• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 19 °C

İSG Hampton by Hilton açıldı

İSG Hampton by Hilton açıldı
Hilton Worldwide'ın (NYSE: HLT) Hampton by Hilton, en yeni oteli Hampton by Hilton Istanbul Sabiha Gokcen Airport’u açtı.

İSTANBUL– Hilton Worldwide'ın (NYSE: HLT) orta fiyat segmentinde yer alan, kaliteye önem verenlere yönelik küresel markası Hampton by Hilton, en yeni oteli Hampton by Hilton Istanbul Sabiha Gokcen Airport’u açtı. 145 odalı otel, çatısı altında Hampton Inn by Hilton and Hampton Inn & Suites by Hilton markalarının yer aldığı Hampton by Hilton ailesine katılarak, Hilton Worldwide’ın Türkiye’de halihazırda faaliyet gösteren 44 otelinin arasında yerini aldı.

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na 1,2 kilometre uzaklıkta bulunan Hampton by Hilton Istanbul Sabiha Gokcen Airport, havalimanına çift yönlü ücretsiz servis imkanı sunuyor. Otel, içerisinde alışveriş merkezi, konutlar ve ofisler barındıran inovasyon merkezi Teknopark’ın yakınındaki MVK Work Square iş merkezinin de bir parçası. Tesis aynı zamanda Viaport Asya, Pendik Marina ve Intercity İstanbul Motor Yarışları Park’ına da yakın mesafede bulunuyor.

Hampton by Hilton Istanbul Sabiha Gokcen Airport, ücretsiz Wi-Fi imkanı sunuyor, otelde 7/24 açık bir iş merkezi bulunuyor, ferah toplantı odalarıysa 110 konuğa kadar ağırlama kapasitesine sahip. Markanın alametifarikası sıcak kahvaltı, tüm konuklara ücretsiz olarak sunuluyor. Atıştırmalık ve içecek satın alınabilen alan gün boyu açık. Otelde konaklayanlar ayrıca ücretsiz kapalı otopark ve 24 saat açık spor salonundan faydalanabiliyor. Tüm odalarda kalite malzemeler, Hampton bed® adı verilen markanın imzası temiz ve konforlu yataklar, LCD televizyon ve ücretsiz çay/kahve bulunuyor.
Hampton by Hilton Istanbul Sabiha Gokcen Airport Genel Müdürü Sarp Erdoğan şöyle konuştu: “Kullanışlı havalimanı servisi, %100 Hampton Memnuniyet Garantisi ve ferah toplantı alanları ile misafirlerimizi ağırlamak için sabırsızlanıyoruz. Otelimiz, MVK Work Square ve havalimanı yakınında konaklamak isteyenler, fiyat-kalite dengesine önem veren ve seyahatlerinde kalite arayanlar için ideal bir alternatif.”

Hampton by Hilton ekibi, Hamptonality adı verilen, markaya has kültürü sergilemekten gurur duyuyor. Hamptonality, tüm otellerde misafirlere güler yüzle hizmet sunma, onların ihtiyaçlarını anlamaya çalışarak, civarda görülecek yerler, tarihi mekanlar ve eğlenceli aktiviteler ile ilgili tavsiyede bulunmak anlamına geliyor. Ayrıca her otel, bulunduğu bölgeye ve bölge halkına verdikleri desteğin göstergesi olarak yerel sanatçılara ait fotoğraf ve eserler sergiliyor.

Odaklı Hizmetler ve Hampton by Hilton Marka Yönetimi Küresel Başkanı Phil Cordell şunları kaydetti: "Türkiye'deki sekizinci Hampton by Hilton oteli olarak Hampton by Hilton Istanbul Sabiha Gokcen Airport'u açmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Türkiye'deki portföyümüzü genişletirken, markamızın imzası olan hizmet ve imkanlarımızı konuklarımıza sunmak için sabırsızlanıyoruz.”

Hilton’un ödüllü konuk sadakat programı HHonors®, Hampton by Hilton Istanbul Sabiha Gokcen Airport’ta da uygulanıyor. Doğrudan, diledikleri bir Hilton kanalından rezervasyon yapan HHonors üyeleri, özel üye indirimi ve ücretsiz standart Wi-Fi gibi avantajların yanı sıra Hilton HHonors uygulaması üzerinden check-in, oda seçimi, Dijital Anahtar gibi dijital hizmetlerden faydalanabiliyor.

