• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • Antalya 17 °C

Raffles, Türkiye'nin en iyi oteli

Raffles, Türkiye'nin en iyi oteli
Raffles İstanbul Zorlu Center, “Okur Seyahat Ödülleri 2016 (Readers' Choice Awards 2016)” değerlendirmesinde, “Türkiye’nin En İyi Oteli” seçildi

İSTANBUL- Şehrin kalbindeki konumu ve üstün hizmet anlayışıyla fark yaratan  Raffles İstanbul Zorlu Center, dünyanın en önemli seyahat dergilerinden  Condé Nast Traveller tarafından düzenlenen ve okuyucuların oylarıyla belirlenen  “Okur Seyahat Ödülleri 2016 (Readers' Choice Awards 2016)” değerlendirmesinde, “Türkiye’nin En İyi Oteli” seçildi.

Eylül ayında ikinci yaşını kutlayan ve şehri “duygusal lüks” kavramıyla tanıştıran Raffles İstanbul Zorlu Center, dünyanın en önemli seyahat dergilerinden Condé Nast Traveler’ın okuyucularının oyları ile belirlenen “Okur Seyahat Ödülleri 2016 (Readers' Choice Awards 2016)” değerlendirmesinde, 96.27 puan alarak “Türkiye’nin En İyi Oteli” seçildi.

1988 yılından beri düzenlenen “Okur Seyahat Ödülleri (Readers' Choice Awards)” turizm ve seyahat sektörünün en iyilerini belirliyor. Raffles İstanbul Zorlu Center, bu sene 29’uncusu düzenlenen ve 300.000’in üzerinde okurun puan verdiği değerlendirmede “Yunanistan’ın ve Türkiye’nin En İyi Otelleri” kategorisinde Türkiye’den en yüksek oyu alarak “Türkiye’nin En İyi Oteli” unvanına layık görüldü.

Daha önce Conde Nast Traveler ve Tatler Travel Guide tarafından “2014’ün En İyi Yeni Otelleri” listesine seçilen ve Fodor’s Travel’ın “2014’ün En İyi 20 Yeni Oteli” sıralamasına giren Raffles İstanbul Zorlu Center; ayrıca Luxury Travel Intelligence’ın “2014’ün En İyi 10 Lüks Otel” sıralamasında da yerini almıştı. Travel+Leisure’ın Amerika edisyonu tarafından yılda bir kez hazırlanan ‘’Yılın En İyi Yeni Otelleri 2015’’ listesine girmeye layık bulunan otel ayrıca, Conde Nast Traveler tarafından yılda bir kez yayınlanan ve dünyanın en iyi yeni otellerini ödüllendiren ‘’Hot List”te yer almaya layık görülmüştü. 2016 TripAdvisor Travellers’ Choice Awards’da, “Avrupa’nın En Lüks 25 Oteli”nden biri seçilen Raffles Istanbul Zorlu Center, “Turizmin Oscar’ları” olarak kabul edilen Skalite Turizm’de Kalite Ödülleri’nde, “Yabancı Zincir’’ kategorisinde ve World Luxury Hotel Awards tarafından verilen “Türkiye’nin En İyi Lüks Spa Oteli” ödülüne layık görülmüştü. Raffles Istanbul Zorlu Center en son, dünyanın en iyi otellerinin belirlendiği “International Hotel Awards” tarafından, ‘Avrupa’nın En İyi Büyük Oteli’ seçilmişti.
İstanbul’un modern, eklektik ve enerjik yeni yüzünün mükemmel bir ‘yansıması’ olarak, Boğaziçi, Adalar ve tarihi yarımadayı kuşbakışı gören konumuyla fark yaratan ve kısa sürede uluslararası bağımsız seyahat kuruluşlarının da dikkatini çeken otel konuklarına beklentilerin üzerinde bir hizmet ve deneyim vaad ediyor.

RAFFLES İSTANBUL ZORLU CENTER HAKKıNDA:
128 yıl önce kurulan Raffles, yıllardır eşsiz deneyimlere ve unutulmaz anlara ev sahipliği yapıyor. Doğduğu şehir olan Singapur’da ikonlaşan Raffles markası; Dubai, Seyşeller, Kamboçya, Paris, Pekin, Hainan, Mekke, Makati ve Jakarta’da lüksün yeni tanımıyla konuklarını ağırlıyor. Seyahati bir varış noktası değil, bir deneyim olarak görenler için büyüleyici, heyecan verici ve şaşırtıcı hizmetler sunan Raffles; her konuda zevk sahibi, en iyisini isteyen ve “unutulmaz”ı arayanların tercihi.
Raffles İstanbul Zorlu Center, Raffles otellerinin Türkiye’de ilk, Avrupa’da ise ikinci oteli. 49’u süit olmak üzere toplam 185 odası bulunuyor. Şehirdeki standartların üzerinde genişliğe sahip olan odalar 62 metrekareden başlıyor, süit odalarda 416 metrekareye kadar çıkıyor. Otelde Türk mutfağının çağdaş yorumlarını sunan Rocca Brasserie, efsanevi Long Bar, Writers Bar, Lounge 6 ve Lavinia Lounge’un yanı sıra, Michelin yıldızlı İspanyol şef Sergi Arola’nın “Arola” restoranı da yer alıyor.

OTELIN KAZANDıĞı BAŞARıLAR:

Conde Nast Traveler Readers' Choice Awards 2016 “ Türkiye En İyi Oteli”
International Hotel Awards 2016-17 “ Türkiye ve Avrupa’nın En İyi Büyük Oteli”
World Luxury Hotel Awards – En İyi Lüks Spa Oteli – Türkiye
Conde Nast Traveler “Hot List 2015”
Travel+Leisure Dergisi “It List 2015”
Conde Nast Traveler ve Tatler Travel Guide “2014’ün En İyi Yeni Otelleri”
Fodor’s Travel “2014’ün En İyi 20 Yeni Oteli”
Luxury Travel Intelligence “2014’ün En İyi 10 Lüks Oteli”
“Yabancı Otel Zinciri” Skalite Ödülü 2015

Otelin özellikleri:
Tüm odalara 24 saat kişiye özel hizmet görevlisi “butler”
Helikopter ulaşımı için helipad
Tüm odalarda giysi odası, zeminden tavana yükselen pencereler ve özel balkon
Banyoların tamamında entegre televizyon bulunan aynalar
Yatak başlarında fon olarak özgün sanat uygulamaları
Aydınlatma, klima ve perdelerin kontrol edildiği ve oda servisi yemek menüsünün bulunduğu tablet
3000 metrekarelik, İstanbul’un en donanımlı spa merkezlerinden biri olan Raffles Spa
Açık ve kapalı yüzme havuzu
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.