• BIST 9557.92
  • Altın 2487.648
  • Dolar 32.4936
  • Euro 34.7959
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • Antalya 22 °C

Level’den ucuz fiyata uzun uçuşlar

Level’den ucuz fiyata uzun uçuşlar
Airlines Group (IAG), uzun menzilli hatlarda faaliyet gösterecek yeni bir düşük maliyetli taşıyıcıyı devreye sokmak için son hazırlıklarını yapıyor

LONDRA - Aralarında British Airways’in de bulunduğu dört farklı şirketi (Iberia, Vueling, Aer Lingus) bünyesinde bulunduran International Airlines Group (IAG), uzun menzilli hatlarda faaliyet gösterecek yeni bir düşük maliyetli taşıyıcıyı devreye sokmak için son hazırlıklarını yapıyor.LEVEL adı verilen yeni marka, önümüzdeki Haziran ayında resmen hizmete girecek.

AVRUPA’NıN DIĞER KENTLERI DE KAPSAM ALTıNA ALıNACAK
LEVEL ilk olarak, Barcelona’da Los Angeles, San Francisco (Oakland), Buenos Aires ve Punta Cana kentlerine sefer yapacak.Daha sonra Avrupa’nın diğer kentleri de kapsam altına alınacak. Barcelona’nın, IAG bünyesindeki diğer düşük maliyetli taşıyıcı Vueling’in merkezi olduğu düşünüldüğünde, LEVEL ile seyahat etmek isteyen yolcuların, Avrupa içerisinde oldukça fazla bağlantı seçeneğine sahip olacağı söylenebilir.

İNTERNET BAĞLANTıSı
Uçuşlar, 21 tanesi Premium Economy ve 293 tanesi Economy Class olmak üzere toplam 314 koltuk kapasitesine sahip olacak Airbus A330 tipi uçaklarla gerçekleştirilecek. Uçak altına verilecek bavul, yemek, koltuk seçimi ve uçak içi eğlence sistemindeki en yeni filmleri seyretmek, Premium Economy’de seyahat eden yolcular için bilet fiyatına dahil olacak.
Economy Class yolcuları ise bu hizmetleri ücret karşılığında satın alabilecek.
İnternet bağlantısı ise tüm yolcular için ücretli ve 8,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla farklı seçenekleri tercih etmek mümkün.
LEVEL yolcuları, IAG genelinde uygulanmakta olan Avios adlı sadakat programından faydalanabilecek. Yani bu uçuşlarda mil puanı toplayıp, grubun diğer şirketlerinde kullanmak mümkün.
Filoda ilk aşamada iki adet uçak bulunacak ve uçuşlarda Iberia’nın kabin ve kokpit ekipleri görev yapacak.LEVEL sayesinde Barcelona’da 250 civarında yeni istihdam sağlanması bekleniyor.Yeni markanın web sitesinde geçtiğimiz günlerde satışa sunulan biletlerin fiyatları tek yönde 149 USD’den başlıyor.
LEVEL tarafından önümüzdeki Haziran ayından itibaren başlatılacak uçuşların programı şöyle:

Los Angeles, 1 Hazirana 2017, haftada iki sefer
San Francisco (Oakland), 2 Haziran 2017, haftada üç sefer,
Punta Cana (Dominik), 10 Haziran 2017, haftada iki sefer,
Buenos Aires, 17 Haziran 2017, haftada üç sefer.


 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.