• BIST 9524.59
  • Altın 2517.93
  • Dolar 32.597
  • Euro 34.6105
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • Antalya 15 °C

Prontotour’un 2017 hedefi: Gençlik

Prontotour’un 2017 hedefi: Gençlik
Çeşme Çeşme Boyalık Beach Hotel’de Acenteler Buluşması’nda Prontotour Yönetim Kurulu Başkanı Ali Onaran 2017 yılını ‘Gençlik Yılı’ olarak ilan etti.

İZMİR /ÇEŞME - Çeşme Boyalık Beach Hotel’de düzenlediği Acenteler Buluşması’nda Prontotour Yönetim Kurulu Başkanı Ali Onaran “2017 yılını ‘Gençlik Yılı’ olarak ilan ettik. Türk gençleri için uygun fiyatlarla gençlik gezileri hazırladık. Gençlere dünyayı tanıtacağız ve dünyanın çeşitli ülkelerindeki etkinliklere, festivallere götüreceğiz. Gençler için etkinlikler düzenleyeceğiz” dedi.

ali-onaran-halil-tunce2.jpg

ali-onaran-halil-tunce4.jpg

HALİL TUNCER”E YAŞAM BOYU TURİZM ÖDÜLÜ

Ali Onaran, toplantıya katılan turizm fotoğrafçısı Halil Tuncer’e Türkiye’nin yurtiçinde ve yurtdışında tanıtımı için gösterdiği çalışmalar nedeniyle “Yaşam Boyu Turizm Ödülü” verdi.

ali-onaran-halil-tunce5.jpg

Halil Tuncer için “Türk turizminin gizli kahramanlarındandır” diyen Ali Onaran salondakilerin alkışmarı arasında Halil Tuncer’in elini havaya kaldırdı.

PRONTO GENÇ VE PIU İLE GENÇLER GEZECEKLER
Ali Onaran, “Pronto Genç” projesini hayata geçirmek için çalışmaları tamamladıklarını belirterek “Genç nüfusa sahip olan Türkiye’nin ihtiyacı olan gençlik turizmidir. Türkiye’de gerçek anlamda gençler için kitle turizmi yapan bulunmuyor. Projenin adı PIU olacak. Gençler anneleri babaları gezmek yerine, arkadaşlarıyla özgürce gezmek istiyorlar. Kazansakta kazanmasakt 2017 yılında Türkiye turizmi için çalışacağız” şeklinde konuştu.

2017’DE TÜRK TURİZMİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Prontotour Genel Müdürü Cenk Alptekin ile Prontotour Ticaret Müdürü Tarık Serhat acentelerin çalışmalarına yönelik getirdikleri yenilikleri özetlediler.
Prontotour Gençlik Turizmi Projesi’nin tanıtımını yapan Proje yöneticisi Hakan Sönmezöz Sunumundan sonra söz alan Ali Onaran, Prontotour’un TL olarak yüzde 20, Avro olarak yüzde 10 büyüdüğünü belirterek toplantıya katılan acentelere “2017 yılında yakınlarınızın, tanıdıklarınızın çoluklarını çocuklarını gezdirmeye hazırlanın. 2017 yılında kazansak ta kazanmasak ta Türk turizmi için çalışacağız” dedi. Toplantıda başarılı olan acentelere ödüller verildi.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.