• BIST 9524.59
  • Altın 2502.068
  • Dolar 32.5481
  • Euro 34.6336
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 18 °C

TUROYD, dev zirvede buluştu

TUROYD, dev zirvede buluştu
TUROYD çatısı altında buluşan 81 ilden 985 otel yöneticisi İstanbul CVK Bosphorus Hotel’de düzenlenen dev buluşmada “Artık bizde varız” dedi.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Türkiye turizminin 80 milyar dolarlık yatırımlarını yöneten Turizm Otel Yöneticileri Derneği- TUROYD çatısı altında buluşan 81 ilden 985 otel yöneticisi İstanbul CVK Bosphorus Hotel’de düzenlenen dev buluşmada “Artık bizde varız” dedi. TUROYD'un doğum günü pastası kesildikten sonra müzik eşliğinde dansedilerek kuruluş kutlandı.

turoydcvk-yonetim.jpg

turoydcvkpasta.jpg

turoydcvk-pasta6.jpg

turoydcvkdans3.jpg

turoydcvk-dans1.jpg

turoydcvkdans4.jpg

turoydcvk56.jpg

Yaklaşık 300’e yakın otel yöneticisinin katıldığı tanıtım toplantısında TUROYD’un amaçlarını açıklayan Ali Can Aksu “Türkiye’de 80 milyar dolarlık yatırımları yöneten otel yöneticilerinin Türk turizminin stratejik eylem planlarında söz sahibi olmaması büyük eksikliktir.Türk turizmine katkıda bulunmak için bakanlıklar, sivil toplum kuruluşları ile birlik, beraberlik, dayanışma içinde hareket etmeye hazırız” dedi.

turoydcvk-ali.jpg

turoydcvk11.jpg

ALI CAN AKSU: TÜRKİYE TURİZMINDE ENDIŞELI BEKLEYIŞ SÜRÜYOR

TUROYD Yönetim Kurulu Üyesi Burçak Atak’ın sunumu ile başlayan tanıtım toplantısında Başkan Ali Can Aksu, Türkiye turizminin zor ve kritik dönemden geçtiğini ve endişeli bekleyişin sürdüğünü belirterek “Yaşadıklarımız ülke turizminin vazgeçilmez mihek taşı turizm sektöründe gelinen nokta bizere yılmadan, usanmadan kenetlenerek Türk turizmini hakettiği noktaya ulaşması için mücadele etmemiz gerektiğini gösterdi.Turizmde çok gerilediğimizi biliyoruz. Ancak dayanışma, ortak akıl ve çözüm odaklı projelerle filizlerimizden yeniden yeşereceğiz” şeklinde konuştu.

turoydcvk12.jpg

turoydcvksey.jpg

turoydcvksey2.jpg

turoydcvk16.jpg

TUROYD, 3 AYDA 81 ILE 985 OTEL YÖNETICISI ÜYEYE ULAŞTı

Ali Can Aksu, yaklaşık 3 ay önce kuruluşu başlayan Turizm Otel Yöneticileri Derneği- TUROYD’un kısa zamanda Türkiye geneline yayılarak 81 ile 985 otel yöneticisi üyeye ulaştığını belirterek şunları söyledi:
“TUROYD bundan böyle birlik, beraberlik ve dayanışmanın örneği olacaktır. Türk turizminin gelişimi ve krizin aşılmasının yanı sıra, Türk otelciliğini uluslararası standartlara taşımanın gayreti içinde olacaktır. Hedefimiz 81 ilde vereceğimiz eğitimlerle profesyonel yönetim anlayışına olumlu katkı sunmayı hedefliyoruz.

turoydcvk14.jpg

DOĞRU YATıRıM PLANLARı YAPıLACAK

Turizm destinasyonları arasında hızlı iletişim, doğru bilgi akışının sağlanması, turizmin çeşitliliği, doğru yatırım planları yapılacaktır. Otel çalışanları, işveren ve yatırımcılar arasında doğru bilgi akışı konusunda köprü kuracağımıza inanıyoruz.
Yatırımcı ve profesyonel yöneticiler ortak hareket etmek zorundadırlar.
Hepimiz Turizm gemisindeyiz. Türk turizmine katkıda bulunmak için bakanlıklar, sivil toplum kuruluşları ile birlik, berabarlik, dayanışma içinde hareket atmeye hazırız.

turoydcvk15.jpg

turoydcvk123.jpg

MURAT TOKTAŞ: HEDEFİMİZ 2000 ÜYEYE ULAŞMAKTIR

TUROYD Başkan Yardımcısı Murat Toktaş “Hedefimiz 2000 üyeye ulaşmak ve Türkiye’nin en ücra köşesindeki otel yöneticisinin yanında olmaktır” şeklinde konuştu. Toktaş, TUROYD üyeleri arasında yurtdışında görev yapan ve “Türk tipi başarılı otel yöneticiliğini” dünyaya ispat eden yabancı zincirlerde görev yapan Türk otel yöneticilerinin bulunduğunu bildirdi. Murat Toktaş , Türk otel yöneticiliğinin kalitesini yükselterek, dünyaya örnek anlayışla daha çok imkanlara kavuşması için çalıştıklarını belirterek “Türkiye’nin başarılı otel yöneticileri TUROYD çatısı altında daha büyük başarılara imza atacaklar”şeklinde konuştu.

turoydcvksamsun.jpg

turoydcvk-yalova.jpg

turoydcvk-van.jpg

turoydcvkardahan.jpg

turoydcvk-aile.jpg

turoydcvk-gr.jpg

turoydcvk-ozkan.jpg

turoydcvksp2.jpg

turoydcvksp3.jpg

turoydcvksp5.jpg

turoydcvksp6.jpg

turoydcvksp7.jpg

turoydcvksp8.jpg

turoydcvksp9.jpg

turoydcvksp10.jpg
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.