• BIST 9057.24
  • Altın 2299.873
  • Dolar 32.3145
  • Euro 35.0998
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 21 °C

Afife Meyli ile farklı lezzetler

Afife Meyli ile farklı lezzetler
Batı Ataşehir’ de geçtiğimiz aylarda etrafı yeşilliklerle çevrili bahçe içinde açılan Afife Meyli Lokanta, özellikle alışılmışın dışında lezzetli mezeleri ile dikkat çekiyor.

İSTANBUL- Seçkin mutfağı, sıcak atmosferi, yeşillikler içinde ki dekorasyonu ve hizmet kalitesiyle oldukça iddialı Afife Meyli Lokanta, İstanbul’ un yükselen değeri Batı Ataşehir’ de açıldı.

afife-meyli-2a.jpg

afife-meyli-2.jpg

Batı Ataşehir’ de geçtiğimiz aylarda etrafı yeşilliklerle çevrili bahçe içinde açılan Afife Meyli Lokanta, özellikle alışılmışın dışında lezzetli mezeleri ile dikkat çekiyor. Haftanın her günü saat 10.00 - 02.00 saatleri arasında hizmet veren, birbirinden farklı kendine özgü mezeleri, sıcak atmosferi ve hizmet kalitesi ile Batı Ataşehir’ e yepyeni bir soluk getiren Afife Meyli Lokanta, topik, ege otları, dövme hıyar salatası, Beyrut usulü muhammara, kestaneli soğan dolması gibi Rum, Ermeni ve Ege mezeleri ile adından şimdiden söz ettirmeye başladı. Öğle servisinde de oldukça iddialı olan mekanda kuru erikli beyinli gerdan, kağıtta kurutulmuş isli et, fıstıklı balık köftesi gibi ara sıcaklar ile isli etli kaşarlı kaymaklı Boşnak köftesi ise gelen ziyaretçilerin şimdiden favori yemeklerinden.

afife-meyli-9.jpg

afife-meyli-4.jpg

Avrupa yakasında canlı müzik seçeneklerinden olmaya aday Afife Meyli Lokantasında, yaptığı muhteşem şarkılarla gönüllerde taht kurmuş “Bestelerin Efendisi”, eğlence hayatının yakından tanıdığı "Bülent Özdemir ve mükemmel yorumu ile Hande Dönmez, her Cumartesi saat 22.30 - 02.00 saatleri arasında sahne alıyor. Bülent Özdemir, kendi besteleri ve Hande Dönmez ’in yorumu ile Türk sanat müziğin klasiklerinden Türkçe ve yabancı pop müziğinin eserlerine kadar çok geniş bir yelpaze ile müzikseverlere geçmişten bu güne uzanan unutulmaz saatler yaşatıyor.

afife-meyli-6.jpg

afife-meyli-7.jpg

afife-meyli-11.jpg

Deneyimli personeli ile kısa sürede Anadolu yakasının vazgeçilmez alternatifi olmayı başaran ve Perşembe ve Cuma geceleri pop sanatçısı Emre Olgun’un da sahne aldığı Afife Meyli Lokantaya gelen müzikseverler canlı müzik olduğu akşamlar birbirinden lezzetli tatlarla harika bir gece geçirecekler.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.