• BIST 9135.11
  • Altın 2324.136
  • Dolar 32.3652
  • Euro 34.9554
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • Antalya 17 °C

“Ofisten Mutfağa” başlıyor

“Ofisten Mutfağa” başlıyor
İş dünyasındaki rekabeti yemek keyfine dönüştüren “Ofisten Mutfağa” İş dünyasının profesyonellerinin katılımıyla 20 Şubat 2017 tarihinde başlıyor.

İSTANBUL- Bu yıl ikincisi düzenlenen ve iş dünyasındaki rekabeti yemek keyfine dönüştüren “Ofisten Mutfağa” 20 Şubat 2017 tarihinde başlıyor. İş dünyasının profesyonelleri, “Ofisten Mutfağa” ile mutfak mesaisine başlıyor. Türkiye’de şirket içi iletişime yeni bir boyut kazandıran “Ofisten Mutfağa” yarışması, çalışan motivasyonunu artırmayı, yaratıcı bir rekabet ortamında eğlenmeyi ve takım ruhunu yükseltmeyi hedefleyen tüm şirketlerin katılımına açık…

ofisten-mutfaga1a.jpg

BU YıL, YARATıCıLıK YARıŞıYOR
Katılan firmaların oluşturduğu ekipler arasındaki yarışmalar, 20-21-27-28 Şubat ve 1 Mart tarihlerinde Zorlu Eataly Mutfak Atölyesi’nde gerçekleşecek. Her eleme turunda dört veya beş şirketin yarışacağı “Ofisten Mutfağa” yarışmasında; şirket ekiplerine verilen sürpriz bir kutudan çıkan malzemelerle yarışmacıların başlangıç, ana yemek ve tatlıdan oluşan menü hazırlamaları bekleniyor.
Bu yıl Arçelik, Bilim İlaç, Borusan EnBW Enerji, Yemeksepeti, Ford, Flormar, Jotun, TÜPRAŞ, Ziylan, Ravago, Peakup, MGC Legal, Cisco, IKSV, Eksay Denizcilik, USB Pharma Türkiye, Brown Forman ve benzeri birçok şirketin katılım gösterdiği yarışmada, jüri tarafından belirlenen puanlama kriterlerine göree en yüksek puanı alan 4 şirket, 06 Mart 2017 tarihinde finalist olacak. Finalde yarışan ekipler ise 17 Mart 2016 tarihinde CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’da gerçekleşecek törende ödüllendirilecekler.
Moderatörlüğünü, ünlü radyo-TV program yapımcısı ve sunucusu Mert Ruscuklu’nun yapacağı yarışmada, birinci olan ekip, büyük ödül olarak Amsterdam seyahati ve Taste Of Amsterdam Festival’e katılma şansı elde edecek. Birinci olan ekip, eğlencenin merkezi Amsterdam’ın yaratıcı mutfağının tadını çıkarıp, gustolara yakışır bir tatil yaşayacaklar.

ofisten-mutfaga1.jpg

YEMEK USTALARı TARAFıNDAN DEĞERLENDIRILECEK
Yarışmada şirket ekiplerinin hazırladığı menüleri, alanının usta isimlerinden oluşan bir jüri değerlendirecek. Eataly Executive Şefi Claudio Chinali, Şef & Gastronom & Yazar Semi Lichy ve Şef & Gastronom Rudolf Van Nunen, Gram Sahibi ve Şefi Didem Şenol Tiryakioğlu ve Harbiyiyorum.com Kurucusu Salih Seçkin Sevinç’in jürileri arasında olduğu yarışmanın final etabında ünlü gurmelerinde olacağı jüri özel konukları da yer alacak. Jüri, ekip çalışması, menü uygulama, gıda güvenliği ve hijyen, zaman yönetimi, yaratıcılık, sunum, başlangıç, ana yemek, tatlı kategorilerinde değerlendirme yapacak.

ofisten-mutfaga2.20170216093859.jpg

YARıŞMALAR ILE ŞIRKETLER VERIMLILIĞINI SÜRDÜREBILECEK
Ofisten Mutfağa; Citibank, Astra Zeneca, Pirelli, Nestle, Abbott, Anadolubank, ING Bank, Jotun, Avea, Tüpraş, Netaş, İpsos KMG, TTNET, Turkcell, Ford, Microsoft, Doğuş Oto, Şişe Cam, Hürriyet, Eczacıbaşı, Ericsson, 3M, Vodafone, Cocacola, KPMG,Vestel, Bosch, Anadolu Sigorta, Finansbank, Alcatel lucent, Odeabank, Garanti, Beymen, Vestel, gibi büyük şirketlerin yoğun ilgi ve katılım gösterdiği “Ofisten Sahneye” yarışmasını 7 yıldır başarıyla gerçekleştiren HY Tanıtım’ın projesi…
HY Tanıtım Kurucusu Hakan Yanar, kurumsal firmaların çalışanlarına yönelik yaptığı çalışmalar ile firmaların kolektif bilincini yaratmayı, yaratıcılığı teşvik etmeyi ve takım ruhunu ateşleyerek firmaların verimliliklerinde sürdürebilirliklerini desteklemeyi hedefliyor. Yaratıcı bir rekabet ortamında eğlenceyi sağlayan “Ofisten Mutfağa” ve “Ofisten Sahneye” yarışmaları, çalışanların ortak karar verme ve insiyatif kullanma becerilerini geliştirdikleri gibi aralarında “Biz” kültürünü de güçlendiriyor.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.