumlarla su sıkılarak kalabalık serinletildi.
Kuşadası Limanı’nı yerli ile yabancı ziyaretçilere ve gemi turistlerine en mükemmel bir biçimde hizmet verecek şekilde kurguladıklarını belirten Ege Port Kuşadası Genel Müdürü Aziz Güngör, “Bu doğrultuda da yatırımlarımızı yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Bu kapsamda Scala Nuova Village’ı da yenileyerek, Kuşadası’na yakışır bir şekilde daha estetik daha otantik ve daha işlevsel bir yapıya dönüştürdük. Yenilenen Scala Nuova Village’in açılışını da yine Kuşadası’na yakışan bir törenle, Türk pop müziğinin ünlü üç isminin birlikte sahne aldığı muhteşem bir konserle açmak istedik” açıklamasında bulundu.


scala-nuova-village-ege3.jpg

Tamamen yenilenen yüzü, başta kafe, restoran, eğlence olmak üzere yeni ve birbirinden iddialı markalarıyla Scala Nuova Village, Kuşadası’nda sosyal yaşam ve eğlencenin merkezi konumunda. Yenileme çalışmaları 90 gün gibi rekor bir sürede tamamlanan Scala Nuova Village’da, toplam 3.000 metrekarelik bir alanda, Starbucks, KFC, Tren Food & Music, Yelken Sea Food, Pandora, Günkut Saat, Omega, Breitling, Hublot ve daha birçok birbirinden seçkin farklı marka yer alıyor.

scala-nuova-village-ege-port1.jpg

EGE PORT KUŞADASI – KUŞADASI LİMANI HAKKINDA:
Türkiye’deki en yoğun kruvaziyer trafiğine ev sahipliği yapan Ege Port Kuşadası, 2015 yılında 600 bine yakın kruvaziyer turisti ve 70 bine yakın feribot yolcusunu ağırlamıştır. Ege Port Kuşadası, CLIA (Cruise Lines International Association) ve ECC (European Cruise Council) düzeyinde İcra Kurulu Uyesi olarak hizmet veren ilk Türk liman operatörüdür. Ege Port Kuşadası ayrıca, Bodrum Cruise Port ile birlikte; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nca yürütülen Yeşil Liman Projesi kapsamında Green Port Sertifikası alan Türkiye’deki ilk kruvaziyer limanı olmuştur.
Ege Port Kuşadası, 2007 yılından bu yana, aşağıdakiler de dahil olmak üzere pek çok övgü ve ödüle layık görülmüştür:
• 2007’de, uluslararası seyahat ve turizm profesyonelleri birliği Skal tarafından Yılın En İyi Türk Limanı seçilmiştir.
• 2007’de ISPS (Uluslararası Gemi ve Liman Güvenliği) standartlarına tam uyan ilk Türk limanı olmuş ve CLIA tarafından Emniyet ve Güvenlik Hizmetleri alanında sektörün en iyi limanlarından biri seçilmiştir.
• 2007’de Lloyd’s Cruise International Magazine tarafından en hızlı büyüyen limanlardan biri olarak gösterilmiştir.
• 2008’de Lloyd’s Türk Taşımacılık Ödülleri’nde Yılın Kruvaziyer Terminali seçilmiştir.
• 2010’da, G.P. Wild International Ltd. tarafından Avrupa’nın önde gelen 30 kruvaziyer limanı arasında 15’inci sırada yer almıştır.
• 2010’da World Travel Group tarafından düzenlenen Dünya Seyahat Ödülleri’nde Dünyanın En İyi Kruvaziyer Limanı seçilmiştir.


GLOBAL PORTS HOLDING HAKKINDA:
Global Ports Holding (GPH); Türkiye’deki en yoğun kruvaziyer yolcu trafiğine ev sahipliği yapan Kuşadası’ndaki Ege Port’un yanı sıra Antalya’daki Port Akdeniz ve Muğla’daki Bodrum Kruvaziyer Limanı’nı işletmektedir. GPH yurt dışında ise; İspanya’da Akdeniz destinasyonunun en gözde limanı Barselona Kruvaziyer Limanı ile Malaga Kruvaziyer Limanı’nı, Karadağ’da Port of Adria (Bar Limanı), Portekiz’de Lizbon Kruvaziyer Limanı, Singapur’da Singapur Kruvaziyer Limanı, Malta’da Valletta Kruvaziyer Limanı, Hırvatistan’da Dubrovnik Kruvaziyer Limanı’nı işletmektedir. İtalya’da ise en çok ilgi çeken turizm merkezlerinden ve en önemli indi/bindi limanlarından Venedik Kruvaziyer Limanı ile birlikte, Ravenna Kruvaziyer Limanı, Cagliari Kruvaziyer Limanı, Catania Kruvaziyer Limanı’nı operasyonel yapısına katan GPH, ayrıca Portovenere’de kruvaziyer yolcularına karaya ulaşım hizmeti veren La Spezia Cruise Facility şirketini de bünyesine ekledi.
GPH, Asya Pasifik ve Akdeniz’deki güçlü varlığı ile yaklaşık 7,8 milyon yolcuya hizmet vererek, Akdeniz’deki pazar payını yüzde 25’e ulaştırdı. Türkiye’de Port Akdeniz (Antalya) ve Karadağ’da Port of Adria (Bar Limanı) ile ticari liman işletmeleri faaliyetlerinde toplam 1.5 milyon ton kargo ve 215 bin TEU konteyner elleçledi.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.