• BIST 9019.57
  • Altın 2278.004
  • Dolar 32.3105
  • Euro 35.0468
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 9 °C
  • Antalya 15 °C

Zafer Baykal ile Bodrum geceleri

Zafer Baykal ile Bodrum geceleri
Zafer Baykal 30 yıl boyunca gezerken dünyanın bir çok ülkesinde kazandığı deneyimi Bodrum geceleri için değerlendiriyor.

TÜRKİYE TURİZM - ZAFER BAYKAL
BODRUM-
Türkiye’nin dörtbir yanından akın akın geldiği, yaşamak için can attığı Bodrum, Akdeniz ve Ege’nin en önemli eğlence merkezi oldu. Bodrum sadece Türkiye’nin değil Ege ve Akdeniz kıyılarının gözde eğlence merkezi olurken arka arkaya açılan eğlence yerleri ve sahne alan sanatçılarla önemli çekim merkezleri oluşturuyor.

zafer-bodrum-gece.jpg

TürkiyeTurizm.com’un Ege Bölge Temsilcisi Zafer Baykal, farklı bir bakışla sizler için bu eğlence mekanlarını geziyor. Bodrum’un gecelerine görünümü, sanatıları ve mutfağı ile fark yaratan mekanları tanıtıyor. Bodrum gecelerine Zafer Baykal ile gezecek, eğlenecek ve eşsiz lezzetleri tadacaksınız. Zafer Baykal 30 yıl boyunca gezerken dünyanın bir çok ülkesinde kazandığı deneyimi Bodrum geçeleri için değerlendiriyor.
Bodrum’u Bodrum gibi yaşamak istiyorsanız Zafer Baykal’ı izleyin

gamzelim22.jpg

gamzelim-selin1a.jpg

GAMZELİM
Gamzelim, bu yılda "iyi yemek" 'iyi müzik" sloganı ile Bodrum’un Bitez sahilinde deneyimli işletmeciliği, güler yüzlü misafirperverliğiyle konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Şirin ve güzel bir atmosferi ile Gamzelim, Bodrum gecelerinin eğlencesine yön veriyor.


gamzelim-selin.jpg

Umut Akan sahipliğinde, Selin Tuncer’in işletme müdürlüğünde farklı hizmeti ile konuklarını mutlu ediyor. Mutfak şefi Mehmet Arslan, restoran şefi Serhat Kara ve ekibinin sunduğu lezzetler ile Bodrum gecelerinin gözde mekanı olmayı sürdürüyor.

gamzelim-selcuk5.jpg

gamzelim-selcuk4.jpg

HER AKŞAM CANLI MÜZİK

Gamzelim bu sezon farklı bir format ile konuklarının karşısına çıkıyor. Her akşam değişik türde söyleyen Türk sahnelerinde efsane olan ünlü sanatçılara sahne veriyor. Sahne alan sanatçıların seyircilerle birlikte söylediği şarkılar Bodrum gecelerine renk katıyor.

gamzelim-selcuk3.jpg

gamzelim-selcuk2.jpg

gamzelim-selcuk.jpg

Bizim gittiğimiz gece sahne alan efsane sanatçı Selçuk Alagöz, besteleri yanında 70 dilde söylediği şarkılarla konukları coşturdu.

gamzelim-dil-baligi.jpg

ŞEF MEHMET ARSLAN’IN HÜNERİ

Mutfak şefi Mehmet Arslan ve ekibinin binbir özenle hazırladığı sanat eseri denilecek yemekler ise müzikle birleşince güzel bir gece oldu. Şefin sunduğu dil balığı mantısı muhteşemdi.

gamzelim-meze.jpg

Yanında sunulan mezeler ve diğer konuklara ikram edilen ızgara çeşitleri ise geceyi doyumsuz kıldı..
Türkiyeturizm.com olarak, Gamzelim’in Bodrum’un en değerli mekanlarından olmasını sağlayan özelliklerini yaşadık. Bize kalırsa Bodrum’a gelenler Gamzelim’e uğramadan gitmemeliler.


gamzelim-servis.jpg

GAMZELİM

Şah Caddesi 1303 Sokak No 16 Bitez / Bodrum Bodrum, Muğla
Rez : +90 538 824 18 48

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.