• BIST 9645.02
  • Altın 2410.881
  • Dolar 32.5648
  • Euro 34.7004
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • Antalya 21 °C

Çocuklara karne hediyesi bisiklet

Çocuklara karne hediyesi bisiklet
Terracity AVM, bu etkinliklerin sosyal boyutunu da düşündü ve bir ilköğretim okulunda eğitim gören 100 öğrenciyi bisiklet dağıtarak sevindirdi.

ANTALYA - Bisiklet kullanımında bilinç ve farkındalık yaratmak amacıyla “Geleceğe pedallıyoruz” ve “Pedalları çevirin, çocukları sevindirin” sloganları ışığında bir dizi etkinlik düzenleyen Terracity AVM, bu etkinliklerin sosyal boyutunu da düşündü ve bir ilköğretim okulunda eğitim gören 100 öğrenciyi bisiklet dağıtarak sevindirdi

terracity-avm-100-bisiklet-1aa.jpg

terracity-avm-100-bisiklet-1a.jpg

terracity-avm-100-bisiklet-11.jpg

Mayıs-Haziran aylarını kapsayan 8 haftalık periyod dâhilinde her Cumartesi ve Pazar günü Antalya Bisiklet Derneği (ANTBİSDER) eğitmenleri tarafından büyüklere bisiklet sürüş, 6-12 yaş arası çocuklara ise bisiklet sürüş ve montaj eğitimi devam ederken, Terracity AVM, Duacı Eczacılar İlköğretim Okulu’nda 100 ilk ve ortaokul öğrencisine bisiklet armağan etti.
Antalya’nın Kepez ilçesi Duacı mahallesindeki Eczacılar İlköğretim Okulu’nda öğrenim gören 100 öğrenciye bisiklet dağıtımı nedeniyle bir tören düzenlendi. Şenlik havasında geçen bisiklet dağıtım törenine öğrenciler, aileleri, Terracity yöneticileri ile Duacı Eczacılar İlköğretim Okul Müdürü ve öğretmenler katıldı. Törende, çocuklar DJ’nin çaldığı müzik eşliğinde, palyaço, yüz boyama ve şekil verilen balon gösterisi ile neşeli dakikalar yaşadı.

terracity-avm-100-bisiklet-1d.jpg

terracity-avm-100-bisiklet-1eb.jpg

Bisiklet dağıtımı öncesinde bir konuşma yapan Terracity AVM yöneticisi Gözde Hoşten, Terracity’nin her 100 kilometre pedal için bir bisiklet kazandıran “Pedalları Çevirin Çocukları Sevindirin” etkinliğinin devam ettiğini, ziyaretçilerin çocuklar için bu güne kadar 25 bisikletlik pedal çevirdiklerini söyledi. Çocukları karne öncesi sevindirmek için 100 bisikletin önceden dağıtıldığını belirten Gözde Hoşten, Antalyalıları çocukları sevindirmeye devam etmek için daha çok pedallamaya davet etti.

terracity-avm-100-bisiklet-1m.jpg

terracity-avm-100-bisiklet-2.jpg

Duacı Eczacılar İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Teke de yaptığı konuşmada bisiklet dağıtımı için okullarını seçen ve çocukları karne alacakları gün öncesinde sevindiren Terracity yöneticilerine teşekkür etti. Konuşmalardan sonra bisikletler Terracity AVM yöneticisi Gözde Hoşten, Okul Müdürü Ahmet Teke ve diğer yetkililer tarafından kız ve erkek öğrencilere dağıtıldı.

terracity-avm-100-bisiklet-3.jpg

terracity-avm-100-bisiklet-4.jpg

terracity-avm-100-bisiklet-5.jpg

terracity-avm-100-bisiklet-7.jpg

terracity-avm-100-bisiklet-9.jpg

terracity-avm-100-bisiklet-16.jpg

terracity-avm-100-bisiklet-15.jpg

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.