• BIST 8718.11
  • Altın 2248.012
  • Dolar 32.3309
  • Euro 35.1876
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 3 °C
  • Antalya 13 °C

Hyatt Centric'te üç temel öge

Hyatt Centric'te üç temel öge
Editon ile gündeme gelen Hyatt Centric İstanbul farklı,canlı ve dinamik bir yaşam sunan konseptiyle otelcilik sektörüne yeni bir heyecan katıyor.

İSTANBUL- İstanbul Edition Hotel, Hyatt International’in “dönüşüm” projesine göre Hyatt Centric İstanbul oluyor. Editon ile gündeme gelen Hyatt Centric İstanbul’a “Hoşgeldin” diyoruz. Hyatt Centric’in farklı,canlı ve dinamik bir yaşam sunan konseptiyle otelcilik sektörüne yeni bir heyecan katıyor.

Teknolojinin hızla geliştiği dünyaya uyum sağlamak için farklı bir yaşam sunduğunu anlatan Hyatt Centric’te hizmet üç temel ögeye odaklanıyor.

hayatt-centric1.jpg

HYATT CENTRIC DÖNÜŞÜM PROJESİ

Dünyanın seçkin bölgelerinde Hyatt Centric adlı yeni markasıyla yeni oteller açan Hyatt International’in hedefinde yeniden inşa değil “dönüşüm” bulunuyor. Seçilen noktalardaki mevcut oteller “yeni yaşam merkezi” denilerek Hyatt Centric özellikleri olarak yeniden markalanıyor. 2017 yılı Hyatt International’in Hyatt Centric markasıyla dönüşüm yılı olarak görülüyor.

NEDEN ÇOK MARKA?
Çok marka çeşitli müşteri kitlelerine uygun farklı hizmet üretebilmek amacıyla yapılıyor. Otel zincirlerinin doğrudan tüketicilere değil franchise alanlarına satış yaptığı biliniyor. Ortaya çıkan yeni kavramlar ile potansiyel iş ortaklarının yeni markalı otellerer yatırım yapmalar sağlanıyor.. Dolayısıyla pazarlama tüketiciye değil, Hyatt'ın iş ortaklarına farklılık yaratarak pazar kazanmaları amacıyla yapılıyor.

hyatt-centric-123.jpg

Bu dönüşümde Hyatt International’in markası Hyatt Centric şu üç temel ögeye odaklanıyor.

HEDEFE OTANTIK BIR GIRIŞ YOLU: Hyatt Centric otelleri konuklar için tecrübeyi keşfetmeye başlama yolu olacak. Dünyada ilginç destinasyonların kalbinde yer alan oteller, bulunduğu yerde benzersiz ve modern bir konaklama imkanı sunuyorlar . Sanat eseri, mobilyalar, yiyecek ve içecekler, konukların bulundukları yeri hissetmelerine imkan veren hikayeler anlatıyorlar

DIKKATLE HAZıRLANAN SADELİĞE ODAKLANMA: Hyatt Centric otelleri, hizmeti mümkün olan en kolay ve en kolay şekilde sunan basit ve sıcak bir ortam sağlıyor. Hyatt Centric otellerinde, oda servisleri, konuklara, birer gurme gibi yemeklerinin tadını çıkarabilecekleri hizmet veriyor. Her otel pazara özel olarak tasarlansa da, Hyatt Centric markası, konuklarına kütüphanede yerel kitap ve dergilerden oluşan bir koleksiyon sunuyor. Konukların burada çalışması, sosyalleşmesi sağlanıyor. The Corner gibi alanlar bazı ortak öğelerle karakterize ediliyor. Bar ve restoranlarda yapılacak buluşmalarda yerel lezzetleri tatma imkanı bulacaklar.

DIJITAL DÜNYAYA INSANI DOKUNUŞ: Hyatt Centric otelleri, gelişmiş dijital sistemler sunuluyor. Ancak bu deneyimler insan dokunuşuyla birleştirildiğinde daha faydalı olduğu anlayışıyla gerçekleştiriliyor. Konuklar, bilgisayarları ve tabletleri, akıllı telefonları ile interneten kesintisiz bağlantı kurmaları için tasarlanan oda içi teknolojilerin keyfini çıkarıyorlar. Bu konuda uzman iş ortakları, konukların kısıtlı zamana sahip oldukları iş seyahatlerinde onlara yardımcı olmak için hazır bulunuyorlar. Akıllı telefondan bulduğunuz ilginç kafe için size bilgi verilmesi, canlı bir konuşmann yerini alamaz.

hyatt-centric-1.jpg

Hyatt Centric konuklarına şu hizmetleri veriyor:

Tüm konuklar için ücretsiz tüm Hyatt zincirlerinde olduğu gibiWi-Fi imkanı.
Evcil hayvanlara izin
Yerel banyo malzemeleri
Toplumsal alanın yanında, zengin yiyecek ve içecek imkanı


 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.