Yenişehir Mah. Millet Caddesi No: 27 MVK Work Square B Blok 3, Pendik, İstanbul adresinde bulunan Hampton by Hilton Istanbul Sabiha Gokcen Airport’a +90-216-7021111 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Rezervasyon için tıklayın.

Hampton by Hilton hakkında daha fazla bilgi için www.hampton.com ve www.news.hampton.com adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

-###-
Hampton Hotels Hakkında
Hampton Inn, Hampton Inn & Suites ve Hampton by Hilton markalarını da içeren Hampton Hotels, fiyata karşı duyarlı fakat kalite beklentisi olan gezginlere hizmet etmeyi amaçlayan orta fiyatlı otel segmentinin ödüllü lideri konumundadır. Dünya çapında 17 ülkede, 207.000’den fazla oda ve 2.080’dan fazla tesise sahip olan Hampton Hotels, dünyanın önde gelen konaklama markası Hilton Worldwide’ın bir iştirakidir. Tüm Hampton otelleri, 50.000’den fazla çalışanı ve 100% Hampton® Guarantee (%100 Hampton Garantisi) desteğiyle, iş yada tatil amaçlı gezginleri ayırmaksızın “Hamptonality” olarak tanımlanan sıcak bir ortam ve dostça bir hizmet kültürü ve kişiliği sunmaktadır. Ücretsiz Wi-Fi, Hampton’s On the House® (Hampton’dan ücretsiz) sıcak kahvaltı, güncel teknoloji ve yenilik örnekleri Power Cubes (Enerji Küpleri) ve markanın imzası Clean and fresh Hampton bed® (Temiz ve yeni Hampton yatağı) gibi yüksek kaliteli konaklama, oda içi imkanlar ve kullanılan en son teknolojiler, şirketin çok sayıdaki tesisi ve tutarlı hizmetleriyle birleşerek, Hampton'ı segmentinin lideri ve dünyanın en hızlı büyüyen otel markalarından birisi haline getirmiştir.. Daha fazla bilgi için lütfen www.hampton.com, http://news.hampton.com veya www.hamptonoffers.com adreslerini ziyaret edin ve Hampton Hotels’i Facebook, Twitter veya YouTube adreslerinden çevrimiçi takip edin.

Hilton Hakkında
Hilton (NYSE: HLT), lüks, full hizmet oteller ve resortlardan apart süitlere ve odaklı hizmet otellere kadar geniş bir yelpazede hizmet veren, dünyanın lider turizm ve konaklama şirketlerinden. Hilton, konuklarına olağanüstü bir deneyim yaşatma geleneğini 97 yıldır sürdürüyor. Şirketin, 104 ülke ve bölgede, 775 binden fazla odayla hizmet veren, dünya standartlarındaki 13 global markasını, Hilton Hotels & Resorts, Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Canopy by Hilton, Curio - A Collection by Hilton, DoubleTree by Hilton, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton, Tru by Hilton, Home2 Suites by Hilton ve Hilton Grand Vacations’ı kapsayan portföyü, 4 bin 700'tan fazla işletilen, franchise anlaşmalı, sahipli ve kiralanmış otelden ve devremülkten oluşuyor. Şirket ayrıca, ödüllü konuk sadakat programı Hilton HHonors®’ı yürütüyor. Doğrudan diledikleri Hilton kanalı üzerinden rezervasyon yapan HHonors üyeleri, ücretsiz standart WiFi ve sektörde lider konumundaki Hilton HHonors mobil aplikasyonlarıyla kullanabilecekleri dijital check-in ve oda seçme uygulamaları ile odalarıyla bağlantı kurmalarını sağlayan Dijital Anahtar gibi avantajlardan faydalanabiliyor. Daha fazla bilgi için news.hiltonworldwide.com adresini ziyaret edebilir ve Hilton ile Facebook, Twitter, YouTube, Flickr, LinkedIn ve Instagram üzerinden iletişim kurabilirsiniz.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.