• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 19 °C

Samir Hotel kalite için yenilendi

Samir Hotel kalite için yenilendi
Samir Hotel’in Genel Müdürü Suat Kahraman, tanıtımları sanal ortamda sunduklarını ve sonrasında özenle kaliteli hizmet verdiklerini belirtiyor

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
İstanbul’un şarkılara şiirlere konu olan en değerli bölgelerinden Laleli’de bulunan Samir Hotel yenilenen yüzüyle ve profesyonel ekibiyle kaliteyi hizmeti yeniliklerle sürdürüyor. Otelin Genel Müdürü Suat Kahraman “Sanal ortamda yaptığımız tanıtımlarla başarılı oluyoruz. Ayrıca önemli seyahat acenteleri ile çalışıyoruz. Avrupalılar başta olmak üzere Kuzey Afrika’dan, Ortadoğu'dan, balkanlardan misafirleri ağırlıyoruz” dedi.

samir-suat-kahraman5.jpg

ITS Turizm ile dünyaca ünlü Contiki Tours'un çeşitli Avrupa ülkelerinden gelen misafirlere konaklama için Samir Hotel'i tercih ettiler

BOSS TERRACE RESTORAN

Samir Hotel'in Boss Terrace Restoran’ının misafirler tarafından tercih edildiğini belirten Kahraman şunları anlattı: “Mutfak ekibimiz konuklara özenle Türk mutfağının lezzetlerini sunuyorlar. Boss Terrace Restoran’dan Marmara Denizi ve Adalar manzarası izleniyor.

samir-suat-kahraman6.jpg

Üzeri açılan restoran hem kapalı hem açık haliyle beğeniliyor. Restoranda otantik yerel yemekler sunuluyor. Sıcak ve soğuk içeceklerin servis edildiği bir bar bulunuyor. Bu bölüme kurulan son teknoloji kullanılan ses tesisatı ise konuklara diskotekleri aratmıyor. Önümüzdeki dönemde fasıl, gösteri ve benzeri etkinliklenle konuklara farklı eğlenceler sunacağız”

samir-suat-kahraman4.jpg
 

samir-suat-kahraman2.jpg

Doğan Özyol, Suat Kahraman

TARIHI BÖLGELERE YAKIN

Kapalıçarşı, Samir Hotel'e 10 dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor.. Vezneciler Metro İstasyonu 280 metre uzaklıkta olup Taksim Meydanı dahil kentin her yerine kolay ulaşım sağlanıyor.
Ayasofya, Sultanahmet Camii ve Topkapı Sarayı'na yürüyerek yaklaşık 10 dakika, tramvayla ise 4 dakika uzaklıkta yer alan Samir Hotel'in klimalı odalarında 220 kanallı uydu TV bulunuyor. Çay, kahve ve kek ikramı yapılan beş çayı ve Wi-Fi erişimi ücretsiz olarak sunuluyor. Samir Hotel'in odalarında minibar, özel banyo ve çalışma masası yer alıyor.

samir-suat-kahraman8.jpg

Suat Kahraman otelin odalarının ve dekorunun göz yormayan renklerden seçildiğini ve işadamlarının rahatça çalışması için tüm imkanların sunulduğunu söyledi.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.