• BIST 9151.98
  • Altın 2324.488
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9376
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • Antalya 17 °C

Maroon Hotel 2021'de Ümraniye’de

Maroon Hotel 2021'de Ümraniye’de
Tatar İstanbul Otelcilik tarafından İstanbul Ümraniye'de Maroon Hotel Finans Merkezi projesi yapılacak

İSTANBUL- Tatar İstanbul Otelcilik, Maroon Hotel Finans Merkezi adıyla 144 oda ve 304 yatak kapasiteli otel inşa edecek. Maroon Hotel Finans Merkezi projesi 2021'de hizmete açılacak.

Tatar İstanbul Otelcilik tarafından İstanbul Ümraniye'de Maroon Hotel Finans Merkezi projesi yapılacak. Maroon Hotel Finans Merkezi projesi 144 oda ve 304 yatak kapasiteli olarak planlandı.
Bu ay çalışmaların başlayacağı Maroon Hotel Finans Merkezi projesi Mayıs 2021'de hizmete açılacak. Maroon Hotel Finans Merkezi projesi 3 bodrum kat, 1 zemin kat ve 9 normal kat olarak tasarlandı.
1.340 metrekare alanda inşa edilecek olan Maroon Hotel Finans Merkezi projesinde açık yüzme havuzu, çalışma ofisi, oturma salonu, çok amaçlı salon, bar salonu, lokanta, Türk hamamı, masaj odası, sauna, buhar odası gibi birimler yer alıyor.

TATAR İSTANBUL OTELCİLİK A.Ş.

Kayseri’nin köklü ve tanınmış ailelerinden olan, Tatar ailesinin, 3. Kuşak temsilcilerinin, farklı tasarımlarla sektöre yeni bir vizyon kazandırabilmek, kendi bakış açılarını yansıtmak adına oluşturduğu konsept inşaat firmasıdır.

Kayseri’de sözü geçen kanaat önderlerinden olan Hacı Muhittin Tatar’ın, 1974 yılında yolunu açtığı ticari faaliyetler, 1984 yılında oğlu Mehmet Tatar’ın bayrağı devir almasıyla, geniş bir yelpazeye yayılarak, zenginleşmeye, ticari anlamda ülkesini ve toplumu kalkındırmaya devam etti.

Mehmet Tatar, Metar Grup markası ile 1984 yılından bu yana birçok sektörde adından söz ettirmiş ve yaptığı her projede, bulunduğu bölgeye hizmeti ve kaliteyi taşıyarak farkındalık yaratmış, gelişmekte olan bölgelere öncülük ederek iz bırakıyor. Mehmet Tatar sektöre yön veren faaliyetleri ile geride bıraktığı zamanda elde ettiği deneyimleri, çocuklarına aktararak, vizyoner yapılanma ile yola çıkmalarına öncülük ediyor

Gelişen ve değişen arz – talep dengesini yakından takip eden Tatar ailesi, çağı yakalamak, beklentinin üzerinde hizmet vermek, modern mimari trendi ülkemizde Avrupa standartlarında uyguluyor. Teknolojik yenilikleri insanların hizmetine sunarak yaşam kalitesini arttıyor. 3. kuşak genç temsilcileri Gülşah Tatar ve Mert Tatar kardeşler 2014 yılından bu yana Tatar Yapi markası ile konsept projelerini sektöre kazandırdı.. Konsept proje kapsamında butik otel ve otel zincirleri, iş merkezi – plaza serileri, home – ofis serileri ve konut projeleri yer alıyor.

Projelerin tasarım aşamasında Sabri Paşayiğit Dizayn Ofis, PR ve tanıtım aşamasında Fikirevim Reklam Ajansı ile takım olarak hareket ediyor. Takım arkadaşı olan ve kendi alanlarında duayen olarak anılan tasarım ve reklam ekibi, birlikte oluşturduğu yeni fikirlere rehberlik ediyor. Geliştirilen projeler için yapılan piyasa araştırmaları ile uygulama bölgeler seçiliyor. Uygulama bölgeleri belirlenirken başlıca kriterler, doğru konum, doğru proje, ihtiyaca uygun tasarım, doğru hedef kitle, doğru zaman ve piyasa açısından dengeli fiyat aranıyor.

Tatar Yapi olarak otel ve butik otel tasarımları uygulamalarına Gümüşsuyu ve Beyoğlu’nda başladı. Otel ve butik otel serisi Maroon-Gümüşsuyu ve Maroon-Pera olarak hizmet veriyor. Serinin devamı olarak Pendik-Güzelyalı’da 402 odalı, Ataşehir bölgesinde 183 odalı bussines otel projeleri tasarımı başladı. Tatar İstanbul Otelcilik A.Ş. Tatar Yapi markası ile önümüzdeki 5 yıl içinde 1.000’den fazla odayı turizm sektörünün hizmetine sunmayı hedefliyor.

Tatar Yapi halen, Ataşehir – Şerifali bölgesini iş merkezi-plaza ve home-office konsept projeleri için üs olarak belirledi. Bu bölgenin seçiminde belirleyici faktör yine bölge analiz kriterleri oldu. Bölge, Sabiha Gökçen Havaalanını, Türkiye’nin Finans Merkezini, metro ile toplu ulaşıma yakınlığını, Ankara-İstanbul yolu ve Pendik Gişelerine girişden önceki lokasyon özelliği, anayola bağlantı noktalarını, sektörde öncü birçok A+ markanın büyük yaşam alanı projelerini kapsadığı için Anadolu Yakasının parlayan yıldızı haline geldi. Bölge, önceki dönemler de, daha çok Anadolu kökenli ailelerin üretim ve ticari faaliyetlerini sürdürdükleri atıl bir bölge iken, bugün gelinen noktada, yerli ve yabancı sermayeli şirketlerin Türkiye’deki genel merkezlerini, yine ticari faaliyet gösteren yerli ve yabancı firmaların genel merkezlerini, tüm devlet ve özel bankaların merkezlerini konumlandırdıkları ve konumlandırma fırsatı kolladıkları, arayış içine girdikleri bir cazibe merkezi haline geldi.

Tatar Yapi olarak konjonktürü yakından takip ederken, bu farkındalığı kullanmak ve bakir olan bu bölgeye konsept projelerimiz ile kendi bakış açılarını getirmek ve imzamızı atmak istedi. Son dönemlerde piyasadan bölgedeki arsalarla ilgili yoğun teklifler gelmeye başladı. Yapılan fizibilite çalışmaları ile birçok arsaya yatırım yapıldı. Ğerçekleştirilen ve hazırlığını yaptığı tüm projelerin arsa maliki oldu.

Arsa yatırımları sürerken bölgedeki ihtiyacı da gözlemleme fırsatı oldu. Yeni tasarımlarla hem bölgenin standardını yükseltmek hem de birçok özelliği ve kullanım şeklini bünyesinde barındıran projelerle herkesin ihtiyacının çözüm ortağı olmayı hedefledi. Geçmişteki başarıları ve piyasadaki tercih edilme önceliğini bilen birçok işadamının ısrarlı teşvikleri, bölgedeki yeni oluşumu en iyi Tatar Yapı’nın uygulayabileceğine, bölgede fark yaratacağına, değer katacağına olan inançları ile kolları sıvadı.

Aynı zamanda bölgenin yerel yönetimlerinin de firmaya ve projelere olan inançları, destekleri, büyük bir sorumluluk hissi ile canla başla çalışmaya vesile olmuştur. Yerel yönetimlere sunulan Loftup 7.60 ve Workup 5.50 projeleri bölgenin vitrin ve marka yüzü projeleri olarak lanse edildi.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.