• BIST 9534.96
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 25 °C
  • Antalya 23 °C

Ali Can Aksu'dan “Turizoom”

Ali Can Aksu'dan “Turizoom”
Turizoom Danışmanlık Şirketi Başkanı Ali Can Aksu “Eskiden çalıştığım tek otel için çalışıyordum. Şimdi ise 100’e yakın otel için çalışıyorum” dedi.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Türk turizminin deneyimli yöneticilerinden Profesyonel Otelciler Derneği, POYD İstanbul Başkanı Ali Can Aksu yeni kurduğu “Turizoom” adlı danışmanlık şirketiyle turizmi farklı bir bakış getirdi. Ali Can Aksu “Eskiden çalıştığım tek otel için çalışıyordum. Şimdi ise 100’e yakın otel için çalışıyorum. Kuzguncuk’ta kurduğumuz Turizoom merkezi tüm turizmci arkadaşların hizmetindedir” dedi.

ali-can-aksu3.jpg

TÜRK TURİZMİNİN ORTAK AKILA İHTİYACI VAR

Türk turizminin içinde bulunduğu sıkıntıları çözmek için ellere değil, ortak akıla ihtiyacı var” diyen Ali Can Aksu, Otel yönetimini oluşturan “motel management” yapısı altında Türkiye’nin yerli ve yabancı yatırımcı dev kuruluşlarının tüm etkinliklerini düzenlemek üzere uzun surely anlaşmalar yaptı.
Bu kuruluşların periyodik olarak düzenlediği önemli toplantıları, etkinlikleri ve diğer çalışmaları turizmin 5 yıldızlı marka otellerine kapasitelerine göre vermeye başladı.

KONGRE SİHİRBAZI OLARAK TANINIYOR
Daha önce çalıştığı otellerde düzenlediği uluslararası kongrelerle ve kurumlara kazandırdığı dünya ödülleri ile turizm sektöründe “kongre sihirbazı” olarak tanınan Ali Can Aksu, “Hedefimiz yabancı etkinlikleri de Türkiye’ye kazandırmaktır” dedi.
Turizm sektöründe çalışanlar, oteller, acenteler, aşçılar, rehberler ile sektöre mal ve hizmet üreten dev bir ordu bulunduğunu belirten Ali Can Aksu, bu gücün doğru yönetilmesi gerektiğini belirtti. Aksu “Verdiğimiz hizmetle hem yatırımcı hem de otel yöneticileri rahat nefes alacaktır. Daha şimdiden yılbaşına kadar bir çok otelde orgenazisyonlar için anlaşmalar yaptık. Yılbaşı için ise önemli otellerin salonlarını kapattık”dedi.

ali-can-aksu5.jpg

BIRLIKTE ÇALIŞALIM, BIRLIKTE KAZANALIM

Ali Can Aksu sözlerini şöyle tamamladı: “Turizoom’da çalışan kadromuz giderek büyüyor. Evlerinde oturan Türk turizminin çok deneyimli yöneticilerini bizimle işbirliğine çağırıyoruz. Birlikte çalışalım, birlikte kazanalım ve Türkiye turizmi kazansın diye yola çıktık. Turizmin tüm çalışanlarını bir çatı altında toplayarak başka bir güçbirliği oluşturuyoruz. Tüm dernekler, valilikler, yerel yönetimlerle işbirliği içinde yeni projeler geliştiriyoruz. Bölgelerde ise valilikler ve yerel yönetimlerle işbirliği içinde çeşitli etkinlikler planladık.”

ali-can-aksu2.20161128104350.jpg

İletişim:
Ali Can Aksu
Turizoom International Hotel Management

Çifti Çınar Sok. No.26 Kuzguncuk-İstanbul
M: +90 532 740 7640
T: +90 216 383 1000
F: +90 216 383 2000
alicanaksu@turizoom.com
www.turizoom.com

alican-aksu33.jpg
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.