• BIST 9450.8
  • Altın 2494.844
  • Dolar 32.5924
  • Euro 34.7836
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C
  • Antalya 20 °C

THY’na IATA’dan ödül verildi

THY’na IATA’dan ödül verildi
IATA Avrupa Bölgesi'nden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Schvartzman’dan THY Genel Müdürü Bilal Ekşi’ye eğitime verilen destek nedeniyle ödül verildi.

İSTANBUL - Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği –IATA’nın Avrupa Bölgesi'nden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Rafael Schvartzman, THY Genel Müdürü, Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkan Vekili Bilal Ekşi’yi ziyaret ederek, eğitimlere verilen destekten dolayı ödül verdi.

iata-thy2.jpg

SCHVARTZMAN, THY HER ALANDA INOVATIF YAKLAŞıM SERGILIYOR
Görüşmede Schvartzman, THY'nin IATA eğitimlerinde sergilediği başarılı performans ve eğitimlere verdiği büyük desteğin önemli olduğunu belirtti, Schvartzman, yeni jenerasyon liderlere destek vererek, sektörün geleceğine katkıda bulunan THY Havacılık Akademisi'nin başarılı performansını oldukça etkileyici bulduklarını söyledi.
Schvartzman, THY’nin etkin bir figürü olduğu sivil havacılık sektörünün her alanında başarılı bir performans sergileyen THY, sektörün yapı taşı olan havacılık eğitimlerine sağladığı yatırımı hız kesmeden sürdürmesinin IATA tarafından takdirle izlendiği bildirdi.
İstikrarlı performanstan dolayı akademiyi benzerlerinden farklı bir yerde konumlandırdıklarını kaydeden Schvartzman, "THY'nin havacılığın her alanında sergilediği inovatif yaklaşımı bu alanda da göstermesi eğitim programlarımızın tanıtımı ve öğrencilerin başarısındaki en önemli faktör." değerlendirmesini yaptı.

EKŞİ: THY HAVACILIKTA ÖNCÜ OLMAYI SÜRDÜRÜYOR
Ödülü ortaklık adına kabul eden Ekşi ise istihdam ettiği insan gücünün sektörel eğitimini, istikrar ve başarıyı getiren en temel unsur olarak gören THY olarak bu ödülün kendileri açısından çok önemli olduğuna dikkati çekerek, "Başta, on yıllardır bu alanda öncü olmak adına büyük gayret gösteren akademi ailesi olmak üzere, tüm ailemize ve tabii ki bu gayreti ödüllendirme nezaketinde bulunan, sektörel ortağımız Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği'ne teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

THY’NİN HAVACIIK AKADEMİSİ
Türkiye’nin bayrak taşıyıcı havayolu THY'nin ilk etapta kendi personelinin eğitim ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulan, sonrasında ise Türkiye ve dünyadan çok sayıda kuruma eğitim hizmeti sağlayan THY Havacılık Akademisi, kargo şirketleri, seyahat acenteleri, üniversiteler, havalimanı işletmeleri gibi birçok farklı kuruluşa 30 yılı aşkın süredir eğitim hizmeti veriyor. IATA ile uyumlu bir iş birliği içerisinde sürdürülen eğitimlerin de bu çerçevede, küresel taşıyıcının eğitim merkezinde düzenlenen eğitimlerin önemli bir bölümünü teşkil ediyor.

IATA'NıN 53 EĞITIM PROGRAMı, 800'DEN FAZLA ÖĞRENCIYE ULAŞTıRıLDı
Geçen yıl İstanbul'da, IATA'ya ait 53 eğitim programını, 800'den fazla öğrenciye ulaştırarak, IATA'nın 2016'da dünya genelindeki bölgesel eğitim partnerleri arasında ilk sıradaki yerini alan THY Havacılık Akademisi, 2017 yılında da yine aynı ivmeyi sürdürerek, 40'tan fazla eğitim programı düzenlemeyi ve çok daha fazla sektör personelini eğitmeyi hedefliyor.
Dünyanın dört bir yanından gelen havacılık profesyoneli, IATA'nın hava taşımacılığı sektöründeki küresel vizyon ve tecrübesinden yararlanmakla beraber THY Havacılık Akademisi'nin yenilikçi bakış açısıyla sunduğu çeşitli eğitim programlarından faydalanıyor.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.