• BIST 9079.97
  • Altın 2299.857
  • Dolar 32.3206
  • Euro 35.0966
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • Antalya 20 °C

Diwali bayramı Dubb Indian'da

Diwali bayramı Dubb Indian'da
Dubb Indian Bosphorus, Hilton Hint mutfağının en leziz yemekleri eşliğinde 29, 30 ve 31 tarihlerinde Hindistan’ın Diwali bayramını birlikte kutlamaya davet ediyor.

İSTANBUL- Hint yemeklerinin en iddialı ismi Dubb Indian Bosphorus, Hilton İstanbul Bosphorus’ta sizleri Hint mutfağının en leziz yemekleri eşliğinde 29, 30 ve 31 tarihlerinde Hindistan’ın Diwali bayramını birlikte kutlamaya davet ediyor.

dubb1.20161030083238.jpg

Hindistan'ın Diwali yani ışık bayramı...
Diwali nin İyiliğin kötülüğü, ışığın karanlığı yendiği gün olduğuna inanılıyor.Hintlilerin,ay ve güneşe göre hesaplanmış yeni bir yıl başlangıcı yani yılbaşı. Divali de çok güzel görüntüler oluşuyor her yer ışıl ışıl insanlar sokak da havai fişekler,mumlar.... Bu önemli günde Hintliler evlerinin etrafını kandillerle donatıyor güzellik, zenginlik ve bilgelik tanrıçası Laxshmi'nin evlerini ziyaret etmesini bekliyorlar. Diwali 5 gün süren bir bayram. Diwali de geleneksel kıyafetler giyiliyor,mehendiler yakılıyor ve rangoli ile evler süsleniyor.

dubb2.jpg

Hint lezzetlerinden eşsiz tatlar sunan Dubb Indian Bosphorus, Hilton İstanbul Bosphorus‘un 9. katındaki görkemli Boğaz manzarasında sizi Hint mutfağının en iyi yemekleri eşliğinde Hindistan’ın Diwali bayramını kutlamaya çağırıyor. 29 Ekim Cumartesi 30 Ekim Pazar ve 31 Ekim Pazartesi devam eden şölende Dubb İndian Bosphorus’da iki kişilik rezervasyon ücreti ise sadece 149 TL. Kişi başı 75 TL’ye gelen bu cazip Hint yemekleri teklifinde menülerden 7 çeşit Hint lezzeti ile masanızı donatabilirsiniz.

dubb3.jpg

Dubb-Indian-Bosphorus4Hint Mutfağına Uzanan Bir Lezzet Yolculuğu

Dubb Indian Bosphorus’un deneyimli Şefi Vinod Kumar Chouhan’ın özel olarak hazırladığı menüler sizleri Hindistan’da mistik bir yolculuğa çıkarıyor. Restoranda Hindistan'ın çeşitli yörelerinin en lezzetli örnekleri Hint yemek sunum kurallarına uygun olarak sunuluyor.
Yemekler Tandoori adı verilen kilden tandırlarda pişirilirken, Hint baharatlarıyla hazırlanan çorbalar, Hint böreği Samosa ve Hint mutfağının olmazsa olmaz ara sıcağı Pakora farklı çeşit ve sunumlarıyla menüde öne çıkıyor. Özel teknikle pişirilen Tandoori kebapları Hint baharatlarının mükemmel uyumuyla sunulurken, çeşit çeşit pilavlar sizlere ziyafet yaşatıyor. Şefin spesiyalleri arasında bulunan peynir ve Hint baharatları ile marine edilmiş tavuk kıyma kebap Shish Pao mutlaka denenmesi gereken lezzetler arasında. Vejetaryen, etli ve mercimek alternatifleriyle menüdeki yerini alan körilerden, domates sosu ile pişirilmiş incirli peynir köftesi olan Anjeer Kofta Curry, şefin seçkin tatları arasında bulunuyor

dubb5.jpg

Dubb-Indian-Bosphorus-1Hilton Istanbul Bosphorus Hakkında

Türkiye’nin ilk uluslararası beş yıldızlı oteli Hilton Istanbul Bosphorus, muhteşem manzarası ve özenle düzenlenmiş bahçeleriyle misafirlerine resort duygusu yaşatmaktadır. 1955’ten beri Türk misafirperverliğinin elçisi olan ikonik otel, köklü tarihiyle misafirlerine mükemmel kalitede hizmet sunmaktadır. İstanbul’un kalbinde Kongre Vadisi’nin yanı başında yer alan otel, Taksim Meydanı’na yürüme mesafesindedir. Hilton İstanbul Bosphorus, tamamı özel balkon veya terasa sahip şehir, bahçe veya Boğaz manzaralı 500 odası, lüks bir deneyim arayan misafirler için Executive oda ve süitleri, ödüllü Executive Lounge’ı, Türk ve dünya mutfağından seçkin lezzetleri sunan restoranlarıyla İstanbul'un seçkin mekanları arasındadır.

Dubb-Indian-Bosphorus3Geniş odaları, çocuklu ailelerin ihtiyaç duyabilecekleri tüm malzemeleri sunmasıyla otel, aile dostu oteller arasında gösterilmektedir. Deneyimli terapistlerin hizmet verdiği sağlık kulübü & spa’sı, 24 saat açık spor salonu, açık ve kapalı havuzu, sauna, Türk hamamı, masaj odaları, tenis kortları ve koşu alanlarıyla Hilton Istanbul Bosphorus konuklarına eşsiz bir konaklama ve etkinlik deneyimi sunmaktadır.

dubb4.jpg

Hilton Worldwide Hakkında

Hilton Worldwide (NYSE: HLT), konaklama sektörünü lüks, ful hizmet oteller ve resortlardan apart süitlere ve orta fiyat segmentindeki otellere kadar genişleten, dünyanın lider turizm ve konaklama şirketidir. Hilton Worldwide kendisini 95 yıldır tüm küresel markalarıyla olağanüstü konuk deneyimleri sunma geleneğini sürdürmeye adanmıştır. Şirketin 12 birinci sınıf markadan oluşan portföyü, 100 ülkede 758,502 odaya sahip, 4 bin 610 otel ve devre mülkten ve 350.000 çalışandan oluşmaktadır. Hilton Hotels & Resorts, Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Curio – A Collection by Hilton, Canopy by Hilton, DoubleTree by Hilton, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton ve Hilton Grand Vacations markalarına ek olarak şirket ayrıca, dünya çapındaki konuk ödül programı olan Hilton Hhonors® programını yürütmektedir.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.