• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • Antalya 17 °C

Bodrum’da Hollywood yıldızları

Bodrum’da Hollywood yıldızları
Nef İnşaat, Hollywood yıldızlarının tercihi olan Singapurlu lüks otel ve spa zinciri Banyan Tree’yi Yalıkavak’ta açıyor.

İSTANBUL- Geçen hafta Nicole Kidman’la açılış yapan The Bodrum by Paramount Hotels&Resorts’ten sonra Hollywood yıldızlarının tercihi olan bir otel daha Bodrum’a geliyor. Nef İnşaat, Singapurlu lüks otel ve spa zinciri Banyan Tree’yi Yalıkavak’ta açıyor.

Brad Pitt, Ryan Reynolds, Scarlett Johansson gibi Hollywood yıldızlarının yanı sıra Prens Charles’ın da tercih ettiği, Maldivler, Seyşeller, Tayland ve Küba başta olmak üzere birçok egzotik adreste hizmet veren Singapurlu lüks otel ve spa zinciri Banyan Tree’nin Türkiye şubesi, Yalıkavak’ta açılıyor.
Galatasaray’ın ardından Barcelona’ya sponsor olan inşaat firması Nef’in kurucusu ve İcra Kurulu Başkanı Erden Timur tarafından açılacak otelin inşaatı devam ediyor. Banyan Tree, Nef Yalıkavak içerisinde hizmet verecek.

BODRUM’DA AL VİETNAM’DA TATİL YAP

Erden Timur, Banyan Tree’nin kapılarını 2019 yılında açacağını söyledi. Timur ayrıca Banyan Tree rezidanslarından alanlara, otelin Tayland, Vietnam, Meksika, Maldivler gibi 40’ı aşkın şubesinde tatil yapma imkanı sunacaklarını açıkladı.
Bodrum, Hollywood yıldızlarının tatil adresi olacak
Ship a Hoy, Hardal oldu
Eski Başbakan Tansu Çiller’in oğlu Berk Çiller’in sahibi olduğu Mar Grup, yeme-içme ve turizm sektöründe büyümeye devam ediyor. Çiller, şimdi de Hardal’ı İstanbul’dan Bodrum’a taşıyor. 30 yıl boyunca Türkbükü’nün simgesi olan Ship A Hoy’u alan Çiller, mekânı Hardal adıyla hizmete açacak. Mar Grup Genel Müdürü Cihan Çobanoğlu, bugün açılacak mekân için “50 liraya lahmacun, 10 liraya suyun satıldığı yerde biz İstanbul fiyatlarıyla yer alacağız” dedi.
Sertab Erener’le ‘Lux’ eğlence
MYC Partners Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akdoğan, Bodrum-Adabükü’nde hayata geçirdikleri Vitality Luxury Hotel Bodrum projesinin işletmesi için dünyaca ünlü otel zinciri LUX Resort&Hotels ile anlaşmıştı. LUX’ın Avrupa’daki ilk ve tek tesisi olan LUX Bodrum Resort & Residences, bugün Sertab Erener’in konseriyle yaza merhaba diyecek.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.