• BIST 9530.47
  • Altın 2476.75
  • Dolar 32.4981
  • Euro 34.7841
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 16 °C
  • Antalya 17 °C

Marmara Skal’dan armağan

Marmara Skal’dan armağan
Marmara Young Skal üyelerinin “Bir dilek bir tebessüm” projesi ile ziyaret ettikleri 18 lösemili çocuğun dileklerini Skal üyeleri yerine getirdi.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL -
Skal Marmara’nın Suadiye Oteli’nde düzenlenen yemeğinde Yoğun Skal’ların Medeniyet Üniversitesi Göztepe Hastanesi Onkoloji Bölümü’nde ziyaret ettiği lösemili çocuklara üyelerden armağan olarak oyuncak yağdı.

skal-marmarameli1.jpg

skal-marmara12.jpg

skal-marmara-y1.jpg

skal-marmara1.jpg

Marmara Young Skal üyeleri “Bir dilek bir tebessüm” projesi ile ziyaret ettikleri 18 lösemili çocuğun isteklerini tek tek aldıklarını belirterek salonda bulunanlara aktardılar. Salonda bulunanlar ise tüm istekleri fazla fazla karşılayacaklarını belirterek duygu dolu yardım bağışına katkıda bulundular. Böylece “Bir dilek bir tebessüm” projesinde lösemili çocukların dilekleri yerine getirilerek tebessum ettirdiler.

skal-marmara-yemin1.jpg

skal-marmara-yemin2.jpg

skal-marmara34.jpg

skal-marmara-faik-alsac.jpg

FAİK ALSAÇ FEDERASYON BAŞKANI OLUYOR

Murat Yumak, 24 Şubat'ta yapılacak Skal Türkiye Dernekleri Federasyonu Genel Kurulu'nda Skal Marmara'dan iki üyenin aday olduğunu belirterek "Faik Alsaç tek aday olarak Federasyon Başkanı seçiliyor. Orhon Atameriç ise yönetim kuruluna aday oluyor. Skal marmara'dan iki kişinin böyle bir göreve gelmeleri hepimizin gururudur ve ileride çok iyi şeyler yapacaklarına inanayoruz" şeklinde konuştu.

skal-marmara1aa.jpg

LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR TEBESSÜM ETTİRİLDİ

Skal Mamara Başkanı Murat Yumak, Marmara Young Skal üyelerinin her toplantıda farklı sosyal sorumluluk projeleri ile geldiklerini belirterek “Bu kez hepimizi duygulandıran “Bir dilek bir tebessüm” projeyi gerçekleştirdikleri ve çocuklarI tebessüm ettirdikleri için bu gençleri kutluyor, geleceğimizin emin ellerde olduğunu görerek mutlu oluyoruz” dedi.

skal-marmara-bogac-hediye.jpg

skal-marmarabogac11.jpg

PEGASUS HERŞEYE RAĞMEN YATIRIM YAPIYOR

Skal Marmara’nın Suadiye Oteli yemeğine konuşmacı olarak katılan Pegasus Havayolları’nin Yer İşletmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Boğaç Uğurluteğin, havayolunun kuruluşundan günümüze kadar geçerdiği dönemleri özetledi. Turizmde havayolunun öncelikli olarak etkilenen sektörlerin başında geldiğini belirten Boğaç Uğurluteğin, “Herşeye rağmen uçak siparişlerimizi sürdürüyoruz” dedi.

skal-marmarabogac1.jpg

30 BİN METREDE SUŞİ SUNUYORUZ

Boğaç Uğurluteğin, 14 uçakla başladıkları havayolunda 82 uçağa ulaştıklarını belirterek “İkram servisimiz ile 30 bin metrede suşi hizmeti sunuyoruz” dedi.
Uğurluteğin, Pegasus’un kullandığı uçakların yaşının 5.4 oranı ile hep genç kaldığını belirterek şöyle konuştu: “800 milyon dolarla başlayarak 15 milyon dolara çıktık. Haftalık 110 olan sefer sayısı 3 bine çıktı. Ulaştığımız destinasyon sayısı 101’e ulaştı. Uluslararası hatlarda yolcu sayısı 8.9 pax, iç hatlarda 15.3 pax oldu.

skal-marmara-bogac12.jpg

KONUŞAN TARİFE İLE BAŞARDIK

Yurt dışından gelen uçaklardan iç hat seferlerine bağlantılı uçuşlara başladık. Bunları “Konuşan Tarife” ile başardık. Sipariş ettiğimiz 100 uçağın 30’u geldi. Ekonomik ve yüzde 15 yakıt tasarrufu getiren uçaklar olan Airbus 320 Neo’ları aldık. Havacılıkta fark yaratarak zamanında kalkmayı başardık. Ancak son dönemlerde meydana gelen olaylar nedeniyle Ocak 2017’de zamanında kalkma oranı 79.85 oldu. Şimdi hedefimiz yeniden yüzde 100 zamanında kalmaktır. 1 Kasım 2005’te 6 uçuşla başlamıştık. Şimdi günde 220 uçuşla devam ediyoruz. Maliyet odaklı şirket olarak farklı hizmetler sunuyoruz” dedi.

skal-marmara-masa1.jpg

skal-marmara1t.jpg
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.