• BIST 8980.39
  • Altın 2284.818
  • Dolar 32.3279
  • Euro 35.0498
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 19 °C

Shake Shack’ten kat kat lezzet

Shake Shack’ten kat kat lezzet
Dünyanın en lezzetli hamburgerini Türkiye’ye getiren Shake Shack, 2 ayda bir yenilenen burgerleri ile lezzet yolculuğuna çıkarıyor

İSTANBUL- Dünyanın en lezzetli hamburgerini “yolüstü hamburgercisi” konsepti ile Türkiye’ye getiren Shake Shack, yenilenen burgerleri ile sizi lezzet yolculuğuna çıkarıyor

New York’un en ünlü gurme hamburgercisi Shake Shack, 2 ayda bir değişen burgerleriyle lezzet tutkunlarını şaşırtmaya devam ediyor.
Kat kat lezzet sunan yeni Shack Stack burger, cheeseburger üzerinde çıtır kızarmış Portobello mantarı içinde erimiş peynir, marul, domates ve ShackSos eşliğinde sunuluyor.
Dünyanın en lezzetli hamburgerini Türkiye’ ye getiren Shake Shack, farklı seçenekler denemek isteyen herkesi lezzet yolculuğuna davet ediyor.

NEW YORK’UN EFSANE LEZZETLERI
%100 Angus dana etinden yaptığı hamburgerlerle 2004‘te New York’ta başladığı hikayesine İstanbul’da devam eden Shake Shack, gurme hamburgerlerin İstanbullular tarafından da sevilmesiyle beraber, kısa zamanda 3 mağazaya ulaştı. Lezzetli hamburgerlerinin yanı sıra hot dog ve custard’larıyla da ünlü Shake Shack restoranlarında, klasik tatların dışında İstanbul’a özgü seçeneklere de yer veriliyor. Et sevmeyenler için vejeteryan hamburgerine de yer verilen menüde yemek sonrası vanilya ve çikolatalı yoğun Shack dondurmasından taze olarak hazırlanan lezzetli concrete’lerden mutlaka denemelisiniz.
ABD’li yatırımcı Danny Meyer’in kurduğu Shake Shack, ilk olarak 2004 yılında New York’taki Madison Square Park’ta doğdu. Marka, İstanbul’daki ilk restoranını Mayıs 2013’te İstinyePark AVM’de açtı. Bunu, Ağustos 2013’te Beyoğlu’nda Tünel meydanında açılan ikinci mağaza ve Mart ayında açılan Acıbadem Akasya AVM mağazası izledi.

shack-stack-2.jpg

SHAKE SHACK HAKKıNDA:
Modern tarzda “yolüstü hamburgercisi” olarak tanımlanabilecek Shake Shack; %100 Angus dana etinden yapılan leziz hamburgerlerinin yanı sıra, hot dog, custard ve daha birçok çeşidiyle tanınıyor. Katkısız ve doğal yiyecek seçenekleri sunan eğlenceli ve canlı Shake Shack restoranları, aynı zamanda tercih edilen buluşma noktaları arasında yer alıyor. Shake Shack kullanılan malzemelerden çalışanlar için uygulanan politikalara, çevre duyarlılığından tasarım ve topluma yatırıma kadar misyonunu her zaman yaptığı işi en iyi şekilde yapmak üzerine kuruyor. Shake Shack, aralarında Union Square Cafe, Gramercy Tavern, The Modern gibi New York’un ünlü restoranlarının da yer aldığı Danny Meyer’a ait Union Square Hospitality Group’un (USHG) bir parçası. New York’taki Madison Square Park’ta 2004 yılında açılan ilk Shake Shack’ten bu yana şehrin birçok noktasında ve ayrıca Florida’da Miami ve Coral Gables, Washington, DC, Connecticut’ta Westport ve New Haven, Pennsylvania’da Philadelphia ile Dubai ve Kuwait City olmak üzere iki uluslararası adreste de Shake Shack’ler açıldı.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.