• BIST 9524.59
  • Altın 2522.494
  • Dolar 32.5613
  • Euro 34.6657
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 18 °C

Hilton Kozyatağı’nda Bayram

Hilton Kozyatağı’nda Bayram
Hilton İstanbul Kozyatağı Hotel’de “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” müzik, dans ile coşkulu şekilde kutlandı.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Hilton İstanbul Kozyatağı Hotel’de “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” müzik, dans ve şenlikle kutlandı. Şarkıcı gitarist Seyfi Dinç ile piyanist Ünsal Yılmaz’ın müzikleriyle coşan konuklar geç saatlere kadar birlikte şarkı söyleyerek dansettiler. Program “İzmir Marşı” ile biterken geceye katılanlar eğlencenin doruğuna çıktı.

hilton-kozyatagi-1.jpg

hilton-kozyatagi-3.jpg

hilton-kozyatagi-5.jpg

gurkan-kaban.20170519225727.jpg

19 MAYIS TÜRKİYE CUMHURİYETİ İÇİN KUTSAL GÜNDÜR

Hilton İstanbul Kozyatağı Hotel’inin Yiyicek İçecek Müdürü Gürkan Kaban, müzik eşliğinde yapılan gecelerin büyük rağbet gördüğünü ve özel menü çıkardıklarını belirterek “Bu kez anlamlı bir günde bu geceyi düzenledik. Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı gecesi doğan misafirlerden 5’inin doğum güanana de kutladık. Türkiye Cumhuriyeti için kutsal bir günde Atatürk ve silah arkadaşlarını müzikle, marşlarla yürekten andık” dedi.
hilton-kozyatagi-2.20170519225941.jpg

hilton-kozyatagi-alican-erdem-ozgul.jpg

TUROYD BAŞKANı ALI CAN AKSU’DA KATıLDı

Hilton İstanbul Kozyatağı Hotel’de düzenlenen “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” gecesine Turizm Otel Yöneticileri Derneği-TUROYD Başkanı Ali Can Aksu, eşi Özgül Öztürk Aksu ile katıldı.

hilton-kozyatagi-alican-ozgul.jpg

Ali Can Aksu, otel yöneticisi olan üyelerinin düzenledikleri etkinliklere katılarak onların yanında olduklarını gösterdiklerini belirterek “TUROYD kurulduktan sonra yaklaşık 3 ay içinde üye sayısı 900’ü geçti. Türkiye’de ve yurt dışında çalışan Türk otel yöneticilerin bir çatı altında toplayarak büyük bir giriimde bulunduk. Bundan sonra genel kurul yapılacak ve sonrasında hizmet zamanı başlayacak. Otel yöneticilerinin çalışma şartları ve imkanlarını geliştirecek projeler hazırladık. Bütün bunları hayata geçireceğiz” dedi.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.