• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 19 °C

Lokman Yüksel’in başarısı

Lokman Yüksel’in başarısı
Lokman Yüksel’in Yahşi’de Hot Dog (Sosisli sandviç) satmakla başlayan alkışlanacak bir başarı öyküsünü Zafer Baykal kaleme aldı.

ZAFER BAYKAL- TÜRKİYE TURİZM
BODRUM
- Bodruma 35 sene önce yerleşen marangoz bir babanın dört çocuğundan biri olan Lokman Yüksel’in Yahşi’de Hot Dog (Sosisli sandviç) satmakla başlayan alkışlanacak bir başarı öyküsünü kaleme almak istedim. Muhakkak her başarılı iş adamının bir öyküsü vardır. Lokman Yüksel’in başarısı bana çok enteresan geldi ve kendisi ile röportaj yaptım.

bitez-dondurma.jpg

bitez3.20160920084200.jpg

ALıŞVERIŞ MERKEZINDE BAŞLAYAN MARATON
Lokman Yüksel’in başarı maratonu, Dört sene önce Bodrum’da bulunan bir alışveriş merkezinde başlar. Daha önceleri otellerde komilik ve garsonluk ile başlayan iş hayatı,dört sene önce Alışveriş merkezi yönetiminden aldığı izinle,ufacık bir tezgahta Hot Dog (Sosisli sandviç) satmakla başlar.Bir sene içinde kendini müşterilerine sevdiren Lokman Yüksel, Alışveriş merkezinin esnafı tarafından kıskanılmaya başlanır. Tam işleri düzelmişken AVM nin yönetim kuruluna yapılan (esnaf tarafından) şikayet üzerine,AVM de satış yapamıyacağına karar verilir.

bitez7.20160920084239.jpg

bitez8.20160920084258.jpg

ÜÇ AY BELEDIYE’NIN KAPıSıNDA YATMıŞ
AVM den adeta kovulmuş hissini yaşayan Yüksel, bunun üzerine Bodrum Belediyesi’ne müracat eder ve kendisine bir yer verilmesini ister. Üç ay Belediyenin kapısında bekleyen Lokman Yüksel,nihayet verilen karar ile Yahşi’de küçük bir kulübede satış yapmasına müsaade edilir.İşte bundan sonra alkışlanacak öykü başlar.

bitez12.20160920084319.jpg

bitez55.jpg

UFAK KULÜBEDEN BÜYÜK YATıRıMLARA
Ufak bir kulübede yaptığı Sosisli sandviç lezzeti o kadar beğeni almış ki, Yahşi sahilde deniz kıyısında bir yer kiralamaya karar veren Lokman Yüksel, bir senede cirosunu yükseltince, ailece çalışmaya karar vermiş.Annesi Sevgi Yüksel’in lezzetine doyamıyacağınız gözlemesi ile de meşhur olan aile şirketi, Bodrum’un meşhur dondurması Bitez Dondurması ile bayilik anlaşması yapan Yüksel,Yahşi Bitez Dondurma&Waffel olarak isim yapmaya başlamış.

bitez77.jpg

bitez87.jpg

bitez99.jpg

SAHILDEKI PLAJı KIRALAYARAK ADıNı DUYURMAYA DEVAM ETMIŞ
Dondurma ve Gözleme işi ile yetinmeyen Yüksel,hemn mekanının önündeki Plajı kiralayarak, Rengarek Beach ismi ile işletmeye başlamış.Rengarenk Beachtemiz kumu ve plajı ile beğeni toplayınca,yine oraya yakın bir yerde Rengarenk Beach&Apart diye butik otel açmış.Bu üç mekanın birbirine uyumlu olması başarıyı getirmiş.Üç senede yapmış olduğu yatırımlar ile büyüyen iş potansiyeli,her işin başına aileden birini yetkili kılması ile gelecek yatırımların kolaylaşmasını sağlamak için,erkek kardeşi Fatih Yüksel Dondurma kısmı,Kız kardeşi Tuğba Yüksel,Rengarenk Beach ve muhasebe kısmına,Abla Rabia yüksel Apart kısmına,Anne Sevgi Yüksel Gözleme ve Lokman Yüksel İşletme Müdürü olarak görev bölümü yapmışlar.Baba Nami Yüksel işletmenin marangoz işleri ile yetkili ve aynı zamanda gece bekçiliği yapıyor.Sabah 07.00 de kahvaltı ile başlayan maraton ertesi gün sabah 04.00 e kadar devam ediyor.Turkiyeturizm.com Ege bölgesi temsilcisi olarak Lokman Yüksel’in bu başarısını bende alkışlıyorum. 

bitez122.jpg

bitez987.jpg

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.