• BIST 9075.66
  • Altın 2300.653
  • Dolar 32.3186
  • Euro 35.0795
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • Antalya 20 °C

Elite World Hotels’in dev yatırımı

Elite World Hotels’in dev yatırımı
15 yıldır turizm sektöründe bulunan Elite World Hotels zinciri, 120 milyon dolarlık yatırımla en büyük tesisi Elite World Europe’yi hizmete açtı.

İSTANBUL - İstanbul Taksim’de Elite World Prestige, Elite World İstanbul, Florya’da Elite World Business, Van’da Elite World Van ve Marmaris’te Elite World Marmaris otelleri ile 15 yıldır turizm sektöründe faaliyet gösteren Elite World Hotels zinciri, 120 milyon dolarlık yatırımla zincirin en büyük tesisi Elite World Europe’yi hizmete açtı. İstanbul Güneşli Basın Ekspres Yolu’nda ihtişamlı mimarisi ile dikkat çeken, 401 oda, 802 yatak kapasiteli otel, yeni bir iş modeli ile hizmet vermeye başladı.

COŞKUN ELIK: ÜLKEMIZE GÜVENIYORUZ
Elite World Europe’ta 16 Mart’ta düzenlenen basın toplantısında konuşan Elite World Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Elik yatırımlara hız kesmeden devam edeceklerini belirtti: “Sektörümüz özellikle son 2 yıldır oldukça zorlu bir sınav veriyor. Elite World Hotels olarak ülkemize güveniyoruz ve yakın gelecekte turizmin yeniden eski performansını kazanacağına inanıyoruz. Bu nedenle yatırımlara ara vermeden devam ediyoruz. Elite World Europe’u 120 milyon dolarlık yatırımla hizmete açtık. Burası zincirimizin en büyük oteli. 2018’de 120 milyon dolarlık ikinci yatırımımız Elite World Asia’yı Maltepe’de açacağız. 2019 yılında ise Sapanca’da Elite World Sapanca’yı hizmete açacağız. Sizlere her yıl bir yeni yatırım müjdesi vermekten mutluluk duyuyoruz. Umarım Elite World’un hızı sektöre de bir ümit kaynağı olur…”

“BUSINESS TO HAPINESS” IŞ MODELI
Sektörün içinde bulunduğu zor dönemlerde dahi yatırımlarına ara vermeden devam eden Elite World Hotels, zincirin en büyük kapasiteye sahip oteli Elite World Europe Hotel’i, İstanbul Basın Ekpres Yolu’nda yeni nesil toplantı konsepti olarak adlandırdığı “Business to Hapiness” iş modeli ile 2 Şubat 2017’de hizmete açtı. Kongre oteli olarak kurgulanan, 120 milyon dolar yatırım ile hayata geçirilen tesiste, 58’i suit 401 oda, 802 yatak kapasitesi ve 2500 kişi kapasiteli 8 toplantı salonu yer alıyor.
Elite World Europe Hotel yatırımı ile zincirin toplam otel sayısı 6’ya, çalışan sayısı 963’e, zincirin toplam yatak kapasitesi ise 2506’ya ulaşmış oldu.
İş ve turizm amaçlı konaklama, toplantılar ve özel davetler için yeni bir alternatif olan Elite World Europe Hotel, Uluslararası İstanbul Atatürk Havalimanı'na 5 dakika, CNR Expo, IDTM ve TÜYAP Fuar&Kongre merkezlerine 12 dakika, şehir merkezine 25 dakika uzaklıkta yer alıyor.
ÜNSAL ŞıNıK: ÇOK ÖZEL BIR HIZMET TANıMı KURGULADıK
Otellerin sadece birer mekan değil, asıl olarak hizmet sunan noktalar olduğunu vurgulayan Elite World Hotels Zincir Genel Müdürü Ünsal Şınık, “Zincirimizin en büyük halkası olan Elite World Europe Hotel’de çok özel bir hizmet tanımı kurguladık. İş dünyası bugüne kadar B to B ve B to C iş modellerini konuştu. Yeni nesil toplantı konsepti olarak tanımladığımız “B to H: Business to Hapiness” ile sektöre büyük bir farklılık ve farkındalık kazandıracağız. Elite World Europe, bu anlamda gerek mimarisi, gerek kapasitesi, gerekse hizmet yaklaşımı ile zincirin en kapsamlı yatırımı ve bölgenin en gösterişli oteli oldu.
Toplantı salonları son teknolojiye göre yapıldı. Sağlık kulübü yaklaşık 2 bin kişiye hizmet verebilecek. Tüm Elite World otellerinde bulunan outlet’ler bu otelimizde de yer alıyor.

