• BIST 9079.97
  • Altın 2306.679
  • Dolar 32.3389
  • Euro 35.0963
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • Antalya 19 °C

‘‘Social Media Awards Turkey”

‘‘Social Media Awards Turkey”
Marka ve ajansların sosyal medya performanslarını objektif verilere dayalı olarak ölçen “Social Media Awards Turkey” hazırlıklarını tamamladı.

İSTANBUL- Marka ve ajansların sosyal medya performanslarını objektif verilere dayalı olarak ölçen ilk ve tek yarışma “Social Media Awards Turkey” hazırlıklarını tamamladı. Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliğiyle hayata geçen proje yenilikçi değerlendirme sistemiyle oldukça iddialı. Yarışmada sektörün saygın isimlerinden oluşan jüri, BoomSonar’ın “Sosyal Medya Marka Endeksi” verilerini kullanarak, 1 Nisan 2016-31 Mart 2017 tarihleri arasında yayınlanmış en başarılı işleri ödüllendirecek.

Social Media Awards Turkey, sosyal medyanın vazgeçilmez ilkeleri ve performans kriterleri göz önünde bulundurularak, titizlikle hazırlanan geniş kapsamlı bir yarışma. Başvuruları 19 Nisan Çarşamba günü başlayacak olan yarışmanın ödülleri görkemli bir törenle sahiplerini bulacak.
1 Nisan 2016-31 Mart 2017 tarihleri arasında ilk kez yayınlanmış sosyal medya çalışmalarının ve bu tarihler arasında ortaya konan sosyal medya performanslarının yarışacağı törende reklamverenlerin ve ajansların başarısı hem objektif sosyal medya verileriyle hem de jüri değerlendirmesiyle belgelenecek.
Social Media Awards Turkey, temel olarak sosyal medyaya emek veren kurumlar ve ajanslar için teşvik edici olmayı, içerik ve kampanya üretimindeki kaliteyi her yıl yukarı taşımaya katkıda bulunmayı hedefliyor.

sosyal-yarisma2.jpg

En etkili sosyal medya performansları ödüllendirilecek
Kategorileri ve detaylı değerlendirme kriterleri önümüzdeki günlerde duyurulacak olan Social Media Awards Turkey, iki bölümden oluşuyor; Jüri Ödülleri ve SocialBrands Veri Analitiği Ödülleri.
Jüri ödülleri, 25 kategoriye başvuru yapan çalışmalar arasından kapsamlı kriterlerle değerlendirilerek verilecek. SocialBrands Veri Analitiği Ödülleri ise 50’ye yakın farklı sektörlerden markaların geçmişe dönük performanslarının analitik olarak sıralanmasıyla belirleniyor. Veriler ve sıralama ise BoomSonar’ın “Sosyal Medya Marka Endeksi” SocialBrands’in 30’dan fazla kriterden oluşan benzersiz algoritmasından geliyor.
Sosyal Medya Pazarlamasında hem niteliği hem niceliği göz önünde bulundurmayı prensip edinen Social Media Awards Turkey’de, büyük ödüller ise hem objektif sosyal medya verileri hem de jüri değerlendirmesi ışığında belirlenecek.

JÜRI UZMAN İSIMLERDEN OLUŞUYOR
Yarışmaya katılan projelerin başvurularını değerlendirecek ve kazananları belirleyecek olan jüride sosyal medya ve dijital ajanslardan reklamverenlere, sosyal medya fikir önderlerinden akademisyenlere, derneklerden sosyal medya ağlarının temsilcilerine, medya satın almadan reklam ve PR ajanslarına kadar pek çok sektör paydaşının temsilcileri yer alacak. Jüride yer alan isimler, ön eleme ve değerlendirme tarihleri önümüzdeki günlerde duyuruluyor olacak.

HEYECAN BAŞLıYOR
27’nci yılını geride bırakan Türkiye’nin lider pazarlama platformu Marketing Türkiye ve Türkiye’nin ilk ve en gelişmiş sosyal medya takip, analiz, yönetim platformu BoomSonar, sosyal medyanın gelişimine katkıda bulunan marka ve kurumları bir araya getiriyor olmaktan büyük heyecan duyuyor.
Yarışma, katılım ve başvuru ile ilgili detayları www.socialmediaawardsturkey.com adresinden takip edebilirsiniz.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.