• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.9392
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 16 °C

AccorHotels ve Qatar işbirliği

AccorHotels ve Qatar işbirliği
Le Club AccorHotels ve Qatar Airways Privilege Club sadakat programlarının üyelerini daha cömert ve farklı hizmet veren seyahat bekliyor.

İSTANBUL - AccorHotels ile Katar’ın ulusal havayolu şirketi Qatar Airways güçlerini birleştirdi. Bu ortaklık sayesinde artık Le Club AccorHotels ve Qatar Airways Privilege Club sadakat programlarının üyelerini daha cömert ve farklı hizmet veren seyahat bekliyor.

qatar-tillo.jpg

DR. IAN DI TULLIO: ÜYELERIMIZE SUNULAN AYRıCALıKLARı ARTıRıYORUZ
Müşteri Sadakati ve İlişkileri Yönetiminden sorumlu Qatar Airways Başkan Yardımcısı Dr. Ian Di Tullio konuya ilişkin bir açıklamada bulundu. “Qatar Airways Privilege Club, AccorHotels ve Le Club AccorHotels ile işbirliği yaparak üyelerimize sunulan ayrıcalıkları daha da artırmış olmaktan memnuniyet duymaktadır. Bu benzersiz ortaklık, üyelerimize dünya çapındaki en iyi otellerde ve tatil yerlerinde Qmil bozdurma ve kazanma açısından eskiye kıyasla daha fazla seçenek sunarak kendilerine çok cazip bir seyahat deneyimi sunacak. Bu ortaklık, Privilege Club’ın üyelerine kulak verme ve programı her geçen gün daha da bilinçli hale gelen gezginler için daha cazip kılma yönündeki devam eden bağlılığını ortaya koymaktadır.

accor.jpg

EMANUEL BAUDART: HIZMETLERI ZENGINLEŞTIRIYORUZ
AccorHotels Baş Müşteri Sorumlusu Emanuel Baudart oldu. Baudart, “Başladığı günden bu yana Le Club AccorHotels sadakat programı, misafirlerimizi değerli hissettirmeye ve kendilerine sunduğumuz hizmet ve deneyimleri sürekli olarak zenginleştirmeye odaklıdır. İşte bu yüzden, gelişmekte olan programımızın dinamik momentumunu yansıtan ve bize grubun sadık misafirlerine ayırdığımız hâlihazırda çeşitlilik arz eden fayda ve ayrıcalıklara yenilerini eklememize olanak veren Qatar ile olan bu ortaklıktan dolayı bugün çok mutluyuz” şeklinde konuştu.

accor2.jpg

QMILLER LE CLUB ACCORHOTELS PUANı OLACAK
Qatar Airways’in Privilege Club isimli sadakat programının üyeleri artık Qmillerini Le Club AccorHotels puanına dönüştürebilecekler. Bu çerçevede 4500 Qmili olan üyeler bu millerin karşılığında 1000 LCAH puanı alabilecekler. Mil dönüştürme uygulaması kapsamında Qatar sadakat programı üyeleri, lüks segmentten ekonomi segmentine değin fark etmeksizin, 3400’ü aşkın otelden herhangi birindeki bir sonraki konaklamalarında indirim ve ücretsiz geceleme elde edebilecekler. Buna ek olarak Le Club AccorHotels sadakat programının sunduğu Elite Experiences, Dream Stays, La Collection e-boutique gibi çeşitli kampanyalardan da yararlanılabilecek.

150'YI AŞKıN DESTINASYONDA
Şimdiden 2000 puana ulaşan 30 milyondan fazla Le Club AccorHotels sadakat programı üyesi bulunuyor. Bu üyeler topladıkları bu puanları Qmile çevirerek 150'yi aşkın destinasyondan oluşan bir ağdan faydalanabilirler. Üyelerin yapmaları gereken tek şey, ister kişisel bilgisayarlarından ister direkt olarak AccorHotels uygulamasından Le Club AccorHotels hesaplarında oturum açarak “Privilege Club” üyelik numaralarını girmek ve kaç adet puan dönüştürmek istediklerini belirtmektir.

QMILLER DÖNÜŞTÜRÜLÜYOR
Aynı şekilde Privilege Club üyeleri de hesaplarına girip Gösterge Tablom (My Dashboard) sayfasından Qmilleri Bozdur (Redeem Qmiles) sekmesine tıklayarak Qmillerini Le Club AccorHotels puanına dönüştürebilirler. Üyelerin, Ortaklarla Bozdur (Redemption with Partners) bölümünden Qmilleri Dönüştür'ü (Convert Qmiles) seçip talep formunu doldurmaları gerekiyor. Qmiller, 10 gün içerisinde LCAH puanına dönüştürülecektir. Şart ve koşullar için qmiles.com adresini ziyaret ediniz.

ACCORHOTELS HAKKINDA
AccorHotels, dünya genelindeki 4000'i aşkın otel, tatil yeri ve mekânda, ayrıca 2500'ü aşkın en iyi kalite özel konutta eşsiz deneyimler sunan dünyanın önde gelen seyahat ve yaşam stili gruplarından ve dijital yenilikçi şirketlerinden biridir. HotelServices ve HotelInvest bölümleri aracılığıyla gerek bir yatırımcı gerekse bir işletmeci olarak çifte uzmanlığa sahip olan AccorHotels, 95 ülkede hizmet sunmaktadır. Grubun portföyünde Raffles, Fairmont, Sofitel LEGEND, SO Sofitel, SOFITEL, onefinestay, MGallery by Sofitel, Pullman ve Swissôtel gibi uluslararası arenada tanınmış lüks markalar, Novotel, Mercure, Mama Shelter ve Adagio gibi popüler orta ölçekli ve butik markalar , ibis, ibis Styles, ibis budget gibi yoğun talep gören bütçe dostu markalar ve Grand Mercure, the Sebel ve hotelF1 gibi bölgesel markalar yer almaktadır.
Eşi benzeri görülmemiş bir marka portföyüne ve yaklaşık 50 yıllık zengin bir geçmişe sahip AccorHotels, 240.000’i aşkın azimli ve çalışkan personelden oluşan uluslararası ekibiyle birlikte anlamlı ve samimi bir misyon doğrultusunda çalışıyor: tüm misafirleri evlerindeymiş gibi rahat hissettirmek. Misafirler, dünyanın en değerli otel sadakat programlarından biri olan Le Club AccorHotels programının keyfini sürüyor.
Çalışanları, misafirleri ve ortakları sürdürülebilir bir büyüme amacı altında bir araya getiren kapsamlı bir program olan PLANET 21 aracılığıyla AccorHotels, yerel toplumlarında aktif rol oynuyor ve sürdürülebilir bir gelişim ve dayanışma için çalışıyor.
Accor SA, hisseleri Euronext Paris borsasında (ISIN kodu: FR0000120404) ve ABD borsa dışı piyasalarında (Kod:ACRFY) işlem gören halka açık bir şirkettir.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.