YENİ NESİL TOPLANTI KONSEPTİ: B to H
Kongre, seminer, bayi toplantıları, ürün lansmanı ve diğer sosyal etkinlikler için teknoloji ve konforu bir arada sunan Elite World Europe, ihtişamlı dekorasyonu ve araç girişine uygun tasarımı ile 925 ve 995 metrekare büyüklükteki iki ayrı Balo Salonu, geniş bahçesi ile düğün, davet, kokteyl, kongre gibi geniş katılımlı organizasyonlar için de ideal bir seçim.
Business to Hapiness konseptinin toplantı detaylarına da yansıtıldığı otelde, misafirleri gülümseten farklı ikram paketleri sunulurken, “Game Arena” oyun salonu kapsamındaki dijital oyunlardan faydalanabilecekler.
Günlük hayatı renklendirmek artık çalışan herkesin ortak beklentisi diyen Ünsal Şınık, “Özellikle geçirdiğimiz olaylardan sonra ülke olarak da buna çok ihtiyacımız var. Elite World Europe bir konsept oteli olacak. Bu konseptin hedefi de iş dünyasına standartların dışında bir farklılık sunmak. Kapalı salonlarda uzun saatler süren toplantılar yapan, çok sık iş seyahatlerine giden, temposu yüksek iş hayatında dinlenmek ve keyif yapmayı imkansız zanneden iş dünyasını gülümsetecek, “mutlu” edeceğiz. Yani artık ‘memnun müşteri’nin bir boyut ötesine geçmek istiyoruz. ‘Mutlu müşteri’yi hedefliyoruz. Bunu Elite World Europe toplantılarının her detayında görebileceksiniz…” dedi.

YAĞMUR ORMANI KONSEPTLİ İLK VE TEK OTEL BOTANİK BAHÇESİ
Elite World Hotels zincirinin önemli markalarından biri haline gelen sağlık ve spor merkezi FITLIFE SPA&Health Center, Elite World Europe Hotel’de 4800 m2 alanda 2000 kişi kapasite ile hizmet vermeye başladı. Civardaki iş merkezlerinde çalışanların da ihtiyaçlarını karşılayacak olan sağlık ve spor merkezinde, son teknoloji ile donatılan Fitness Center’ın yanı sıra kapalı havuz, sauna, buhar banyosu, macera duşları, Osmanlı hamamı gibi alanlar da yer alıyor.
Bölgede peyzajı ile farklılaşan Elite World Europe, etkinlikler için İstanbul Avrupa yakasında farklı bir alternatif olacak. Gerek yorgunluğunu atmak isteyen iş dünyası gerekse kokteyl veya düğün benzeri törenleri yapmak isteyenler için seçenek olacak otelin içinde farklı kuş türlerinden oluşan 20 farklı canlının yaşayacağı” dünyanın yağmur ormanları konseptli ilk ve tek otel içi botanik bahçesi” ise misafirlere tropik bir ortam yaşatacak.
İş dünyasına özel “Executive Katlar”, “Elite World Club Lounge”, “Business Center”ın yer aldığı Elite World Europe’da ayrıca zincirin diğer noktalarında yer alan mekanlar yurtiçi yurtdışı misafirlerini ağırlayacak. Coffee Company, One Bar ve İtalyan lezzetlerinin sunulduğu Loliva Restaurant dışında ‘The Grill de 5 yıldızlı bir ocakbaşı keyfi sunuyor olacak.

BASIN EKSPRES'İN POTANSİYELİ YÜKSEK
Basın Ekspres'teki otel sayısının fazla olmasına rağmen bölgenin farklı bir dinamiği olduğunu belirten Elite World Hotels Zincir Genel Müdürü Ünsal Şınık, "Artık her yerde olduğu gibi bu bölgede de otel sayısı arttı. Talep aynı oranda artmadığı sürece bazı dönemlerde fiyat düşüklüğü görülecektir. Fakat o bölgenin farklı bir dinamiğinin olduğunu düşünüyoruz. Bu bölgede iş amaçlı seyahat eden bir kitle var. Fuar merkezleri o bölgede. Fuarlara katılan ziyaretçi sayıları da giderek artıyor ve bölgeye ciddi katkı sağlıyor. Ayrıca insanlar artık merkezden uzaklaşıp bütçesi daha düşük ve trafikten uzak yerlerde organizasyonlar yapmak istiyor. Biz o bölgeye taleplerin gün geçtikçe artacağına inanıyoruz" dedi.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.