• BIST 9059.9
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3641
  • Euro 34.9382
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • Antalya 23 °C

Skal Marmara’da ‘ortak akıl’

Skal Marmara’da ‘ortak akıl’
Skal Marmarada eski başkanlar birlik beraberlik mesajları vererek “Skal Marmara’nın çalışmaları tüm derneklere örnek oldu” dediler

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Skal Marmara’nın Wyndham Grand Istanbul Kalamis Marina Hotel’de düzenlenen yemeğinde eski başkanlar birlik beraberlik mesajları vererek “Skal Marmara’nın çalışmaları tüm derneklere örnek oldu, ortak akıl ile dinamik yapısını daha artıracak ve gelişerek daha büyüyecektir” dediler.

murat-yumak.20170519053228.jpg

MURAT YUMAK: FARKLI ÇALIŞMALARI SÜRDÜRECEĞİZ

Wyndham Grand Istanbul Kalamis Marina Hotel Genel Müdürü Murat Alpaslan’ın ev sahipliğinde düzenlenen yemeğe oldukça geniş katılım oldu. Özellikle Skal Marmara’nın tüm eski başkanları ve Uluslararası Skal Dernekleri Federasyonu –USDF Başkanı Faik Alsaç ile Skal Dünya Federasyonu Onur Üyesi Somer Özkök’ün yer alması Skal Marmara’da birlik ve beraberliğin göstergesi oldu.
Skal Marmara Başkanı Murat Yumak, üyelerin desteğiyle toplantıları çeşitlendirerek turizm için faydalı isle yapılır hale getinilmesi gerektiğini bilirterek “daha önce yaptığımız etkinlikerde sürekli yenilikler sunduk. Sundan sonra ise içimizde bulunan akademisyenlerin yardımıyla farklı çalışmalar yapacağız” dedi.

skal-marmara-asci.jpg

USDF”DE BİLGİLENDİRMELER BAŞLADI
Murat Yumak, Uluslararası Skal Dernekleri Federasyonu -USDF Genel Sekreteri olarak Orhon Atameriç”in yer almasından sonra yapılan tüm etkinliker hakkında üyelere sonuç bildirgesinin özet şeklinde bunulmaya başlanmasının önemli bir gelişme olduğunu söyledi. Dünya Skal’unun 2018 yılında Dünya Kongresi’nin Kenya’nın Nairobi şehrinde yapacağını söyleyen Murat Yumak, “Kenya görülmesi gereken bir yer. Bizler için çök özel programlar hazırlıyorlar. Skal Marmara olarak orada yer almalıyız” dedi.

ferzan-kirhan.jpg

ESKİ BAŞKANLARDAN ÖNERİLER

Uluslararası Skal Dernekleri Federasyonu-USDF Başkanı Faik Alsaç, Skal Marmara’ın ilk başkanı ve USDF Genel Sekreteri Orhon Atameriç, eski başkanlar Ferzan Kırhan, Dilaver Doğru, Zeynep Yılmaz’da Skal Marmara’nın dinamik yapısı ile başarılı işler yaptığını söylediler. Yenilikçi ve dinamik yapının daha ilerilere taşınması gerektiğini belirttiler.

faik-alsac.20170519053349.jpg

USDF Başkanı Faki Alsaç “Fikirlerinizle ve yaptırımlarınızla beni yalnız bırakmayın. Kapım her zaman açık. Bir şeyler yapacaksak hep birlikte yapacağız” dedi.

orhon-atameric.jpg

ORHON ATAMERİÇ: ÖRNEK OLMALIYIZ

Orhon Atameriç, “Skal Marmara’den USFD yönetimine bir başkan olmak üzere üye seçilmiştir. Bu bize büyük sdrumluluk germektedir. Bi nedenle Skal Marmara’nın tüm Skal kulüplerine örnek olması gerekmektedir” şeklinde konuştu.

skal-marmara-7.jpg

MELİH BULUÇ: YAZ ARASI VERİLECEK, SİLGİLENDİRME SÜRECEK

Skal Marmara Genel Sekreteri Melih Buluç, önümüzdeki ay yapılacak Ramazan iftarı yemeğinden sonra toplantılara Eylül’a kadar ara verileceğini, ancak Skal hakkında bilgilendirmelerin süreceğini söyledi.

somon.jpg

SOMER ÖZKÖK: DÜNYA SKAL’U SKAL MARMARA’NIN YANINDADIR

Skal Dünya Federasyonu Onur Üyesi Somer Özkök “Skal İstanbul üyesiyim. Ancak Skal Marmara’nı yenilikçi ve dinamik yapısının bütün kulüplere yayılmasını arzu ederim. Dünya Skal’unu temsilen buradayım ve Skal Marmara’yı hiçbir zaman yalnız bırakmamb Her projede yanınızdayım” dedi.

skal-marmara2.20170519053800.jpg

DEMIROĞLU: BİLGİ ÜNİVERSİTESİNDE ‘DİPLOMALI TURİZMCİ’ KONUŞULACAK
Toplantıya katılan Skal marmara üyesi Bilgi Üniversitesi Turizm Otelcilik Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Cenk Demiroğlu, öğrencilerin talepleri doğrultusunda sürekli olarak paneller düzenlediklerini belirterek “Önümüzdeki hafta Santral Salonu’nda ‘diplomalı turizimci” konusunu masaya yatıracağız. Üm Skal üyelerini bilgi ve birikimlerini öğrencilerle paylaşmak üzere bu toplantıya davet ediloyorum” dedi.

ali-can.20170519053509.jpg

TUROYD BAŞKANI ALİ CAN AKSU: TURİZMİ BİRLEŞTİRİYORUZ

Yaklaşık üç ay içinde Türkiye’nin 81 ilinden 900’ü aşkın üyeye ulaşan ve çığ gibi büyüyerek turizme heyecan getiren Turizm Otel Yöneticileri Derneği-TUROYD Başkanı Ali Can Aksu “Şimdiye kadar hiçbir platformda temsil edilmeyen Türkiye’nin 80 milyar dolarlık otel yatırımını yönetenleri bir catı altında topladık. Otel yöneticilerinin önünü açacak pdojeler geliştiriyoruz. Üyelerimiz arasında Skal’dan önemli yöneticiler yer alıyor. Hedefimiz işbirliği içinde turizmi geliştimektir. TUROYD turizmin tüm bivil toplum kuruluşlarını birleştirecek bir yapıdır.” dedi.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.