• BIST 9748.88
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • Antalya 25 °C

Brewdog’ta bira konsepli otel

Brewdog’ta bira konsepli otel
Sıra dışı bira üretimi yapan Brewdog firması bira sevenler için yaptığı otelde gurmelere özel bira üretiyor, her yerde bira ikram ediyor.

COLUMBUS - Sıra dışı bira üretimi yapan İskoç kökenli BrewDog firması ilk bira konseptli Brewdow Dog House adlı otelini Ohio Columbus’ta açtı. BrewDog kurucu ortakları James Watt ve Martin Dickie tarafından seçilen duşlarda Punk IPA, yatak odalarında yer alıyor

KAMPANYA BAŞLATTI
Brewdog, otel için çaprazlama tanıtım şeklinde IndieGoGo kampanyası başlattı. El yapımı bira otel ve malt bira tesisini inşa etmek için 30 gün içinde otel yatırımını 75 bin dolara yükseltmeyi hedefliyorlardı. Ancak şimdiye kadar 120 bin dolardan fazla kaynak sağladılar.
Duşta bira şişeleri, yatak odasında bira musluğu ve içki dolu spa uygulamaları sunan Brewdog oteli bira sevenler için bir ilk olacak. Brewdow Dog House’da konaklayan bira gurmelerine özel bira üretiliyor.

brewdog-house-hotel-2.jpg

BİRA FABRİKASI YANINA OTEL
Kendine özgün bira üretimi ile bir çok türde bira üreten Brewdog firması, bu seferde bira sevenlere özel bir otel konsepti ile 2018 yılında seyahati seven kişilere Ohio’da farklı hizmet sunmaya hazırlanıyor.
Brewdog, Columbus'ta bulunan modern 100 bin metrekarelik bira fabrikasına otel ekleyerek, hayranlara "bira temalı, kapsamlı bir deneyim" sunmayı amaçlıyor. Brewdog, bira, son teknolojiye sahip bira fabrikalarnda üretimini "gelişmiş ve çevre dostu" olarak sürdürüyor.

ODALARDA BIRA MUSLUKLARı
Brewdog açacağı otelin konseptini bira sevenlere özel yapmayı hedefliyor. İnşa edilecek otelin 50 odalı olması planlanırken, Brewdog’un ürettiği biraların da her oda klasına göre ayarlanması hedefleniyor. 50 odanın her birinde de self-servis bira muslukları olması tasarlanıyor. Bu sayede oda da konaklayan misafirlere özel bir bira şöleni sunulması hedefleniyor. Otelin Ohio’da açılması hedefleniyor.

SARHOŞ OLMAK DEĞİL, TAT ALMAK HEDEFLENDİ
Otelin bira fabrikası üzerine kurulması ve konseptin bira üzerine düzenlenmesinin amacı ise, bira gurmelerine ve farklı bir tat denemek isteyenlere özel hizmet sunmaya çalışmasıdır. Otel’de biranın sarhoş olma amacı ile değil, her çeşitten farklı tatlar ile günün öğünlerine göre farklı tat da bira üretimlerini, misafirlerine sunmayı hedeflenmesidir.

SPA’DA BİRA MASKESİ VE MASAJI
Otelin spa ve havuzlu bölümlerinde bira konseptli olacağı açıklanması ve bir bira fabrika oteli olarak dünya’da bir ilk olacağı, konaklayan müşteriler tarafından nasıl bir izlenim olacağı merak konusu. Otelin ismini ise dog house olarak konulacağı açıklandı. Spa’da biradan yüz maskesi, malt arpa masajı ve 'Hoppy Feet' pedikürleri ive uzman tarafından bira sunulacak
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.