• BIST 9530.47
  • Altın 2472.166
  • Dolar 32.4201
  • Euro 34.6792
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 17 °C
  • Antalya 12 °C

Avrasya Tüneli’nde bankadan ödeme

Avrasya Tüneli’nde bankadan ödeme
Avrasya Tüneli, Garanti Bankası ile sürücülere sunduğu ödeme kolaylıklarına bir yenisini daha ekledi

İSTANBUL- HGS ve OGS hesaplarında yeterli bakiye olmayan, herhangi bir otomatik ödeme sistemine dâhil olmayan ve ihlalli geçiş yapan sürücüler, plaka, kimlik veya vergi numaralarıyla geçişleri sorgulanıyor ve cezalı ödeme olmuyor.

Sürücüler Garanti Bankası’nın ödeme kanallarından veya www.avrasyatuneli.com web sitesi üzerinden güvenli şekilde hızlı ve kolayca ödeyebiliyor. Avrasya Tüneli’nden ihlalli geçiş yaptıktan sonraki 15 gün içerisinde geçiş ücretini ödeyen sürücülerin 6001 sayılı Kanun 30. maddesi gereği uygulanan cezai işlemi de engellemesi mümkün olabiliyor.

MOBIL VE INTERNET BANKACıLıĞı
İstanbul’da iki kıta arasında en kısa yol olarak ulaşımı rahatlatan Avrasya Tüneli, Garanti Bankası ile yaptığı iş birliği sonucunda sürücülere sunduğu ödeme kolaylıklarına bir yenisini daha ekledi. Avrasya Tüneli’ni kullanan sürücüler, ihlalli geçiş yapmaları halinde geçiş ücretini www.avrasyatuneli.com adresinin yanı sıra Garanti Bankası şubelerinden ya da mobil ve internet bankacılığı hizmetlerinden kolayca ödeyebilecek.
Asya ve Avrupa kıtaları arasındaki yolculuğu 5 dakikaya indiren Avrasya Tüneli, sunduğu ileri teknolojiye sahip geçiş ücreti ödeme alternatifleriyle de sürücülerin hayatını kolaylaştırıyor.

28 HAZIRAN 2017 ÇARŞAMBA GÜNÜ BAŞLAYACAK
Avrasya Tüneli İşletme İnşaat ve Yatırım A.Ş.- ATAŞ’ın yaptığı açıklamaya göre,
Avrasya Tüneli ve Garanti Bankası arasında yapılan iş birliği ile sürücüler geçiş ücretlerini ve ihlalli geçiş cezalarını, Garanti Bankası’nın tüm şubelerinin yanı sıra mobil şube ve internet bankacılığı hizmeti ile 7 gün 24 saat kolayca ödeyebilecek. Mobil şube ve internet bankacılığı ile ödeme hizmeti 23 Haziran 2017’de başlarken, gişeden ödeme hizmeti Ramazan Bayramı tatili nedeniyle 28 Haziran 2017 Çarşamba günü başlayacak.Sürücüler, geçiş ücretlerini mart ayından bu yana www.avrasyatuneli.com adresinden de ödeyebiliyor.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.