• BIST 8983.9
  • Altın 2282.65
  • Dolar 32.2607
  • Euro 35.0338
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C
  • Antalya 19 °C

Ogilvy PR, Setur’un iletişim ajansı

Ogilvy PR, Setur’un iletişim ajansı
Çatı hizmetleriyle faaliyetlerini her geçen yıl büyüten Setur, tüm iletişim faaliyetlerini Ogilvy PR’ın kanıtlanmış global ve yerel iletişim danışmanlığı deneyimi ile sürdürecek.

İSTANBUL- Dünyanın en köklü iletişim ajanslarından Ogilvy PR, seçkin ve alanının en iyi markalarından oluşan müşteri portföyünü genişletmeyi sürdürüyor. Ogilvy PR, Türkiye’nin ilk ve öncü turizm şirketlerinden biri olan Setur’un iletişim danışmanı oldu.

Türkiye’nin önde gelen turizm şirketlerinden biri olan ve duty free, yurtiçi ve yurtdışına dönük tur operatörlüğü, uçak bileti satışı, kongre ve etkinlik organizasyonları çatı hizmetleriyle faaliyetlerini her geçen yıl büyüten Setur, tüm iletişim faaliyetlerini Ogilvy PR’ın kanıtlanmış global ve yerel iletişim danışmanlığı deneyimi ile sürdürecek.

Setur, Setur Duty Free markasıyla, tüm yurda yayılan havalimanları, kara sınır kapıları ve deniz limanlarında 15.000 m²’yi aşkın 20 lokasyonda bulunan 40 mağazası ile gümrüksüz satış mağazaları işletmeciliği yapıyor.

Abercrombie&Kent, Orient Express markalarının satış hakkına sahip olan ve Four Seasons Preferred Partner ve Starwood Luxury Privilege üyeliği ile misafirlerine özel avantajlar sunan Setur, Türkiye’nin en büyük online turizm portalı bookinturkey.com’u bünyesine aldığı 2001 yılından bu yana e-ticaret faaliyetlerini sürdürüyor.

Setur, Türkiye’nin çeşitli noktalarında farklı turizm hizmetleri sunan seyahat acenteleri, sayıları 200’e yaklaşan yetkili ve sanal satış acenteleri, duty free mağazaları, 1500’e yakın deneyimli çalışanı ile ülke turizmine ve ekonomisine katkı sağlıyor.

Türkiye’deki iletişim faaliyetlerini Ogilvy PR uzmanlığıyla yürütecek olan Setur, dünya kurumsal pazarında ilk üç firma içinde olan BCD TRAVEL'ın Türkiye temsilcisi. Kongre sektöründe 30 yılı aşkın deneyime sahip olan şirket, Uluslararası Kongre ve Toplantı derneğinin (International Congress and Convention Association – ICCA ) de üyesi.
Setur, bu faaliyetlerinin yanı sıra özel havacılık sektöründe de faaliyet gösteriyor.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.